- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Hát kamera miatt nem hiszem, hogy ilyet fog venni bárki is..
-
Fitzgerald
veterán
A kijelzője nagyon komoly IPS-hez képest, tegnap volt a kezemben a telefon (össze is hasonlítottam egy V30-al, meg a saját S9+ -al mindkettőt. Már-már az amoled-et közelíti kontrasztban, a fényereje is igen jó. Csak sajnos erre is szarik majd az LG, ha nem fogy az elvárásoknak megfelelően. És még csak nem is szégyellik majd magukat érte.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Vicc az ár, vicc a kamera, vicc az egész LG úgy, ahogy van.
Szerintem a teljesítménytáblázatba pedig a Oneplus 5T helyett inkább a 6-ost kellene szerepeltetni.utdetailing.hu
-
Bossyy
tag
Nem értem én ezt az IPS+Always On Display kombinációt. AMOLED-en van létjogosultsága, de így, hogy fölöslegesen az egész kijelző meg legyen világítva a fekete pixelek mögött?
Amúgy ez is túlárazottak tűnik, a Mi Mix 2S sok-sok tízezerrel olcsóbban adja ugyanezt a hardvert talán még szebb, de mindenképpen minőségibb, exkluzívabb köntösben és az LG már bőven nem nagyobb név, mint a Xiaomi.
A cikkel kapcsolatban megjegyezném, hogy a hardver ismertetésénél a szövegben OnePlus 6 ról van szó, mint egyik konkurens, de a táblázatban az 5T szerepel, ami azért egy generációval korábbi vas.[ Szerkesztve ]
-
Kár, hogy van pár komoly hibája, az egyik a kis akku, a másik a 4GB ram (6-ot elvárnák ma egy csúcstelefontól), a harmadik, hogy nem OLED a kijelző (a notch eltűntetése meg az AoD is csak azzal jó).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aelod
veterán
A videóknál speciel a sima hdnál 60fps-nél nem igazán talál zoomot, vagy nekem legalább is így tűnt.
Üzemidő nagyon nagyon kevés lesz pár hónap múlva ezzel a vékonyka akksival. Vannak ennél jobb ajánlatok is most a piacon.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
T0rnad0
addikt
A G6 legalább jó áron volt...
Nem találtam a cikkben, de IP68 és MIL-STD-810G
-
totgab02
junior tag
Nem talalja az lg a harmoniat az biztos. Kicsit mintha sporolnanak de a túlzott sporolas inkabb penzkidobashoz vezet
-
dnelb
veterán
8640k-s kalibrálás, szép. Úgy látszik az LG semmiből sem tanul .. Reméljük javítottak a kijelző minőségén különben ugyanúgy befog égni mint a G5.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Pár napig gondolkoztam rajta, hogy ő lesz az S7-esem utódja, de aztán végül mégis csak S9+ lett...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
törölt tag
Gondolom majd erre is tesznek magasról, hogy frissüljön a szoftvere, ahogy a G6 esetén is. Nem kell erőltetni ezt a telefongyártást, nem erősségük.
-
atikó
őstag
Az IBM nem tudom mitszól majd a thinq dolgért!
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
"3,5-4 óra az a kijelzőidő, amit a nap végén látni fogunk"
Ennél azért több kéne jóval! Múlt héten néztem róla akku tesztet, és érdekes módon azóta korrigáltak, csak éppen lefelé -lehet, hogy újabb szoftverel romlott az akku? Ez az újabb teszt a PH! mérése felé húz sajnos.
A kamera is csak közepes, ráadásul tepsibb, mint a G6. Talán jövőre a G8 majd jobban sikerül, én tényleg drukkolnék nekik!
Illetve hamarosan jönni fog a Q8+, aki most csalódott, még reménykedhet abban.
-
félisten
Csatlakozom azokhoz, akik nem értik az LG további bukdácsolását.
-Always-on-Display egy IPS kijelzőn. Minek is?
-Viszont ha jól értem, nincs értesítési led (nincs említve). Mert hát van AoD (gondolom).
-Mindössze 3000mAh-s aksi, tehát az AoD-nek végképpen nincs értelme, mert ha jól számolom, 16 óra alatt lemerül a telefon akkor is, ha csak az asztalon van, AoD bekapcsolva.
-Notch... Gratula, fel kellett szálni erre a vonatra is... miért is? Mert divat, és az LG nem maradhat ki?Sorry, de ez így vicc...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gazdi40
csendes tag
Megvolt es kb egyezik . Tehat a szotver ilyen ramaty nem.az en peldanyom. Ejszaka nulla fotok nappal meg ha megmozdul akkor kb gyenge kinai szint . Az lg egyebkent tesz a felhasznalora volt szerencsem levelezni az ugyfelszolgalattal ill irkalni . Kb mindig ugyanaz a jovobeni fejlesztes csak igy nem lesz jovoje a cegnek . Itt kb max az arat fejlesztettek kemenyen . Igy viszont elobb utobb eltunik a marka ennyi
-
WD40
aktív tag
Kár, hogy ennél is hátul kell tapicskolni az ujjlenyomatolvasóért... A kamerát rendre összefogdosnám.
Ez a kép viszont üt: [link]
ui.: nem a minőség, hanem a lent látható vizelő egyén miatt
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Balzak83
senior tag
Volt G6-om. Ugyanazok a szoftveres hibák kameránál, mint a G6 esetén, képtelenek összekalapálni rendesen a szoftvert. Éjszakai képek nagyon durván festményszerűek, ezt sosem tudtam megszokni, és ugyanez van videónál is. Majd a gcam megoldja ennél a modellnél is. Árban sem lesz vészes szerintem, belátható időn belül 150-ig simán be fog esni, ismerve az LG-k árgörbéjét. Akku ismét csalódás, az AoD-n viszont meglepődtem, mert a G6-nál gyakorlatilag észrevehetetlen volt a fogyasztása. Kijelző beégéstől szerintem nem kell tartani, a G6-nál sem volt jellemző, ha legalább olyan jó a kijelzője mint az elődje, akkor ez a része legalább rendben lesz.
-
bala4
csendes tag
Meg akartam várni a g7 tesztet, hogy megéri e az a plusz 80e ft a v30-hoz képest. Nem vártam meg a tesztet, megvettem a v30-at június elején. Nem bántam meg, szerintem sokkal jobb vétel, snapi 835-845 különbség nem ér ekkora felárat, minden másban ugyanaz. Szóval aki g7-ben gondolkozik, szerintem inkább v30 felé vegye az irányt!
-
judas13
addikt
Soha, sehol, senkinek.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Csapoati
nagyúr
Milyen megfontolásból venne bárki is egy ilyet a konkurenseinek árszintjén? Egyedül a hangzás átlagon felüli, minden más átlagos vagy az alatti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gabber01
addikt
Komolyan nem vágom mi a bajotok a kamerával. A tesztképek alapján elég korrekt darab.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Boyz
csendes tag
Bocsánat!
"illetve a makulátlannak nem nevezhető sebesség miatt"
A sebesség az mikor lehet makulátlan?
Még egyszer bocsánat!
-
Quqesz
nagyúr
Nem rossz, de semmi kiemelkedő. Az aksi máshol sem jobb(S8+ is kb ennyit tud),kamera átlagjúzernak megfelel(azért a manuális lehetőségeket jobban kibonthatta volna a cikk pl max záridő). Az aod-t kár eröltetni, mert már a G4 esetében is jól helyettesítették. Az ár lehetett volna jobb. Az OP6-al meg kár hasonlítgatni, mert az a piacot veri egy az egyben ár/érték arányban...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
enginev3.0
félisten
Alice nyár van, jöhetnek a nyári képek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mjani1172
addikt
Nem értem ezt a felháborodást. Egy power bankkal és a egy fényképezővel kiegészítve nem lesz ez rossz.
Csak be ne égjen.[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
-
Sinesol
veterán
Szerintem nincs ezzel túl nagy gond, bőven szerethető a készülék, bár az akksi lehetett volna kicsit acélosabb. Az AoD tényleg nem a legjobb ötlet, viszont ki lehet kapcsolni.. ha ez valakinek nem megy 500ft/db jutányos áron vállalom hardveraprós hirdetésben.
A vicckategóriába meg inkább az 1000 eurós OppO-t jelölném, ha már ilyen jó kedve van mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Aryon87
félisten
Nem kapott el a must have érzés.. Ez a G6 2.0 változata lett inkább.
G3, G4, G5 és G6 után már nem hinném hogy ez is meglesz a repertoárban, más gyártó jóval többet nyújt nekem. Egyedül az a széleslátó kamera kellene, ami sok helyzetben tud segíteni, még a minősége ellenére is.
A főkamerával készült képek pedig egy bizonyos gyártó színvilágára koppint, ahogy a többieké is, amit az Ai még jobban rátol..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MarciKING24
tag
Csak én érzem ekkora hibák mellett meglehetős túlzásnak a "tetszett" plecsnit? És a végén még odaírja, hogy ez egy ERŐS Tetszett, lecsúszott az ajánlottról... Szomorú, hogy az LG idáig jutott, hogy "lesajnálni" lehet csak a telefonait
Straight outta Compton
-
Fred23
nagyúr
"Ez a G6 2.0 változata lett inkább."
Szerintem is, csak design terén nőiesebb kialakítással. A G6 gyönyörű számomra annak ellenére is, hogy féltégla, ez a G7 meg csak elmegy. Ahogy meg most kinéz, kábé fölösleges is volt így kiadni.
A Q8+ bejelentését azért várom, tud néha az LG jót is csinálni!
-
Aryon87
félisten
nekem a külsővel még nem is lenne bajom, inkább az a gond, hogy már ott is butítják. Ugye G2/3/4 még hátul voltak a hangerőgombok, amik a G5-től már oldalra kerültek és az Infra is eltűnt. Most a powergomb költözött ki oldalra.. Szerintem a jack is el fog tűnni hamarosan..
És akkor a notch... vicc, de legalább követték a Huawei példáját, és szoftveresen rejthető.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
Mindig meglep, hogy az emberek, akik lassan minden adatukat a telefonon tárolják mennyire érdektelenek az alapvető biztonság tekintetében Ja, nem hoz semmi újdonságot. Csak egy naprakész, befoltozott rendszert. Bár ez csak ugye egy ideig érvényes, a havi biztonsági frissítésekre is nagy ívben szarnak az LG-nél.
-
BiP
nagyúr
Én nem is értem. Anno az LG Nexus 5X jobb képeket (értsd: sokkal jobbakat) csinált, és azt a szintet azóta sem tudják elérni.
(és én sem tudtam azóta olyan telefont venni, ami hozza azt a szintet, de legalább hardverben is elég gyors, és nem egy vagyon). kb. S9 széria vagy a P20-ak ütik meg a mércét, de az utolsó kritérium miatt kiesnek.(#24) gabber01: lásd előző mondataim.
plusz nem vagyok egy nagy kameraguru, de a low light képek elég gyengék. (igaz, az S7-em simán alulmúlja ezt is )[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
És az általad említett 2 telefont agyonüti a Pixel és HTC U széria, ahogy a teljes mobilmezőnyt is Ez a 2 gyártó ad egy normális minőséget, ahol nincs semmi sallang. Természetes színek, nincs túlélesítés stb, és normális képek Ai nélkül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
doooo
veterán
Kár a hulladék másodlagos kameráért, aminek már annyi értelme sincs, mint amire hivatott lenne... 107 fok...
-
vasi79
aktív tag
3,5-4,5 sot?! Kinek gyártották ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.