- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz #27813376 #13146 üzenetére
Én lassan 3 hete használom G2-vel az enyémet. Én 2 naponta este töltöm, úgysem órával a kezemen aludtam soha, ezt is le tudom rakni a SAJÁT töltőjére, nem halok bele. Nekem be van állítva, hogy ha csatlakoztatva van a telefon akkor a teló ne jelezzen semmire a zsebemben. Az óra rezeg, felvillan. Ha érdekel az értesítés akkor megnézem telefonon (vagy akár az órán is ugye, mert lehet lapozni rendesen), ha nem akkor elhúzom oldalra és voila, meg sem történt
Hívásra. Van bluteooth headsetem. Kocsiban mindig rajtam van, egyszerre van csatlakoztatva az óra és a headset. Hívnak, megnézem az órán, hogy ki keres és felveszem vezetés közben mondjuk az óráról. (Blutetooth stereo headset zenéhez, nem pedig telefonáláshoz, ergó a füles a fülemben a vezérlő pedig a kabátom zsebében, ruhám alatt stb.)
Hasznos kis kütyü ez hidd el.
Ja és ezer meg ezer stílust be lehet rajta álíltani. Igaz, a legtöbbet XDA-ról letörölték különböző jogok miatt (Rolex, TAG Heuer stb.), de van egy kínai fórum ahol 1000000000000000 van körülbelül.Két személyes kedvencem van egyébként
Ez az egyikszerk.:
Ja, van rá rengeteg app. Böngésző, launcher, játék(!!), számológép, naptár, kb minden. A kedvencem az, ami a telefon kameráját használja. Hogyan kell elképzelni: telefon TELJESEN sötét kijelzővel marad, viszont az órán látod live-ban, hogy mit lát a telefon kamerája. Tudsz fényképezni első,hátsó kamerával, vakut ki-be kapcsolni stb. Nagyon baba szerintem, bár igazából feleslegesnek is mondhatnánk, de eyecandy, mint az egész óra...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- PlayStation 1 / 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Napelem
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...