- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
#27813376 #13146 üzenetére
Én lassan 3 hete használom G2-vel az enyémet. Én 2 naponta este töltöm, úgysem órával a kezemen aludtam soha, ezt is le tudom rakni a SAJÁT töltőjére, nem halok bele. Nekem be van állítva, hogy ha csatlakoztatva van a telefon akkor a teló ne jelezzen semmire a zsebemben. Az óra rezeg, felvillan. Ha érdekel az értesítés akkor megnézem telefonon (vagy akár az órán is ugye, mert lehet lapozni rendesen), ha nem akkor elhúzom oldalra és voila, meg sem történt
Hívásra. Van bluteooth headsetem. Kocsiban mindig rajtam van, egyszerre van csatlakoztatva az óra és a headset. Hívnak, megnézem az órán, hogy ki keres és felveszem vezetés közben mondjuk az óráról. (Blutetooth stereo headset zenéhez, nem pedig telefonáláshoz, ergó a füles a fülemben a vezérlő pedig a kabátom zsebében, ruhám alatt stb.)
Hasznos kis kütyü ez hidd el.
Ja és ezer meg ezer stílust be lehet rajta álíltani. Igaz, a legtöbbet XDA-ról letörölték különböző jogok miatt (Rolex, TAG Heuer stb.), de van egy kínai fórum ahol 1000000000000000 van körülbelül.Két személyes kedvencem van egyébként
Ez az egyikszerk.:
Ja, van rá rengeteg app. Böngésző, launcher, játék(!!), számológép, naptár, kb minden. A kedvencem az, ami a telefon kameráját használja. Hogyan kell elképzelni: telefon TELJESEN sötét kijelzővel marad, viszont az órán látod live-ban, hogy mit lát a telefon kamerája. Tudsz fényképezni első,hátsó kamerával, vakut ki-be kapcsolni stb. Nagyon baba szerintem, bár igazából feleslegesnek is mondhatnánk, de eyecandy, mint az egész óra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Gaming notebook topik
- Űrgammák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest