-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #26000 üzenetére
Nálam is "gyári" szinten vannak azok is, amik engedélyezve vannak
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #25998 üzenetére
Nálam a google alkalmazás, google pdf olvasó, google play áruház, google play szolgáltatások, google+ nincs tiltva. Pl.: Google+ hiányozna vminek?
Játékok, könyvek, újságos, zene, hangouts természetesen tiltva.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
A google szövegfelolvasó használható vmi értelmesre, vagy inkább tiltandó.
Vmelyik telefon összefoglalójában láttam egyszer, hogy össze volt szedve, mely programok az abszolút feleslegesek, és nyugodt szívvel tilthatóak.
Esetleg itt is össze lehetne szedni, és betenni az összefoglalóba.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Viktor0610 #25922 üzenetére
Inkább töltöm naponta
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Egy elég friss írás a WebView-ról a Play áruházban.
A hozzáértők meg majd megvitatják, hogy valóban így van-e.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Mikemend #25881 üzenetére
Én is le szoktam frissíteni a WebView-t, bár eddig nem tudtam mi az. Viszont a chrome nálam alapra vissza van gyalulva, mert nem használom (törölni meg ugye nem engedi).
Operát használok ezer éve (laptopon is), mini-t (ha már szűkös a mobilnet keret) és a normált (wifivel).
Miniben még FB értesítés is van.
Esetleg próbálja ki akinek annyira merül, hogy ne a chrome-t használja, távolítsa el annak a frissítéseit is.
Egyelőre én sem tapasztaltam extra gyors merülést.
Sőt ma ránéztem, 12 napja nem volt újraindítva a telefon, és fel sem tűnt.
G2-t 3-4 naponta mindig újraindítottam, mert vhogy "kívánta".
Az üzemidő a G2-höz képest valóban kicsit karcsúbb, de azért elég jól beállt már az akksim.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz dannyl #25696 üzenetére
Valószínű arra gondol, hogy egy tükrös gép raw fájlja kb. 20-30 megás
-
kp78
addikt
válasz #13110016 #25542 üzenetére
Sokat kipróbáltam, de már jó ideje ez van: Időjárás xl.
Elég alap, semmi csicsa, de nekem megfelel, és a legfontosabb, h tapasztalatom szerint ez mutatja a leginkább valóság közelit.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Jumbozorz #25376 üzenetére
A garanciára vonatkozó kérdést én nekik tenném fel, ők a legkompetensebbek ebben.
-
-
kp78
addikt
válasz Sátán44 #25322 üzenetére
Igen, nálam is fennáll, ahogy jeleztem is korábban. Volt még vki, aki írta ezt.
De járt-e vki ezzel szervizben?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz csibabu #25226 üzenetére
Ha ennyiért akarják kiárulni a készleteket, akkor még jó sokáig
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Van olyan, aki már régebb óta használja a G4-et, és nem tett fel fóliát a kijelzőre?
Az érdekelne tapasztalatok alapján, hogy mennyire karcálló üveget kapott a G4. G2-re anno tettem, de nem sokáig volt fent, vhogy nem szeretem a fóliákat.
De az is igaz, hogy igazán jó minőségű üvegfóliám még nem volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Nem csak azoknak "kellett" beírni a szériaszámot, akiknek volt bootloop gondja a telefonnal?
-
kp78
addikt
válasz BloodRay #24956 üzenetére
Nincs kártya a telefonban, a belső memóriára ment.
Talán csak vmi szoftveres hiba lesz, mert a fotókból nyitva nem dobja be először az eredeti képet, és aztán tölti (kockázza ki) a szerkesztettet. Csak a galériánál.@Máriusz TO
Persze próbáltam ezt is, csak ez akkor felesleges, ha az eredeti képre nincs szükségem.
De[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #24912 üzenetére
Ja, értem már.. Akkor ezek szerint nálam látja a galéria, csak lassan tölti be onnan. Pedig belső memórián vannak, sd kártya egyelőre nincs a telefonban.
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #24908 üzenetére
Nekem is főképernyőn van a galéria parancsikonja. De ez a kockázás fura. A fotókban nézve nem csinálja.
-
kp78
addikt
Másnál is azt csinálja a telefon, hogy ha készítek egy képet (nagy felbontásban), majd a ceruzára bökve szerkesztek pár dolgot rajta, elmentem (nem másként, hanem pipával), akkor a galériában amikor lapozok akkor mindig egy alig látható pillanatra beadja az eredeti képet, és utána szemmel is láthatóan kirajzolja ("kikockázza") azt amit én hoztam létre.
-
kp78
addikt
válasz Trespa #24863 üzenetére
Jó lenne tudni, hol lehet "sírni" az LG-nek ez ügyben
Nyilván minél többen jelzik, annál nagyobb az esély, hogy történik is vele vmi.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Trespa #24861 üzenetére
A gyárin van ott lyuk nekem is, de azon a led jelzését látod.
G2-n sem a gyári tok, sem a Nillkin esetében nem tapasztaltam ilyet, hogy nem látom a kis ablakban, hogy ki hív. Talán majd itt is javítják, mert ez azért hiba.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Trespa #24846 üzenetére
A gyári QC tok is ilyen, tegnap szabadban, tűző napsütésben semmit sem láttam a bejövő hívásokról, amikor kivettem a zsebemből a telefont. De mintha már olvastam volna itt ezt a panaszt mástól is.
Ha manuálisan mondjuk 60% fényerőre teszed, és bejövő hívás jön, akkor a kör ablakban 60-os a fényerő zsebből kivéve is?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Szeretném rátenni a G4-re a G2-n gyárilag lévő két videót, de amit innen le lehet tölteni, azt nem nyitja meg, mert védett. Mit kell ezzel még csinálni, hogy olvasni tudja? Vagy vkinek ötlete, hogy honnan lehetne még leszedni?
-
kp78
addikt
válasz Trespa #24634 üzenetére
Nekem nincs is benne az akkumulátor használatában, pedig közbe-közbe néha megnyitom rövid időre.
És feltettem minden frissítést, ami mostanában jött.
Neked mit mutat ott? Hány %?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz killzone1987 #24515 üzenetére
Galériából nyitsz meg egy nem gyári képet, "kép beállítása" és azt be lehet úgy állítani, h ne mozogjon.
-
kp78
addikt
Bosszantó dolog történt, ami nem tudom, h a telefon, vagy a voda hibája.
Esetleg kipróbálhatnák itt páran a dolgot.
Át kellett irányítanom egy pár órára a G4-ben lévő vodás kártyám, amit az "összes átirányítása" menüben tettem meg.
Amikor ki akartam törölni (mobilnet aktív volt, bár nem szabadna befolyásolnia semmit szerintem) egyszerűen nem tudta betölteni/lekérdezni az aktív átirányításokat, újraindítás után sem.
Kellett egy hívást kezdeményeznem, amit fel is vett az illető, utána már le tudta kérdezni az aktív átirányításokat, és tudtam törölni a "összes átirányítást".
Nálam amúgy csak nem elérhető esetben van aktív átirányítás az sms értesítős +36709090998-ra.
Vmiért ha egymás után többször lekéri az ember, akkor is van, hogy nem hajlandó beolvasni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Technoman #24496 üzenetére
Két oldal gugli találatot is megnéztem, de nem találtam.
-
kp78
addikt
válasz Technoman #24492 üzenetére
Ez nagyon tetszik. Már rendelem is
Szerk.: várható érkezés: máj. 10.
Máshol meg nem nagyon találni, marad a várakozás[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz bigrock #24485 üzenetére
Lehet majd rendelek, bár nekem a "fej" maga is elég lenne, mert mini tripodom több is van. Stabilabbnak néz ki, mint a HAMA, amit én linkeltem. Talán tudok ilyet is venni külön vhol.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz bigrock #24483 üzenetére
Állványt már épp akartam kérdezni, h kompakt fényképezőgép tripodjához vásárolható kiegészítő mennyire stabil? Vagy kinek mi vált be?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Újraindítás után egyszer jó volt, de nem túl stabilan akar ez a funkció működni, ha már megszakítod a beszédet, akkor nem igazán folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #24411 üzenetére
Nyelv letöltve, elvileg minden be van állítva, de hiába érintem meg a mikrofon képét, semmi
-
kp78
addikt
válasz neo_xperia #24407 üzenetére
SMS írásnál a google hangalapú gépelés megy nektek? Bejön a mikrofon, természetesen net is van, de nem akar menni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Ti szoktátok frissíteni a Google-tól kapott "csodákat"?
Talkback, hangouts, play zene, újságos, könyvek, filmek stb?
Egyiket sem használom, így nem is engedem frissülni (G2-n sem engedtem), ne foglaljon helyet.
Ti használjátok esetleg?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #24274 üzenetére
Tudom, h minden szenzor meg egyéb "cullang" ami folyamatosan figyel/dolgozik merít egy picit, így ki is kapcsoltam G2-n is, meg ezen is mindent, amire tuti nincs szükségem. De erre azért szükségem lenne, G2-nél olyan finoman teszi a dolgát.
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #24270 üzenetére
Én is bízom benne, hogy talán valamelyest javul(hat) még az akksi.
Még 1 dolog: ez a látványosan "össze-vissza" ugráló automata fényerő is a 6.0 hozadéka?
Azzal nem használtam egy napot sem, így nincs viszonyítási alapom. De vhogy szerintem nem jól választja a telefon a fényerőt a körülményekhez.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Reinkz #24265 üzenetére
Én frissítettem, 5.1 volt rajta (osztrák MM-ból való). De ezek szerint nem kellett volna.
5.1 alatt nem tapasztalható ez?
Egész napos wifi-s teszt még nem volt. De az a baj, ha úton vagyok pár órát, akkor mobilnettel ha így fog merülni, az nagyon nem jó
5.1-re én nem állok neki visszarakni, inkább visszaviszem, és berendelek pár nap múlva egy másikat, és nem frissítem le.@Aryon87
Sajnos nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy állandóan a konnektorokat lessem, merre tudok tölteni.
De ezek szerint ehhez vagy hozzászokok, vagy visszaviszem. Bár akkor is erősnek tartom a mobilneten bemutatott merülést.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ma teszteltem a G4-et először (független, 6.0, V20d), de vegyes érzések születtek.
Először is adnék egy virtuális fekete pontot az LG-nek a hátsó bekapcsoló gomb körüli LED elhagyásáért a G2-höz képest. Mivel a kamera kissé ugyebár kint van a hátlap síkjából, quickcircle tokban adja magát, hogy kijelzővel lefelé teszi az ember az asztalra, de ezen, mint ma rájöttem, nincs hátsó értesítési led.
Így marad az emelgetés, tok nyitogatás. Pedig ma pont úgy voltam egész nap, hogy 8 órában mellettem pihent a telefon, némára és rezgőre téve, bekapcsolt 3G mobilnettel.
Itt jön a következő negatívum. Az akksi borzasztó gyorsan merül(t), pedig csak szünetekben volt némi böngészés, illetve futott a viber, de azon is pár üzenet váltás volt egész nap.
G2-t munkában ennél sokkat többet bököm, és amikor 17 körül hazaérek, akkor 40-50% körül szokott lenni.
Ezzel ma 30%-on sikerült hazaérnem, és ma mondhatom, hogy kímélő üzemen volt. Szinte percenként ette az akksit a telefon az opera mini megnyitását követően, csak úgy fogytak a százalékok.
Akkumulátor használatba benéztem, de viber, opera mini, és gmail ment, amit le tudtam volna ott állítani. Gmailt még ki is lőttem.Nektek hogy megy el egy egész napot? Vannak programok, amiket kilőtök? Vagy abban az "optimalizálások mellőzése" menüpontban lehet vmi még állítani?
Ez vmi hiba, hogy mobilnettel ennyire merül?Nem szeretném visszavinni, mert nagyon tetszik (bár a mérete már-már szinte túl nagy), de ez így nem jó nekem, ha 1 napot sem fog kibírni, mire hazaérek munkából. G2 sokkal többet bír.
Tudom, "jó helyen" kérdezem, de milyen telefon van még, ami kb. G2 méret (főleg külső valós méretben, mert néhány 5" kijelzős telefon is baromi nagy), és hardveresen és kamerában esetleg jobb, mint G2.
Csak az a baj, hogy alapvetően én is szeretem az LG-t, nem szívesen vennék mást.
De így a G4 nem lesz jó.Bocsánat a hosszú írásért, és köszönöm a tanácsokat!
Szerk.: mire megírtam látom, hogy többen is akksira panaszkodtak
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Talán G3-ban láttam a quick circle toknál, hogy volt benne iránytű is. Ennél nincs a választható/letölthető alkalmazások között, vagy elkerülte a figyelmem?
-
kp78
addikt
Bocsánat a kicsit OFF témáért, de azért G4-et érint, és talán lesz aki jártas benne.
Szóval tegnap átvettem az osztrák MediaMarkt-ban az online rendelt G4-et, kiszolgáló lány a végén mondta, hogy természetesen 14 napon belül ha nem vagyok elégedett, akkor vigyem vissza, és visszakapom a pénzem.
Milyen szintű kipróbálás fér bele a 14 napos próbába?
Levehetek róla minden fóliát (a házon lévő amúgy is nagyon könnyen lejön), kibonthatom a headset-et, (töltőt muszáj, anélkül, hogy töltsem), és "belakás" után, (természetesen az állapotát megőrizve) szó szerint használhatom napi szinten?
Vagy otthon megnyomkodom, és valódi használat nélkül eldöntöm, h megfelel-e.
Ha van ebben vkinek tapasztalata, annak nagyon köszönöm, ha megosztja velem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
megnézem majd.
A videózás közben bekapcsolt wifi esetén hallható kattogásra van megoldás, vagy együtt kell vele élni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #23840 üzenetére
Csak a telefon szoft.frissítés menüpontjában próbáltam wifi-n. Ott nem is kellene jeleznie?
Osztrák MediaMarkt-ban valószínű, hogy EU régiós telefont árulnak, de este megnézem, csak most nincs nálam, mert még nem tudtam belakni.
Ez az IMEI check oldal kiírja a régiót?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Megjött ma a kinti MM-ba a telefon, du munka után el is hoztam.
5.1 android van rajta, a telefonnal hiába kerestetek, nem jelez frissítést. Vagy OTA-n nem is jön a 6.0?
Bekapcsolt wifi-vel ennél is van kattogó hang videó közben, wifi nélkül hibátlan. Ez lett vhogy orvosolva vkinél, vagy együtt kell vele élni?[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz rayoliviero #23760 üzenetére
Egy ismerősöm rendelt telefont hasonló boltból múlt héten, a weboldalon feltüntetett nettó + Áfa ár a számlán már egy összegben, 0% Áfa-val jelentkezett. Persze nem akarok általánosítani, de sajnos sok esetben ez van.
Persze kérdés, hogy az ilyen számlát hogy fogadják el gariztatásnál. Ha minden gond nélkül, akkor ezt is meg lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Napster82 #23749 üzenetére
Mától akciós az Edigital-nál is, meg ha kicsit visszaolvasol, akkor linkeltem, hogy osztrák határhoz közelieknek jó alternatíva a kinti MM 370€-s ára
Nekem a sok 0% Áfa-s bolt nem túl bizalomgerjesztő.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Technoman #23468 üzenetére
Remélem én is hasonlóan elégedett leszek, mint ahogy itt előttem páran.
G2-t imádom most is, de 2013. novembere óta megvan, most már akartam vmi jobbatKíváncsi leszek, melyik verziós android lesz rajta, ha még rám vár a 6.0-ra frissítés, akkor valószínű kicsit még használom, és olvasgatom a tapasztalatokat, mielőtt nekiesem.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz #94477440 #23462 üzenetére
Ezt félrenéztem, tényleg az.
Csak magyar oldalon kb. pont ilyen magasságban a RAM-ot írják, így el sem olvastam mi van eléje írva a kinti oldalon, azt hittem csak elírás.@koxx
Van az 190e isHossza gondolkodás után kaptam választ LG-től:
"Eu-n belűl vásárolt készülék, Eu-s számlával tökéletesen elegendő a javítatáshoz"Viszont a kint adott 2 év az csak kint érvényes, első évben vihetem itthon is, a másodikban meg Ausztriában
De ez így is jó lesz„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Én közel lakom Au-hoz, ha kell akkor ott szervizeltetem, amúgy el kellene, h fogadja, de majd chat-en rákérdezek.
És 2000GB a RAM benne kintFeltettem a kérdést chaten, a válasz: "kis türelmét kérném..."
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ausztriában mára nagyon jó ára lett a G4-nek. Ha feliratkozol a hírlevélre, kapsz egy 10€-s kupont is, azt is be tudod váltani rá. Így kedvezménnyel 359 € (mindegyik egy árban van), ami tekintve, hogy megbízható hely, szerintem jó ár nagyon, és a kinti LG 2 évet ad rá, a kinti LG chates ügyfélszolgálat elmondása alapján. Ne legyen rá szükség, de kíváncsi vagyok, ha itthon vinném a kinti számlával, mit szólnának.
Persze tudom, hogy ez csak annak alternatíva, aki határ közelében lakik, és ki tud menni átvenni MM üzletbe, mert M.o-ra posta nincs.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Kicsit az. De max. visszaküldöd.
Még én is hezitálok, h honnan legyen.
Telenor már úgy néz ki, h nem lesz sajnos, csak vmi független.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Tudtommal csak számlát (szabályosan kitöltve) adnak, amivel érvényesítheted a garit.
LG ügyfélszolgálatos chat-en a srác azt mondta, hogy a dobozon nézzem meg, hogy EU országból való-e az importőr. Ha igen, akkor OK a gyári gari.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #23097 üzenetére
Lehet, hogy nem sok mindenkit érint, de azért leírom, hátha vkit közel a határhoz mégis.
Osztrák LG ügyfélszolgálat visszaírt, kinti MM-ban vett készülékre is 2 év garit adnak a vásárlástól.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #23097 üzenetére
Bocsánat, az összefoglalót most nem néztem meg.
Ez a telenoros vásárlás is jó lehet, pláne ez a kijelzőtöréses dolog. Utánanézek
Edigitaltól a szülinapos kuponommal 123e lenne, de csak 1 év gari.
Kinti MM drágább, de fekete bőr hátlapos, ami azért kicsit jobban tetszene
Megálmodom melyik legyen.
Még egyszer is„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #23087 üzenetére
Köszönöm mindhármatoknak a segítséget!
Gari terén mi a helyzet? Edigital 1 évet ad, osztrák MM ügyfélszolgálat nem tudja, és azt sem, h jár-e hozzá a sima hátlap. Jellemző.
LG nem ad már 2 év gyártói garit a telefonjaira?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Azt hiszem, lecserélem a G2-t, és lecsapok egy G4-re (G3 kimaradt, G5 meg nem tetszik, pedig vártam), amíg még van. Csak azt nem tudom, hogy bőr hátlapos legyen, vagy sima. Gondolom más is variált ezen.
Valahol azt olvastam, hogy a bőr hátlaposhoz adnak/adtak sima hátlapot is, bár ezt nem látom már feltüntetve sehol, így vszínű nem valós.
Nagyon tetszik a bőr, de a hétköznapokat valószínű nem bírná vmi jól.
Lehet venni külön hátlapot, ha a bőröst választom?
G2- nél szeretem a flip-es tokot, erre is vennék, de vszínű az is csak sima hátlapra van.
Előre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Eladó szép állapotú, dual simes Huawei P30
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest