-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
cinema 4k nevü progi-val leeht hasonlot csinálni mint a v10 manuál video modjában.
értelem szerüen teljesben érdemes kiprobálni vagy a try-alt
fokuszt féynt stbt-t lehet álitani, bitrátát is 200mbps-esre leeht venni hangnak a bitrátáját stb.
elég sok beálitási lehetöség van.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Quqesz
nagyúr
Ne aggódj ilyen miatt, nekem is holland vodás van, semmi hátránya nincsen. Annyi, hogy voda rom és boot animació van rajta, de sim tekintetében független. Sztem kint nem került sose a voda készletébe, mert az origi matricát előttem vágta fel a srác. Ha lgup-al felteszel független romot teljes törléssel, akkor a boot animáció is eltűnik. A live oldalt meg átírod.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Stauffenberg
nagyúr
"a V10 manual videó képességét főzött rommal, moddal be lehet csempészni a készülékbe?"
Elvileg nem megoldott. Mintha lenne egy-két XDA topik, amely szerint dolgoznak rajta, de egyelőre még nincs eredmény.
"ha böngésző kezdőlapom a live247 (live.vodafone.hu-ról irányít át), akkor a készülék eredetileg vodafone-os volt? GSM üzletben vettem függetlenként."
Sejthető, hogy igen, de nem perdöntő bizonyíték. Esetleg lehet ellenőrizni az MMC/MCC kódokat a ROM verziónál, meg a dobozra írt régiókódot (persze csak ha egyezik a dobozon lévő IMEI a készülékével).
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest