- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
A melegedés miatt vannak ilyen Antutu eredmények. Visszaveszi az órajeleket a teló, és slussz. Próbáljátok meg root után fixált 2.45 GHz-en, lagfree governorral, thermal moddal, mindjárt 40k fölött lesztek.
-
Chalez
őstag
Chupa 2.0 milyen 1.0-hoz képest? Nagyobb hibák? Kisebbek?
-
Chalez
őstag
Antutut az ablakpárkányon futtattam -20 fokban. Uninstalláltam a speed scriptet, alig valamivel nőtt vissza a sebesség. A 3D animáció szaggat látványosabban mint eddig Antutuban, szóval elqrta valami az egész rendszert. Gyalu és újrahúzom a Cupa chupsot....
-
Chalez
őstag
válasz zoleeno1 #10593 üzenetére
Hát ezzel a G3 speed scripttel nekem lecsökkent pl a 3d teljesítmény Antutuban látványosan... meg úgy érzésre is lassabb lett a teló. Kell állítani valamit, hogy ez a cucc ne lassítson, hanem gyorsítson?
(#10599) SharpSA Semmi extra, csak a folyékonyságot szoktam meg N5-ön, de ezzel szemben a tudása jóval nagyobb a G3-nak, nem bántam meg, hogy lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz zoleeno1 #10590 üzenetére
Amúgy sokkal fluidabb a cucc a gyári 4.4.2 után, de még így sem éri utol a Nexus 5-öt... Thermal Throttling módot is felraktam, DPI-t levettem 550-re... Még valami tuti tipp esetleg, hogy mit érdemes mókolni?
De már sokkal jobban kedvelem a "kis" telót mint pl tegnap... -
Chalez
őstag
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen kernelem van fent? A telefon adatainál csak az van, hogy 3.4.0
Szerettem volna Chupa rom után feltenni a Chupa kernel 1.9 with oversharpeninget, és amikor installnál TWRP-ben betallózom, azt írja ki, hogy: This operation may install incompatible software and render your device unusuable. Folder: /sdcard/Download File to flash: kernel neve.zip
Press back to cancel adding this zip.Swipe to confirm flashra rányomok, és elvileg Zip install Complete, de aztán kiírja azt is, hogy no MD5 file found
Majd látom a Chupa logóját,
és FinishedBack, wipe, cache wipe végrehajt, rebootolok, aztán ennyi.
Mit nem csinálok jól?
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Nahh, azt írta ki, hogy Isten hozott! Sikerült persze visszahoznom...
Most akkor kezdhetem elölről az egész procedúrát??
Az internal storage wipeon csúszhattam el... -
Chalez
őstag
Akkor mit nem kellett volna wipeolni? A Download könyvtárban csücsült a chupachups rom... Amúgy ez kell a 16GB-s telómra? A6HU D85510H_00
Annyira nem vagyok szaki, de full analfabéla sem azért...
(#10567) NandorHUN nincs otg-m...
Elvileg wipeoltam asszem azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Sajnos sikeresen wipeoltam mindent a telómon az összefoglalót követve, és tégláztam a telót... Tudna valaki segíteni, hogy hogyan hozhatom vissza az örök vadászmezőkről?
LG logo only végtelen ciklusban...
-
Chalez
őstag
Kellene kis help szakik! Miért nem tudom rootolni a telómat? Se Stump root, se PurpleDrake nem működik.
Stump: device is patched
PurpleDrake: waiting for device - pedig USB hibaelhárítás bepipálva, aztán visszavonom, majd újracsati stb, stb...
Pedig a leírás alapján csináltam mindent, vajon mi az a pont ahol elbukok?Szoftver: V10l
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- Akvarisztika
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...