- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Az erő bőven elég, ami nem Samsung specifikus elem, tökéletesen működik. Ez a Touchwiz messze jobb, mint az előzőek, de ettől függetlenül nem elfogadható, hogy egy közel ezer eurós készüléken akadozik a gyári UI. A kamera viszont iPhone gyorsaságú, ami remek dolog egy androidos telón.
Ami a formatervet illeti, úgy lenne kényelmes a fogás, ha az eleje lenne a háta. Így viszont túl vékonyak és "vágósak" az élek, nem biztos a fogás. Főleg úgy, hogy fizikai navgombokat kapott, nekem kifejezetten kényelmetlen jobb hüvelykujjal megnyomni a vissza gombot.
-
Sebestyen01
őstag
Az ssd szintu tarolot irigylem csak, bar a bovithetoseg rovasara lehet azt sem annyira! Nekem Note4 van egy napot el tul pedig izmos telep van benne egyszer sikerult 9h kijelzoidot kihuzni belole bar akkor lehuzott fenyerovel volt de full szinkronokal sok hivasal nettel kiszolgalt estig mig hazaertem na most ezt az uj s szeria biztos nem tenne meg! Az lg telokban combos az akku de optimalizalni nem akarnak ! Ordogi kor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest