-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #36453 üzenetére
+ hacki
Gonoszak vagytok am. Bar a G5 most kivetelesen nem akar beegni,pedig hajtom ugyanugy. Lehet erzi hogy utolso lovese van...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tknof1871 #36331 üzenetére
Nem. Vagy belso, vagy SD a mentesi utvonal. Ha nincs kartyad, alapbol belsore ment. Ha van SD kartyad, akkor azt megkerdezi hogy akarod-e hogy oda mentsen (amugy igen akarjuk, mert barmikor bexarhat a telefon, es akkor a kepeknek/videoknak annyi)..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ProdiG #36257 üzenetére
Romban a Genisys van leginkabb. Talan 2 tag hasznalja, sztem irnak majd tapasztalatot. Sokuknak meg garis a telo, azert nincs fozott romban jartassag.
-
Aryon87
félisten
válasz Reinkz #36240 üzenetére
Persze. Sztem azert nem adtak ki nektek a 6.1 formaban, mert tuti a Nugattal erkezik.
Mondjuk nalunk a G3 is az UX5 felulettel van, fozott rommal persze.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Mike81 #36161 üzenetére
Hogy mivel kerultek be azt nem tudom. De gondolom komolyabb gonddal ha mar ott van, mert azet ha ugy vesszuk, a G4 a bootloopot leszamitva qrvajo telefon.
V10nel is vannak mostanaban problemak, talan 1x lattam bootloopos problemat. Ott inkabb a halozati gondok vannak mostanaban, csak meg nem tudjak hogy a telo hibaja a frissites miatt, vagy a szolgaltato sz@rakodik..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Lg szerviz.. Kapasbol 2 G4 mar kerul felvezetesre
Megint dugig lesznek...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
MM-es vasarlas. LG garipapirom van, vannak adatok beleirva. Otthon jobban atnezem, de sztem van rajta annyi info, hogy azzal tudom gariztatni habugy adodna. Kb 9 honap gari van meg ra.
Koszonom a segitseget, ma megyek a G5-el szervizbe, ott okosodom tovabb (igen, megint megyek vele...).
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bigdigit #36142 üzenetére
Sok helyen nem tudjak a helyes felrakasat, anno nekem 4 foliat bsztak el, mert mindig a vegerol lapitottak. Kozeprol kell kiindulni kifele..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ez .ajd mindjart kiderul. Bar az elado szerint a szamlaval lehet gariztatni... Kb 20 perc es okosabb leszek. Bar amennyit hasznalva lesz majd az a telo, nem hiszem hogy igenyelni fogja a szervizt
A lenyeg hogy a garipapir is eleg csak IMEI legyen rajta foleg..
KosziXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #36138 üzenetére
Mellekkerdes, nem G4, de LG telo.
A szervizelteteshez elegendo a garanciapapir is ugye, vagy a szamla kell inkabb? (Fuggetlen K8-at veszek hasznaltan, es csak a garipapirt kapom meg, szamla marad az eladonal, mert mas cikk is van rajta elmondasa szerint)
Bocs az offert, de gari teren LG-LG
-
Aryon87
félisten
válasz feca81 #36119 üzenetére
13. ker vaci utcaban van (dozsa gyorgy ut metronal)
Eddig par embernek bevalt az a modszer hogy a telot legmentesen zarva, zacsiba rakva a fagyasztoban volt, onnan kabellel laptopra dug, es ugy kb ki lehet menteni a belso tarolo cuccait[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #36055 üzenetére
Pl UX 5.0 felulet, ami a G5-nek van.
Fejlesztett DOZE, remelhetoleg ujabb, es jobb kameraszoftvert (V20nak pl teljesen maskepp nez ki a kameraszoft, mint a G4/G5-nek), meg egyeb finomsagokat..[ Szerkesztve ]
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz Mikemend #36031 üzenetére
Egyelore meg Koreaban adtak ki. Ide sztem ho vegere jon..
Nektek kb januar korul varhato, ha a G3 esetebol indulok ki. Kdz formaban mar januar elejen sztem lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz aszti75 #36027 üzenetére
Korrekt. Átlagos SOT 3.5-4 óra. Van akinél rosszabbul megy, mai napig nem tudja az okát.
Nekem annó a legrosszabb idő 2.5 óra, a legjobb 5.5, majdnem 6 óra volt 1x.. aztán beaalt 4 óra körülire. (Azóta már az 5-os szerdán vagyok)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Peter.70 #35972 üzenetére
Moziban kb 3_4 éve voltam utoljára. Mostanra még egyre jobb minőségű filmek kerülnek ki. Viszont annyira szigorították/ellenoriznek bent, hogy kevesen merik felvenni a filmeket.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Vegre egy film, ahol nem harapott almat villogtatnak: Barna boros G4 befigyel - 9 élet
-
Aryon87
félisten
válasz Mike81 #35875 üzenetére
Kijelzocserenel meg a sajatoto raktak. Mist megint viszem kijelzovel, kivancsi vagyok, ezuttal mi lesz.. Csak tartok tole hogy megint a TMX-hez kerul..
-
Aryon87
félisten
válasz joekajoeka #35844 üzenetére
Jol latod, a JDI panel mas fajta, a szine sem olyan, enyhen sargasabb is. Sztem gyengebb minoseg, de elvileg az mar nem eg be. Nekem is ilyen volt, lestem en is hogy mik azok a csikok.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #35769 üzenetére
+ sajnos G5-nel is ugyanez a helyzet :/
2. kijelzom eg be, jovoheten sztem viszem is be (G3-at vinnem kell 2x-i keretrepedessel..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Mike81 #35752 üzenetére
Kijelzot nem fognak cserelni. Viszont ha van beegesed akkor erdemes megpenditeni azt is.
Elvileg LGD kijelzod van. Csere utan JDI lesz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Hanglejatszas mikent mukodik ezzel a VR cuccal? Az akcio amugy meddig tart?
-
Aryon87
félisten
válasz Mike81 #35692 üzenetére
Nekem az applock - fingerprint nevezetu van fent. Neketek sztem a masik kell, bar tabon is ugyanaz van, pedig annak nincs olvasoja
-
Aryon87
félisten
Akinek hianyozna a G3-bol megszokott tekintetfigyelo: playrol leszedni az applock nevu progit, es a "kepernyozar" fulnel lehet beallitani hogy mely appoknal ne engedje a kepernyozarolast. Ugyanakkor masik fulon le lehet vedetni az alkalmazasokat is.
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #35666 üzenetére
Sajat telefonnal ki lehet probalni? Mert akkor rateszek vmi filmet, azt kiprobalom. Ha ugy megy, ahogy en elkepzelem, 2k-t siman meger
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #35663 üzenetére
Ezzel a cuccal sima filmeket lehet nezni?
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #35644 üzenetére
+1
Nalam sincs mas alternativa hogy mi lehetne ha.. 3 telo van: Huawei P9, S7E, Honor8, meg ha a HTC10 bekerul, akkor meg az. Es puff, ki is fujt a tema.
Abban egyetertek, hogy a G4 a legegyedibb telo, csak ne lenne az a franya BL neki..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #35631 üzenetére
Gigamegaextra szerencses vagy. Sztem itt mar mindenki atesett valami nyugon.. Talan meg rajtad kivul vannak 2-en akik szinten problemamentesek.
-
Aryon87
félisten
válasz Meggyi001 #35603 üzenetére
Májusban jelent még a polcokon. Ha telenoros, még bőven garancia a telora. Valamit nagyon benézett.. az én volt G4-em hűsége jövőre jár lé, holott júliusban hoztam ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz davidi #35534 üzenetére
Gyonyoru kepek! Szerencses vagy, en ilyen szep pillanatokat sehol nem fogok ki Bp-en (igaz, mostanaban nem is lesz idom ra).
Erdemes ezt a fotos topikba is belinkelnedXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #35143 üzenetére
A G5-re ha jol lattam valami gubanc van, es nem akar felmenni a telora. Valszeg ezert lett leszedve az elso link korabban. Majd probald meg, hatha sikerul...
-
Aryon87
félisten
válasz alkatraz3000 #35056 üzenetére
Felhasznalofuggo. Atlagosan 4 ora SOT van.
-
Aryon87
félisten
válasz eladogeppc #35019 üzenetére
En pedig ajanlom a G5-t, nalam uzemidoben veri a G4-t. Szal ennyit errol.
Ugyanazon felhasznalasi szokasom van, es tovabb birja.
Az hogy mas a design, es volt/van 1-2 kezdo bakija, attol fuggetlenul kurvajo telefon. Enyem 1 szervizt megjart, es jot tett neki.Balzak, en pont egy Redmi Note 2-t akarok masodlagosnak beszerezni kb karacsonyig (cserelheto akksi miatt, amugy meg a Note 3 is tetszos)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz eladogeppc #34996 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz geryboro #34992 üzenetére
És ennyi idő alatt még nem adtak csereutalványt? Sokkal egyszerűbb lett volna, mint ennyit szarozni vele.. Azért 3 hónap....
-
Aryon87
félisten
válasz FerNandor #34936 üzenetére
Akkor mit mondjak en a kis Sony Ericsson Live with Walkmanra, mint masodlagosra es MIUI rommal?
Bar ott a tablet, ami kezeli a sim kartyat is.. Csak 8col meret es KK rendszer..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz FerNandor #34930 üzenetére
Amig van szerviz, addig ugyis mindegy (igen, ha nincs normalis tartalek telefon akkor macera)
En G4-el 2x voltam, G5 mar volt 1x.
Parom G3-ja is volt 1x, most ujra eselyes a keretrepedes miatt (annal gonosz akarok lenni, mert imadkozom hogy a gari elott repedjen ujra a keretje.. Elvileg arra adnak majd csereutalvanyt, mivel 3x vinnem vissza ugyanazzal..)
Kedvem nem szottyant el, tovabbra is maradok LG vonalon, meet ezek ellenwre is remek telefonok. (Masik alternativa a Huawei ha akarnek markat valtani)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz zachary #34868 üzenetére
Nekem csereltek. Es masnak is.
Igaz en beegessel es repedesgyanuval vittem be + forrosodott mint allat meg mondtam hogy tul hamar lemerul. Mindent csereltek a vaz es hatlap kivetelevel. Szal vidd csak be nyugodtan a szervizbe.D-Phrag: gratulalok, jo egeszseget kivanok a csaladnak es a picurnak
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ahogy Tonisporano irja, tedd ki a kepet. Sztem a google szolgaltatasok es android rendszer lesz a fo fogyaszto..
Nalam anno 4 ora utan meg 85% korul volt 1 oras kijelzoido mellett...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Akkuidoben mit alakit a telod? Mert a felhasznalasod kevesnek tunik, igy a kijelzoidod realisnak tunik. Viszont ha mondjuk 5-6 ora elteltevel mar toltot ker, akkor akkugond van..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Passz. De ha jol emlekszem, csak eked van ilyen gyenge akkuidod. Nekem is a legrosszabb 2.5 ora volt anno..
Szemelyesen ha beviszed akkuproblemaval, elmondod hogy pocsek uzemidod van stb, sztem garisan kicserelik az akkut. Es nem kell azeet 2 hetet varnod.
Ha szogaltatohoz adod be, akkor azeet varnod kell. Jobb szemelyesen leadni (felteve ha Bp-i vagy)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ott mar mas gond van.. Nekem eros nyuzas mellett is kibirta nap vegeig atlag 4 oras kijelzoidokkel. Mikor uj akkut kapott a telo, akkor meg jobban birta.
-
-
Aryon87
félisten
válasz Medocsabi #34750 üzenetére
Van egy limitje amit ha eler, a telefon ujraindul.
Jatek kozben "normalis" a melegedes/forrosodas.. Ha tul forro, tarts 5 perc szunetetXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz smidipeti1 #34737 üzenetére
Jaj azt meglattam a tmobilnal kirakva, es beleszerettem. Sokkal utosebb mint a sima P9. + a Honor 8 is baromi jol nez ki kepeken, eloben meg nem volt alkalmam latni, de tudtommal a Tmobil forgalmazza.
HTC10-et sajnalom hogy nincs sehol.
Nalam az mar biztos hogy vagy LG vagy Huawei ami fo markavonalat kepvisel. Anyamnak volt P6-ja, akkor tetszett meg, nekem meg P8 Lite, amit par napja vegul nagymamamnak hagytam, hogy legyen egy hasznalhatobb telefonja, mert az elodje az ultrafos volt (Allwiew P5 Life).Dkovizoli, neki G4-je van tudtommal..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #34734 üzenetére
Nyilvan a fuggetlenek jobb lehetoseggel birnak, de nekem pl nem adatik meg a lehetoseg hogy fuggetlen telot vegyek. Ha megis lenne ra lehetoseg, akkor perpillanat a V20at vennem meg.
Mellette opcio a Xiaomi csucskategoriasa, vagy Honor aktualitasa ill a Huawei Mate 8.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #34732 üzenetére
Arrol nem beszeve, hogy alig van mibol valogatni. Tmobilnal meg ott a Honor 8, meg talan a Mate 8, de a Telenornal joforman verszegeny a kinalat.. + bonusz az uj Blue csomagjaik, ami sejtesem szerint a MyTariffot valtja le meg dragabban, szarabb feltetelekkel... Jovo ilyenkorra, max karacsonyra G6-ot szandekozok valtani mivel a G4 husegje lejar, de ha ez a Blue hulyeseg lesz, lehet szolgaltatot valtok. Domino kartyam van, abbol tudok elofizut csinalni, csak az a horribilis kaucio vagy minek nevezik ne lenne... (Ami ertheto miert van)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Akkor én lettem LG "fanatics", mert G4 után G5, jövőre a G6 van tervben legalábbis mindenképp LG, főleg ha még valami csoda folytán a V széria egyike is bekerül a szolgáltatói kínálatba...
-
Aryon87
félisten
Nalam a GPS pl jo. A led resznel megmaradt a fenyszivargas, az nem szunt meg a kijelzocserevel. Fekete temanal latszik, igy nem is foglalkozom vele.
A modul res az megszunt a csereje utan.
Forrosodni mar nem forrosodik, neha langyul csak.Ha azt veszem, a G5 1 honappal elobb kerult szervizbe mint tavaly a G4-em szal ha ugyanolyan utembe haladok, meg a vegen ebbol is csereutalvanyt hozok ossze
-
Aryon87
félisten
válasz inthro #34716 üzenetére
G5 nyugjei majd fel-egyevesen fog kijonni, kb mint a G4 eseteben.
Most csak 2 van. G4 ismert beegrse, es a modul tizedmilimeteres rese..
Szal nyugodtan lehet azt is venni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz killzone1987 #34654 üzenetére
Inkabb ments le mindent rola amig meg lehet. Sztem ott valami gebasz lesz hamarosan..
-
Aryon87
félisten
válasz #86973952 #34649 üzenetére
Emlekeim szerint Zombinyulnak volt hasonlo esete. Par orat tolteni hagyta, utanna hajlando volt megmoccanni a telo, de bootloop lett a vege..
Killzone, az S/N utani 3 szamot ird be ide. Az a gyartasi datum. Pl: S/N507, azzaz 2015 julius[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Stilusodbol kicsit visszavehetnel...
Erdekes modon a G5-n is ugyanaz "az össze vissza szines szagos indiai kinézetu" dolgok vannak, es hopp, mily erdekes hogy itt meg 1x sem fagyott be a hivas lerakasos dolog.. Na hogy is van ez?? Mert szerinted 3 app van egy dologra (wtf??) es az okozza.
Orulnek ha kifejtened, ha mar ennyire okos vagy, hogy ugyan mi is lehet a gond..
Szines szagos indiai... Bexarok...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #34599 üzenetére
Ha jol emlekszem az akksi alatt volt az uj matrica, azon volt az uj S/Nxxx ertek. Ebben nem vagyok biztos, de remlik hogy nekem igy volt..
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #34596 üzenetére
Ugy emlekszem volt aki belefutott ujra a bootloopba az idei szeriaval is. Ha jol emlekszem februari vagy marciusi gyartasu volt a lap...
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #34569 üzenetére
G5-el en is a Vaci uti szervizbe mentem... Telemax lett a vege. De nem ganyoltak szet
Hapi mondta is hogy sok G4 megy be hozzajuk, nincs kapacitas ott.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #34565 üzenetére
Annyi idore szamithatsz is, mert megy a TMX-hoz.. Nekem utolso pillanatig kivartak vele, repules elott 4 oraval rohantam a telefonert ugy, hogy a szerviz nem ertesitett, az ugyfelszolgalattol tudtam meg hogy kesz az enyem..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest