- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz FerNandor #26124 üzenetére
A Cache-t a Beállítások -> Smart Cleaning -> Ideiglenes és Raw fájlok alatt törölhetsz Azért tudom, hogy ez a cache, mert van külön cache törlő is fent (még), ami az előbbi helyen lévő törlés után már nem talált más törölni valót. Úgyhogy a fenti útvonalon gyárilag beépítették.
A Verus tokról: nekem is bumszlivá tette, de fogásra masszívabb és kissé súlyosabb is lett a készülék, de néha ez valahogy biztosabb érzést adott, mint korábban a nagy, de könnyen kiesős korában. Most mondjuk a szilikonos (ál-bőr) hátlap van fent, ami bár alul nem védi, de vékonyabb, mégis jobb fogást ad, mint tok nélkül. Úgyhogy a Verus marad olyan esetekre, ha kirándulok vagy hasonló, napi használatra a szilikonos is elég.
A ROM-okról: a V20d után nem jött ki itthon más hivatalosan, legalábbis a Bridge szerint. Viszont hiába van Telekomos V20g, nem tenném fel mondjuk Vodás romra, mert fene sem tudja, mit állítana át. Viszont elgondolkodtam, hogy akkor a gugli kiadja a javítást, az LG el is végzi, erre hol akad meg? A szolgáltatóknál... Mert a gyártó is elvégezte a javítást, ha van Telekomos, de vodás nincs...
Végül a Snapseedről: ennek elődje volt gyárilag rajta, aztán lecserélte a Google Fotók. Szomorú is voltam, de most, hogy a Snapseed fent van, máris helyén a nyugalmam, mert tényleg az egyik legjobb! Az Adobe cucca sem rossz, de ez a Snapseed baromi könnyen kezelhető és tényleg nagyon tuti végeredmények hozhatók ki vele, ha játszani akar az ember. Még asztali gépes programokban is gondolkodom, hogy melyik tudná ezt. Talán a Perfect Effects, de ahhoz is izomgép kell, míg ez a Snapseed telefonon műveli szinte ugyanazokat (igaz, nem túl részletes beállításokkal)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest