Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Mike81 #36161 üzenetére
Hogy mivel kerultek be azt nem tudom. De gondolom komolyabb gonddal ha mar ott van, mert azet ha ugy vesszuk, a G4 a bootloopot leszamitva qrvajo telefon.
V10nel is vannak mostanaban problemak, talan 1x lattam bootloopos problemat. Ott inkabb a halozati gondok vannak mostanaban, csak meg nem tudjak hogy a telo hibaja a frissites miatt, vagy a szolgaltato sz@rakodik.. -
Aryon87
félisten
Lg szerviz.. Kapasbol 2 G4 mar kerul felvezetesre
Megint dugig lesznek... -
Aryon87
félisten
MM-es vasarlas. LG garipapirom van, vannak adatok beleirva. Otthon jobban atnezem, de sztem van rajta annyi info, hogy azzal tudom gariztatni habugy adodna. Kb 9 honap gari van meg ra.
Koszonom a segitseget, ma megyek a G5-el szervizbe, ott okosodom tovabb (igen, megint megyek vele...).
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Technoman #36138 üzenetére
Mellekkerdes, nem G4, de LG telo.
A szervizelteteshez elegendo a garanciapapir is ugye, vagy a szamla kell inkabb? (Fuggetlen K8-at veszek hasznaltan, es csak a garipapirt kapom meg, szamla marad az eladonal, mert mas cikk is van rajta elmondasa szerint)
Bocs az offert, de gari teren LG-LG
-
Aryon87
félisten
Vegre egy film, ahol nem harapott almat villogtatnak: Barna boros G4 befigyel - 9 élet
-
Aryon87
félisten
válasz
joekajoeka #35844 üzenetére
Jol latod, a JDI panel mas fajta, a szine sem olyan, enyhen sargasabb is. Sztem gyengebb minoseg, de elvileg az mar nem eg be. Nekem is ilyen volt, lestem en is hogy mik azok a csikok.
-
Aryon87
félisten
Hanglejatszas mikent mukodik ezzel a VR cuccal? Az akcio amugy meddig tart?
-
Aryon87
félisten
Akinek hianyozna a G3-bol megszokott tekintetfigyelo: playrol leszedni az applock nevu progit, es a "kepernyozar" fulnel lehet beallitani hogy mely appoknal ne engedje a kepernyozarolast. Ugyanakkor masik fulon le lehet vedetni az alkalmazasokat is.
-
Aryon87
félisten
válasz
ToniSoprano #35666 üzenetére
Sajat telefonnal ki lehet probalni? Mert akkor rateszek vmi filmet, azt kiprobalom. Ha ugy megy, ahogy en elkepzelem, 2k-t siman meger
-
Aryon87
félisten
válasz
ToniSoprano #35663 üzenetére
Ezzel a cuccal sima filmeket lehet nezni?
-
Aryon87
félisten
válasz
alkatraz3000 #35056 üzenetére
Felhasznalofuggo. Atlagosan 4 ora SOT van.
-
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #35019 üzenetére
En pedig ajanlom a G5-t, nalam uzemidoben veri a G4-t. Szal ennyit errol.
Ugyanazon felhasznalasi szokasom van, es tovabb birja.
Az hogy mas a design, es volt/van 1-2 kezdo bakija, attol fuggetlenul kurvajo telefon. Enyem 1 szervizt megjart, es jot tett neki.Balzak, en pont egy Redmi Note 2-t akarok masodlagosnak beszerezni kb karacsonyig (cserelheto akksi miatt, amugy meg a Note 3 is tetszos)
-
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #34996 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
FerNandor #34930 üzenetére
Amig van szerviz, addig ugyis mindegy (igen, ha nincs normalis tartalek telefon akkor macera)
En G4-el 2x voltam, G5 mar volt 1x.
Parom G3-ja is volt 1x, most ujra eselyes a keretrepedes miatt (annal gonosz akarok lenni, mert imadkozom hogy a gari elott repedjen ujra a keretje.. Elvileg arra adnak majd csereutalvanyt, mivel 3x vinnem vissza ugyanazzal..)
Kedvem nem szottyant el, tovabbra is maradok LG vonalon, meet ezek ellenwre is remek telefonok. (Masik alternativa a Huawei ha akarnek markat valtani) -
Aryon87
félisten
válasz
zachary #34868 üzenetére
Nekem csereltek. Es masnak is.
Igaz en beegessel es repedesgyanuval vittem be + forrosodott mint allat meg mondtam hogy tul hamar lemerul. Mindent csereltek a vaz es hatlap kivetelevel. Szal vidd csak be nyugodtan a szervizbe.D-Phrag: gratulalok, jo egeszseget kivanok a csaladnak es a picurnak
-
Aryon87
félisten
Passz. De ha jol emlekszem, csak eked van ilyen gyenge akkuidod. Nekem is a legrosszabb 2.5 ora volt anno..
Szemelyesen ha beviszed akkuproblemaval, elmondod hogy pocsek uzemidod van stb, sztem garisan kicserelik az akkut. Es nem kell azeet 2 hetet varnod.
Ha szogaltatohoz adod be, akkor azeet varnod kell. Jobb szemelyesen leadni (felteve ha Bp-i vagy) -
Aryon87
félisten
válasz
smidipeti1 #34737 üzenetére
Jaj azt meglattam a tmobilnal kirakva, es beleszerettem. Sokkal utosebb mint a sima P9. + a Honor 8 is baromi jol nez ki kepeken, eloben meg nem volt alkalmam latni, de tudtommal a Tmobil forgalmazza.
HTC10-et sajnalom hogy nincs sehol.
Nalam az mar biztos hogy vagy LG vagy Huawei ami fo markavonalat kepvisel. Anyamnak volt P6-ja, akkor tetszett meg, nekem meg P8 Lite, amit par napja vegul nagymamamnak hagytam, hogy legyen egy hasznalhatobb telefonja, mert az elodje az ultrafos volt (Allwiew P5 Life).Dkovizoli, neki G4-je van tudtommal..
-
Aryon87
félisten
válasz
Stauffenberg #34734 üzenetére
Nyilvan a fuggetlenek jobb lehetoseggel birnak, de nekem pl nem adatik meg a lehetoseg hogy fuggetlen telot vegyek. Ha megis lenne ra lehetoseg, akkor perpillanat a V20at vennem meg.
Mellette opcio a Xiaomi csucskategoriasa, vagy Honor aktualitasa ill a Huawei Mate 8. -
Aryon87
félisten
válasz
Stauffenberg #34732 üzenetére
Arrol nem beszeve, hogy alig van mibol valogatni. Tmobilnal meg ott a Honor 8, meg talan a Mate 8, de a Telenornal joforman verszegeny a kinalat.. + bonusz az uj Blue csomagjaik, ami sejtesem szerint a MyTariffot valtja le meg dragabban, szarabb feltetelekkel... Jovo ilyenkorra, max karacsonyra G6-ot szandekozok valtani mivel a G4 husegje lejar, de ha ez a Blue hulyeseg lesz, lehet szolgaltatot valtok. Domino kartyam van, abbol tudok elofizut csinalni, csak az a horribilis kaucio vagy minek nevezik ne lenne... (Ami ertheto miert van)
-
Aryon87
félisten
Nalam a GPS pl jo. A led resznel megmaradt a fenyszivargas, az nem szunt meg a kijelzocserevel. Fekete temanal latszik, igy nem is foglalkozom vele.
A modul res az megszunt a csereje utan.
Forrosodni mar nem forrosodik, neha langyul csak.Ha azt veszem, a G5 1 honappal elobb kerult szervizbe mint tavaly a G4-em
szal ha ugyanolyan utembe haladok, meg a vegen ebbol is csereutalvanyt hozok ossze
-
Aryon87
félisten
válasz
killzone1987 #34654 üzenetére
Inkabb ments le mindent rola amig meg lehet. Sztem ott valami gebasz lesz hamarosan..
-
-
Aryon87
félisten
Stilusodbol kicsit visszavehetnel...
Erdekes modon a G5-n is ugyanaz "az össze vissza szines szagos indiai kinézetu" dolgok vannak, es hopp, mily erdekes hogy itt meg 1x sem fagyott be a hivas lerakasos dolog.. Na hogy is van ez?? Mert szerinted 3 app van egy dologra (wtf??) es az okozza.
Orulnek ha kifejtened, ha mar ennyire okos vagy, hogy ugyan mi is lehet a gond..
Szines szagos indiai... Bexarok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest