Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kacsapecseny
üzenetére
Na mondjuk ennek speciel semmi alapja nincs

-
Kacsapecseny
csendes tag
[link]Android 9 Pie
Ott van az lg g6, de ahogy írva van, az idejét nem tudni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbert1998
nagyúr
A tapintással nem tudok vitatkozni. Ellenben az 1+1-en én is halomba törtem a fóliát, bár nem esés miatt, de általában úgy kellett lekaparni,úgy szét ment. A kijelzonek sosem volt semmi baja.
Fagyi erre még nem tudok nyilatkozni, de 27-én, ha megkérdezed újra, biztosan tudok rá válaszolni, hogy hogy bírta a 4 órás utat töltővel a tengerig.
-
pit450
aktív tag
A menüből indított Hard reset ugyanannyit "ér" mintha a gombkombinacioval csinálnám ?
-
Fagyi
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Köszi! Waze mennyire izzasztja meg, mennyire melegszik fel tőle?
-
tomboy0013
veterán
Barátnőm rendszeresen szarrá töri az üvegfóliát a telefonján. Filléres ali-s fóliát rendelek neki mindig de a kijelző még sose sérült, pedig már volt mikor 2 emeletet zuhant a lépcsőházban a teló. Nekem se tört meg sosem kijelző csak üvegfólia. Szerintem totál felesleges a drágább fólia.
-
Neck
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
A különbség abban van, hogy a drágább üveg megvédi a kijelzőt, tehát az üveg törik, a kijelző nem. Az olcsó pedig viszi magával a kijelzőt, szinte robban vele.
A tok esetében pedig a tapintás a különbség. Az olcsó az nyúlós takony, koszolódik, sárgul. A drágábbat jobb fogni.
Nekem amúgy Nillkin Frosted Shield van rajta, a hozzá adott 9h+ üveggel, prémium cucc, nagyon ellenálló, de mégis jó fogni.
A kettő együtt volt 3000 forint.
Amúgy aki 100 ezres telót vesz, ne garasoskodjon olcsó kínai takony szilikonnal. -
norbert1998
nagyúr
válasz
mcferenc
üzenetére
Én meg 160 forintos kínai üveg fóliát használok és egyáltalán nem értem, mi értelme a 20-30-szor ennyibe kerülő daraboknak. Ha pofára esik, mindkettő kuka. Ha meg esetleg nem, biztos nem harmincor több esést bír csere nélkül. A több ezer forintos tokoknak dettó. Ha leesik a kezedbol, a 160 forintos fólia és a 300 forintos átlátszó szilikon tok ugyanúgy megvédi. Ha meg a teraszról a járdára esik, így is úgyis kanál kell az egészhez.
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi ThinQ frissítéssel ugye feltelepült az Amazon Assistant alkalmazás is. Na most ha ez be van kapcsolva akkor valami miatt a mini view (egy kezes) funkció nem működik, viszont kikapcsolva az appot újra használható ez a funkció. Most vettem észre, miután felraktam a frissítést és gondoltam leírom ha esetleg valaki szintén találkozik ezzel a hibával
Az okát mondjuk nem tudom...
Egyébként teljes megelégedéssel használom a telót április óta. Akkujával elégedett vagyok összességében, a gyorstöltő funkciót nagyon szeretem. Xprotector üvegfóliát használok, egy már megvédte a telót
Toknak spigen rugged armort használok, kicsit csúszós, meg vaskossá teszi a telefont de cserébe alaposan véd. Az üvegfóliával nem teljesen kompatibilis, a tokkal együtt érdemes feltenni, úgy kevésbé fog feljönni később. -
pit stop
addikt
Hogyan lehet kalibrálni gps jelvevőt?
Fektetett 8asba kell kalimpálni, azt tudom, csak a beállítási menüt nem találtam meg. Egyszer kiírta, hogy gyenge és kalibráljam újra, de akkor nem tudtam azóta meg nem találtam meg...
Köszi! -
jimmedly
senior tag
Kollégák jelentkezett egy smartCA frissítés. Ez mi konkrétan? Mert egy marék "lomot" is le akar vele tölteni, amit én nem használok. Deezer, telenor wallet, my contacts, mytv telenor. Elvileg ha a frissítés gombra nyomok ezeket is letölti.
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vételén gondolkodom. Mit tapasztaltok melegedés terén?
Esetleg vannak e más problémák vele? Kamera karcolódáson kívül.Köszönöm.
-
leslie23
tag
sziasztok!
lehet bizarr, amit írok, de létezik olyan, hogy átmenetileg beég a kijelző?
az előbb böngészőből kilépve nagyon durván láttam alul az index.hu alsó sávját a lilás-kékes hátteremmel a navbar alatt.
kikapcs-bekapcs, nem változott semmi, viszont mire felértem ide, megírni ezt a hsz-t, már alig látszik... 
tapasztalt már valaki ilyet? mi a fene ez? még 1 hónapig garis a telefon, vigyem, ne vigyem? egyáltalán ha beég, arra vonatkozik a gyári gari? -
DeBe
tag
válasz
trobi28
üzenetére
belinkelhetem, de most kimentem napfénybe és szinte lehetetlen képet lőni vele... Én nem tudom mi van ezzel, de komolyan mondom az erős napsütéssel van összefüggésben. Reggel borús időbe semmi baja nem volt. Munkámból kifolyólag sokat fotózok, és valahogy mindig napközben képtelenség fényképezni vele, amikor erősen tűz a nap.
-
DeBe
tag
Tudom, hogy ezerszer ki lett vesézve, de Oreo alatt létezik olyan Gcam verzió ami jól működik? Ha a két legújabb cstark-ot teszem fel akkor az egész telefon laggol tőle, az appok pedig folyamat lefagynak, ha felteszem a cstark wide+tele verziót akkor jól működik a telefon és ritkábban is fagy le de a képek nem olyan szépek, zajosak, este lilák, hibásak, stb
-
koxmatyi
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nekem is van az alirol 1 de kb a második használat után kicsit beszívárog a víz, mondjuk medencénél nem számit de a sos vízet nem szeretném ha bejutna(amugy teljesen jol haszálható lenne víz alatt fényképezésre én még anno kb 4 ezer ft körül vettem)
-
koxmatyi
tag
Sziasztok
Valaki nem tud egy normális vizálló tokot a telohoz ami megbízható jó minőségi?(tengeri használathoz) -
norbert1998
nagyúr
válasz
Lester75
üzenetére
A DAC-nak vezetékes fülhallgatónál van szerepe. Ott valami szoftveres hiba/bug lesz a ludas.
Csináltam éjszakai TimeLapse-et.
A gondok a következők a készítéssel: Nincs egyetlen alkalmazás sem, ami hajlandó rendesen megcsinálni a fotókat hosszú záridővel és manuális fókusszal, ISO-val, hát még magát a videót. A létező összes manuális kamerás appot kipróbáltam, egyedül a HedgeCam tudott ilyet csinálni, és azt Lapse It-tel raktam össze videóba.
A gondok ezzel a videóval: Nagyon kockás, zajos, szar.
A gondok a beállítással: közvilágítás jobbról, balról, magas ISO, rövid záridő. -
Lester75
csendes tag
Üdv!Nyaralásra hozzájutottam egy egyszerű bluetooth-os fej(!)hallgatóhoz.Csatlakoztattam a telefonhoz,de a hangzás nagyon "doboz" és halk is.Gondoltam, a kinai Bluedio ennyit tud,de aztán csatlakoztattam laptop-hoz majd a régi ZTE Axon7-hez is és a fejhallgató tisztán és rendes hangerővel szól mindkét eszközön.Van valami egyéb beállítás a G6-on (én nem találtam és tisztában vagyok vele,hogy ebből a verzióból kihagyták a DAC-t) vagy ez ennyi tud?
-
SZATA
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Köszi az infót! Sajnos ebből eléggé keveset találni.
A 32 GB-oson mennyire lehet elférni, szűkös a tárhely. A G4-emen (szintén 32-es) most a belső tárhelyre fotózok és közepes számú telepített programnál is úgymond megtelt.
(A külső SD-re fotózást a sérülékenysége és az esetleges lassabb sebessége miatt nem szeretem.)
-
Akkor nem az a baj, hogy 3 tabot tud tartani csak a memóriában, hanem hogy egy félbe hagyott videót újratölt hiába van a program a memóriában, ugye?
Ezt lehet, hogy még nem próbáltam vagy nem vettem észre. Általában ha félbe hagyok valamit, akkor csak napok múlva tudom folytatni.

-
Ganzer
aktív tag
válasz
vinpilu
üzenetére
Itt nem arról van szó hogy honnan indítom.. Pl. nyitva egy youtube ahol nézek egy fél órás akármit aminek a felénél tartok. Mellé nyitok egy böngészőt meg mondjuk egy időjárás appot. Alkalmazásváltóval visszalépek youtubra, és újratölti az adott videót. Vagy nézek egy 9gag-et, újratölti, aztán nem tudom már hol tartottam. 4 giga ramnal azért ennyit meg kéne jegyeznie, nem?
-
Laca0
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
SGS Touchscreen booster
-
Laca0
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Anno a G4-essel volt ilyen bajom.
Találtam egy app-ot, amivel állítható az érzékenység.
Még csak root se kell...
Egyetlen probléma, hogy nem emlékszem az app nevére...
Megvan! Touchscreen booster
-
SZATA
senior tag
Itthon a G6 melyik altípusa kapható 64 GB-os tárhellyel?
A szolgáltatók, vagy esetleg a műszaki / GSM boltok árulnak ilyet?Mindenképpen 64-eset szeretnék venni, - valszeg használtan - viszont a többi "extra" funkció (DAC, vezeték nélküli töltés, stb.) nem érdekel.
Jelenleg melyik verzióra mi a legfrissebb Android kiadás?
-
norbert1998
nagyúr
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy kevésbé érzékeljen a képernyő? Vagy nem is tudom. De elég szar úgy pötyögni, hogy üvegfólián keresztül hozzá se érek az üveghez de már érzékel, emaitt rengeteg gesztust bevesz, miközben én csak pötyögök.
-
desigo
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek is az infókat.
A Gcammel valóban sokkal jobb képeket lehet készíteni.Egyedüli hátránya,hogy kicsit lassú de az megszokható.
A sima és a Wide verziónál is ugyanazokat a felbontásokat lehet kiválasztani.Akkor mi a különbség közöttük? -
Laca0
addikt
Gyerekek... én is megtaláltam azt az írást, ahol ezt tárgyalja egy illető, hogy a wide kamerából kétféle verzió van. A 2.01-est írja élesnek, a 2.09-es az elmosódott. Nekem 2.04, de nekem dual sim-es verzión van. Ez már a harmadik féle modul. Én tökéletesen elégedett vagyok vele.
A normál kameráról szó sincs, hogy többféle lenne. -
Ganzer
aktív tag
Valaki tud egy normális icon changert? Amit eddig használtam az nem támogatja az oreot -_-
-
motofi
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam meg mindkettőből a rosszabbik? normál 4.03, wide 2.09
-
Laca0
addikt
válasz
gretzky77
üzenetére
Ez megvan, ezt tudom. Nem ezt kérdeztem. Hanem, hogy a nálam lévő fókusztávolságú kamera jónak vagy rossznak minősül-e.
Széles látószögű: 2.04 HH; normál: 4.1 HHsoundman1!
Köszi!!! Király vagy!
Elég furán működik ez a része az app-nak.... mert a teljes exchange ki van pipálva, de ha kinyitom, akkor látom, hogy nincs minden csoport bepipálva... ezt jelezhetné valahogy, hogy részleges.
De mindegy, most ez így jó. -
soundman1
senior tag
Most elindult OTA-n a rendszerfrissítés, SEA-ra is megkapjuk végre a havi biztonsági frissítést.
-
Laca0
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ezeknek hol lehet utánanézni?
Más:
Használja valaki a True Phone app-ot?
Valamiért nem minden névjegyet lát. Nem találok összefüggést, hogy mi alapján válogat. Csak egy helyen, exchange fiókban tárolom a számokat. A sima tárcsázó látja, ez meg nem. -
KoryHu
senior tag
Csak a wide kamerából van más fajta

-
norbert1998
nagyúr
Igen. Nem vettem észre különbséget a nougat-hoz képest.
Az viszont mindkét rendszerben megvolt, hogy az érintés szar. Fleksy-t használok és ha gyorsabban pötYögök (aminek az opo a többszörösét kibírta), húzás gesztusnak érzékeli. Ez nagyon idegesítő. Két egymástól távol eső gomb megnyomása már gesztust aktivál gyakran.
Az utolsó mondat folyamatos javítás nélkül:
Két egymástól távol eső gömb ne nyomása már gesztusát aktivál. -
Ganzer
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Sikerült?
-
norbert1998
nagyúr
UPPERCUT-tal feldobtam az Oreo-t, most bootol. Meglátjuk milyen.
-
norbert1998
nagyúr
na én próbáltam Bridge-en frissíteni, de 3 óra alatt tölti le. 2-2.1 Mbps-el tölt. A hajam kitépem, mire lejön. Lejött. Majd error. Erre mit csinál? Újra letölti a következő próbálkozásnál...
-
bmw320d4
csendes tag
válasz
norbert1998
üzenetére
50-55 ezer között.
-
norbert1998
nagyúr
No, megvan a telefon. Működik, de kifejezetten ronda a kijelző. Más baja nincs a világon semmi. (Thanks to rice
)Ha nem javul, ami várhatóan nem következik be, akkor elgondolkodom a kijelző cserén. Honnan érdemees ezt megcsináltatni és mennyibe fáj? Mivel a hátulja üveg, ezért otthon nem fogok kijelzőt cserélni rajta.
-
Neck
veterán
Enyém is, és GCammal nagyon szép fotókat lő.
-
babosmiki
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére

-
trobi28
addikt
Eredeti méretűn élesek a felhők, mert arra fókuszáltam
Eléggé be kellett tömöríteni, hogy ide fel tudja tölteni. De itt egy másik, ezen jobban lehet látni, hogy miként bánik a fókusszal és a fénnyel 

Szerkesztés: ahogy látom, eléggé lerontja ezt is
Majd ha otthon leszek, akkor teszek fel valamilyen normális helyre, ahol vissza adja az eredeti minőséget
-
desigo
senior tag
válasz
trobi28
üzenetére
Ezen a képen a hullámok,meg a háttérben a valami nem éles.Lehet a fórum átméretezi kisebbre.
2016.04.15-től használtam a G4-et.110 giga képet,videót készítettem.Építkezés,gyerekezés,munka,kirándulás.
Nem akarok képeket keresni de nagyon meg voltam elégedve a képekkel.Durván szép élesek.Örömmel néztem vissza.
Most pár hét alatt volt nyaralás,balcsi,Tihany és gyerekes családi összejövetelek.Simán ránézve se túl jók a képek de ha belenagyítok akkor majdnem sírva fakadok.Ezért is írtam,hogy mit kellene változtatnom,hogy javuljon a minőség.GCamot felrakom hátha jobb lesz. -
babosmiki
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Itt az ideje a G7-re váltásnak..
Ki van ez találva sajnos... 
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Frissítés után volt újra húzva? Nekem anno 8-al javult is az akkuidőm!
-
tomboy0013
veterán
-
Szerintem teljesen jó képeket lő a G6!
-
Blac1
aktív tag
Fókusztávolság: 4.1 HH Akkor ebből mi derűl ki? Melyik van benne? A gyengébb?
-
Gabbbb
senior tag
Én nem hallottam, hogy G6-nál szenzorok között lenne különbség, viszont gyakorlatban szenzor ritkán számít. A lencsék között van különbség és az látszik is, viszont Gcammal a rosszabbikkal is bőven elég jó.
@bmw320d4 Ha erős hordótorzítással nem lehetne jó képeket készíteni, akkor senki sem használna halszem optikákat. A G6-é is egy fél-korrigált halszem optika.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Eddig nem is tudtam arról hogy van senzorok között különbség. Elmondanátok hogy hogyan tudom megállapítani hogy az enyémben melyik van? Előre is köszönöm.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mi a baj amúgy a 8-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Toknak spigen rugged armort használok, kicsit csúszós, meg vaskossá teszi a telefont de cserébe alaposan véd. Az üvegfóliával nem teljesen kompatibilis, a tokkal együtt érdemes feltenni, úgy kevésbé fog feljönni később.

kikapcs-bekapcs, nem változott semmi, viszont mire felértem ide, megírni ezt a hsz-t, már alig látszik... 

)