Új hozzászólás Aktív témák
-
álarc
aktív tag
A Note 3 is jó gép! A kijelző nagyon erős színezetű Samoled. Az LG a természetesebb színek irányába húz. Van akinek ez fakó. Note 3 kamera, elég gyenge. Nincs optikai stabi sem. Sebességre mindkettő jó szerintem. A 3GB RAM nem hátrány. Persze ez a Note 3, és nem a NEO! A NEO nálam kiesett hardveresen. Még a Mate 7 amit szívesen kipróbálnék!
-
Mephistoone
senior tag
Megmaradt a note 2 is nagyon szeretem dee ezt is. Kb ugyan azt hozza akkuban. A képernyő szerintem szebb az lgn. Most sokaig neztem a notot es kovalygott a fejem utana. Pedig azt is napi 6 ora uzemidovel toltam. Igazabol a noton sok a feature de soha nem hasznaltam igazan. A tollat se. Macera. Gyorsabban potyogok megha hibasan is. Szerintem jo csere. Nem beszelve a nagyobb kijelzorol. Szóval jo. Sokat vacilaltam.de megerte bejott.
10 e softverrel hasznalom az lgt es hibatlan. Lattam lesz ra lollipop is. Nagyon nincsenek fozott romok de nem is hianyoznak mert ebben benne van az is amit a notebol hianyiloltam a gyari szoftbol. Ha van.kerdes valaszolok még mivel van osszehasonlitasi alapom... -
sixpak
nagyúr
Közben találtam néhány képet G Pro2-vel is.
Működik a link?
Ha igen, akkor dobok még párat...utálok a OneDrive-ról linkelni. -
sixpak
nagyúr
Hi.
Ezeket az elődjével csináltam, G Pro-val, ebben még jobb a kamera, OIS plus, tehát tudsz viszonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged