LG G6 - hozza a kötelezőt

A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nem indult rosszul a 2017-es év az LG-nél, a pénzügyi eredmények többéves rekordról számolnak be, ez azonban korántsem a telefonos szegmensnek, főleg nem a G6-nak köszönhető, hiszen amennyire vártuk az MWC-s bemutató után a piacra dobást, annyira sokat kellett várnunk, így előzte be őket például a Samsung, akik ráadásul vadonatúj rendszerchippel és sokkal több szoftveres extrával készültek az idei csúcstalálkozóra. Tavaly, a G5 kapcsán Ken Hong az unalmas iparágról beszélt, idén azonban nagyon úgy tűnik, hogy épp ők azok, akik biztonsági játékkal szerették volna piacra dobni a tavalyi hardverrel szerelt G6-ot.

Aggodalomra persze semmi ok, az LG is érezte, hogy a nyúlánk formaterv, a széles látószögű kamerarendszer, illetve a víz-és porálló kialakítás, Snapdragon 821-szel fűszerezve önmagában kevésnek tűnik a legdurvább konkurensekkel szemben, így az árat sem a csúcskategóriába lőtték, az egyik itthoni szolgáltatónál, feltöltőkártyás konstrukcióban akár 164 990 forintért haza lehet vinni a G6-ot, de a többi operátornál sem csúszik 200 000 forint fölé ez az összeg, és a kártyafüggetlen ár sem fogja jelentősen meghaladni azt. Persze ez még mindig nem egészen a OnePlus 3T árszintje, viszont a 300 000 forintos flagshipek idején kimondottan barátságosnak számít.

Megérkezett a végleges darab is, így komolyabb tesztnek is alávetettük a G6-ot
Megérkezett a végleges darab is, így komolyabb tesztnek is alávetettük a G6-ot [+]

A fekete, kék/ezüst és fehér színekben elérhető kütyü végleges csomagolásába az alaposan körbefóliázott mobilon kívül használati utasítás, USB Type-C kábel, Quick Charge 3.0-kompatibilis töltőfej, OTG-adapter és in-ear kialakítású headset kerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés