- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zoleeno1 #29825 üzenetére
Nem azt írtam, hogy lolli, hanem, hogy Android, mivel más droidos gépek is simán kihagynak, mondom, elég beírni a google-be azt amit írtam. Az, hogy ő ebből a lollira asszociált... Sehol nem írtam lollit.
gixxergabi
Az, hogy kihagy az gyanúsan Android hiba, méghozzá, hogy annyira deepsleep-be megy a telefon, hogy baszik ébreszteni. Az, hogy az MTK-s SoC-ok tudnak ébreszteni kikapcsolt állapotban, az pedig egy másik dolog, amihez a SoC-nak van köze.saintex72
Régebben az volt a tényállás, hogy a Snapik nem tudnak ébreszteni kikapcsolt állapotban, nem tudom, hogy ez azóta változott-e.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!