Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
nem sok értelme van a 300, vagy akár a 800 órában sem mérni, mivel ezek az adatok úgy születnek, hogy bekapcsolják a telefont fullos akksival, sim nélkül, nem fut rajta semmi, minden minimumon van és úgy húzza kb addig. vagyis gyakorlati haszna az ilyen adatnak semmi.
minden attól függ, hogy te hogyan használod. ha nyomkodod egész nap, akkor naponta tölteni kell bármelyik mostani telefont, de akár naponta többször is, mert a 3g, wifi rendesen leszívja az akksit (meg persze a folytoos kijelző megvilágítás). ha egész nap csak csücsül az asztal sarkán, éjszakára kikapcsolva, napi 5 perc beszélgetés, akkor valszeg elmegy 4-5 napot is.
a gw620-ra több helyen is azt írták, hogy nagyobb terhelés alatt is 1-1,5-2 napot elmegy kényelmesen. ha neked a másik telefon állítólag 10 napot megy, akkor gondolom, nem sokat használod, szóval ez is eldöcögne 3-4-5 napot. -
Saccco
nagyúr
-
pampika
őstag
sztem mindkettőt nyomkodd meg hosszabb ideig.
a gw620-ban ott a fizikai qwerty, amivel könnyebb írni sok szöveget, a spicában a kijelzőt kell nyomogatni.
a spica megkapta a 2.1-et, az lg 1.5 és már régóta ígérik az 1.6-ot, de még mindig nem adták ki. és akkor még szó sincs a 2.1/2.2-ről. nekem ez a bajom az lg-vel, hogy jó lenne a qwerty, de a rendszer nagyon régiaz 55k-s ár gyanúsan olcsó egy gári független, gyári garis telefonért, inkább bolti garisra lehet számítani sajnos
-
Saccco
nagyúr
"Ami konkrétan érdekel mennyire használható a GPS (IGO) a gyakorlatban mert máshol olvastam, hogy a mobilos navigációk nem túlzottan használhatók a gyakorlatban...Szóval nem arról van szó h. a nap 10 órájában szeretnék vele navigálni, de ha kell ne kelljen 10 percet várni h. műholdat találjon..."
Szerintem teljesen jól használható a mobilos navigálás. Fedett helyen elég nehezen talál jelet, a szabad ég alatt viszont 1-2 perc alatt pozicionál. Előfordul, hogy 1-2 másodpercre elveszti a jelet, de hamar meg is találja utána.
"Aztán azt olvastam még korábban a GW620-ról h. külső háttértárként használható ha van benne mem.kártya, ezt úgy értsem h. minden driver nélkül felismeri a számítógép v. a többi telóhoz hasonlóan fel kell telepíteni a GW620 driver-eit??? Ez csak azért érdekes, mert ha elmegyek idegen gépekhez nem fogok driver-eket telepíteni az biztos és az praktikus lenne ha menne anélkül is."
Marketről érdemes leszedni a MountUSB nevű programot azzal plusz egy microusb kábellel bármilyen gépre ráköthető. Ha nincs kábel akkor is van megoldás, feltéve hogy van wifi hálózat, ekkor jól jön a WiFi File Explorer nevű app, amivel wifi hálózaton lehet megosztani a memóriakártya tartalmát.
"És még egy mennyire kezelhetők a tapizós felvesz-lerak billentyűk, úgy értem nem okozott még senkinek problémát h. azok nem fizikai billentyűk???"
Nekem eddig nem volt semmi gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG első Android rendszerű gépén rögtön saját fejesztésű a kezelőfelület. A QWERTY gombsor pedig hibátlan.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest