Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Hát ahogy olvasom a kommenteket ez a romolás nem egy életbiztosítás.
Lehet hagyom a francba marad a gyári. Bár Ez a smart setting... Hm...
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Van a g4-ben egy funkció ami nekem baromira bejön. (Viszont anyagi megfontolásból g4-re most nem szeretnék váltani az az igazság.)
A smart setting. Létezik mód/ egyedi rom, vagy bármi amivel tulajdonképp ez a funkció át implementálható g3-ra? -
laci1892
őstag
válasz apple87 #35187 üzenetére
Igazából ha jó áron hozzá tudsz jutni egy 32/3Gb modellhez akkor nagyon megéri.
2Gb modellel én nem biztos hogy foglalkoznék. Volt nekem, és nem rossz amúgy egyáltalán. De a kettő között érezni a különbséget.
Olyan hű de nagy gond nincs az üzemidővel sem. Nekem volt némi panaszom rá igaz, de ott az én telefonomnak volt baja amit szervízeltek garanciában LG-nél.
Így jelen pillanatban 2,5 - 3,5 óra képernyő idő jön ki, úgy hogy eléggé nyúzom megint. ( gyári Android M) Szóval nagyon baba.
2 éves széria, ennek ellenére nagyon pörög a telefon. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Egyáltalán nem jellemző a fagyás.A kamera szintén nagyon jó. Annak idején iphone 6-t g3 kamerája miatt cseréltem le. Relatíve sokat utazom és a g3 kamerája sokkal szebb, nagyon szép képeket csinál.
Összeségében ha tálalsz jó áron egy 32gb-ost akkor mindenképp megéri rá lecsapni még most 2016-ban is szerintem
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Aszem' véget ér lassan az androidos pályafutásom. Vissza tettem a szerencsétlen telefonra az 5.0 androidot. Utána lett egy sw is. Hátha tovább bírja az akku. Idő közben meg új akkut is vettem. Eredetit.... Lassan olyan vagyok mint a nívó pálca. Állandóan közöm van a telefonhoz 0-24. Ha akarom ha nem.
Egy ideig ezután - állítólag frissítés miatt- szívta rendesen az akkut a térkép. Fasza... Miután megoldotott, pár napig jobban bírta..
Tegnap épp az az android heppje az volt... Hogy reggel 8 óta az időjárás alkalmazás - hiába állítom le - szívja az akkut. 50% a fogyasztás.
Ma megint a térkép szívja. 29% a fogyasztás. Vicces. Ma meg nem is navigáltam. De cserébe a telefon megadja magát délután 3-5-re. csak a külső akku tartja életbe.
Pont akkor adja meg magát a rendszer amikor dolgoznom kéne vele... :\ -
laci1892
őstag
válasz SkyLine3000 #34638 üzenetére
Jah' így beke gondolva nem tudom miért nem készítettem mentést. Amint lesz idő megy vissza LP. Nem akarok egyedi romokkal haxolni. Tökéletesen jó volt az LP
-
laci1892
őstag
válasz SkyLine3000 #34635 üzenetére
Igen. Én is ott b*tam el hogy fel frissítettem erre a kakira. Előtte nekem is hasonlóképp működött. :\ Fantasztikusan szar a V30
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Beszarok ezen a 6.0 androidon. Meg úgy az egészen egyébként. Szóval az oké lenne ha egy kicsit merülne jobban a telefon, vagy csak simán hülye lennék és hagynék mindent a háttérben futni.... De most a 4 órás képernyő időm a legjobb esetben is 2 óra. Már a harmadik nap baszik ki velem...este 7-kor a 0% aksival a telefon. Egy rakat... Google alkalmazás fut.... Azután is hogy leállítom. A poén pl... Tegnap használtam 1 órát a navit. Le állítom.. ( még a beállítások futó alkalmazások résznél is direkt!!) erre waze..
Kiderül nap végen a térkép alkalmazás az aksi 39%-át eszi... Mert újra indul egy rakat alkalmazás magától a háttérben....
Lehet véletlenül túl adok rajta a végen.....
Valahogy se kedvem de időm azon mókolni hogy vissza tegyem az androidot meg 5 percenként alkalmazást állítsák le vagy tiltó listáról oldjam fel. -
laci1892
őstag
válasz korpicschess #32600 üzenetére
15% fényerő csak böngésző ment ma egyedül sokat, meg origó/index.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Amúgy hadd kérdezzem meg nektek az aksi mennyit bír ki? El kezdtem használni egy G3 (32GB)-t mint céges telefon, a nap végére ( este 8) nagy előszeretettel szeret meghalni.
-
laci1892
őstag
amúgy a kijelző színbeálításait azt hol találom? :\ a fehér szín inkább zőld :S inkább zőld.
-
laci1892
őstag
köszönöm szépen mindenkinek a választ. segítséget.
-
laci1892
őstag
sziasztok.
Elnézést kérek abszolute, amatőr kérdés.KDZ(?)-el hogyan tudom pontosan frissíteni a software-t? :S
illetve OTA ( független készülék ) frissítés mikor kéne ki jönnie? pc suit, és a telefon semmit nem talál :\
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Sziasztok.
Egy kérdést szeretnék fel tenni. G3 frissíthető 6.0-a már?
-
laci1892
őstag
Talán rossz helyen kérdezem, De hátha tudtok segíteni. Használt innen már valaki ubuntu touch-t?
Néztem róla videókat a megtetszett nagyon az UI. Az meg van hogy nexusokra fellehet rakni de vajon g3-ra is? -
laci1892
őstag
válasz Aryon87 #27523 üzenetére
Az ilyen jellegű hibák okozója szerintem az OS 5.0.
Nálam teljes sw újra húzás után.... egy hónapban max 1-2x ugyan de csinál olyanokat hogy feldob olyan üzeneteket hogy leállt a kezdődő, vagy az UI.... Mondom anyukádat..... szerencsére nagyon ritka az ilyen. Remélem mihamarabb jön a 6.0 -
laci1892
őstag
Na közben sikerült végre normális tokot találnom g3-hoz. Végül a védelem mellett s így a llove mei tolta esett a választás. Igazi b52-és bombázó méretű telefon lett de tuti nem esik baja xd
S önvédelmi eszköznek sem utolsó.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz dredjudge84 #27316 üzenetére
Mondjuk nagyon off ez. De nekem volt alkalmam meg nyomogatni egy s5-t s annak ellenére hogy a g3 is műanyag az s5 bennem ( de ez nagyon szubjektív!) olcsó műanyag hatást váltott ki bennem. Főleg mikor kicsit erősebben lett megnyomkodva előszeretettel ropogott. Bár lehet hogy csak konkrétan az a telefon volt ilyen. Na de nem mindha a g3 nem műanyag lenne de nekem kellemesebb volt azt fogdosni.
-
laci1892
őstag
Igazából én azért várom a 6.0-t mert reménykedem benne jobban sikerül majd optimalizálni az LG-nek mint az 5.0-t sikerült. Sokat le vesz a qhd a teljesítményből tény. De a 4.4.4 után nekem az LG tényleg egy 3 éves telefonnak tűnik.
Viszont az is tény( de ez nagyon szubjektív) hogy az LG ui nagyon jól sikerült. Rengeteg kényelmi funkciója van. Átláthatóbb(számomra mindenképp) mint sok más telefon
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Baratnőmmel egy helyről ( auchan) egy időben vettünk 2 ugyan olyan telefont(g3 xd). Enyémmel semmi baj, viszont a másik egy sima 20 perces töltéstől úgy felmelegedett hogy megfogni is fájt O.O"
Vissza lett küldve szervizbe. Azért vannak érdekes dolgok a g3-al kapcsolatban -
laci1892
őstag
Illetve egy olyan kérdésem lenne - bár elég hülye kérdés-azoktól akik régebb óta használják a készüléket, hogy mennyire sérülékeny a g3 már csak a műanyag mivolta miatt?
Na most g2 nekem rövid ideig volt meg, s mivel formailag nem jött be annyira, eleve szilikon tokban hordtam. De számomra a g3 egyszerűen fantasztikus. Szilikon tokbban meg valahogy elveszik ez az érzés. Nagyon sérülékeny tok nélkül? -
laci1892
őstag
válasz Balázs1986 #27008 üzenetére
Köszönöm szépen a választ a a segítséget. Akkor lehet nem vacakolok vele.
-
laci1892
őstag
Valamelyik nap kutakodtam az interneten, s g3-hoz 4 máttyásért találtam 3600mAh akkumlátort.
A 600mAh szerintetek hoz annyi plusz üzemidőt hogy megérje vele foglalkozni?Természetesen utángyártott akkumulátor
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Hmm... Hát kár, na se baj. Ettől függetlenül nagyon kezdem megszeretni g3-at. Eleinte nagyon nem akartam magam rá szánni váltásra g2-ről. Aztán egy képernyő törés, meg a hátlapi gombok tönkre menése segített a váltásban.
De komolyra véve a szót nem olyan vészes az üzemidő. Tegnap 7:30-kor le véve töltőröl egészen este 11-ig tudtam nyúzni kicsit több mint közepes használat melett. Egész kelemeset csalódtam. A kamera meg kifejezetten jó. -
laci1892
őstag
válasz Shinjike87 #26956 üzenetére
Köszi azt megköszönném.
-
laci1892
őstag
válasz Shinjike87 #26952 üzenetére
Na az tök jó.
Bár... Ha csak nem vagyok vagy nekem csak azt ecsetelte a kiskönvy hogy tudok egy mozdulattal mindent eltüntetni a csak a kezdő képernyőröl hogy csak a háttérképet lássam:S -
laci1892
őstag
Üdv. Hadd kérdezzem meg g3-on kezdőképernyőn el lehet valahogy tüntetni az alsó érintő gombokat 5.0 alatt?
-
laci1892
őstag
Üdv mindenkinek. Hadd kérdezzem meg g3-ra Android m mikorra várható( lenne várható?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest