Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akooos

veterán

válasz #27813376 #13146 üzenetére

Én lassan 3 hete használom G2-vel az enyémet. Én 2 naponta este töltöm, úgysem órával a kezemen aludtam soha, ezt is le tudom rakni a SAJÁT töltőjére, nem halok bele. Nekem be van állítva, hogy ha csatlakoztatva van a telefon akkor a teló ne jelezzen semmire a zsebemben. Az óra rezeg, felvillan. Ha érdekel az értesítés akkor megnézem telefonon (vagy akár az órán is ugye, mert lehet lapozni rendesen), ha nem akkor elhúzom oldalra és voila, meg sem történt :D

Hívásra. Van bluteooth headsetem. Kocsiban mindig rajtam van, egyszerre van csatlakoztatva az óra és a headset. Hívnak, megnézem az órán, hogy ki keres és felveszem vezetés közben mondjuk az óráról. (Blutetooth stereo headset zenéhez, nem pedig telefonáláshoz, ergó a füles a fülemben a vezérlő pedig a kabátom zsebében, ruhám alatt stb.)
    Hasznos kis kütyü ez hidd el.
    Ja és ezer meg ezer stílust be lehet rajta álíltani. Igaz, a legtöbbet XDA-ról letörölték különböző jogok miatt (Rolex, TAG Heuer stb.), de van egy kínai fórum ahol 1000000000000000 van körülbelül.

Két személyes kedvencem van egyébként
    Ez az egyik

Ez pedig a másik

szerk.:
    Ja, van rá rengeteg app. Böngésző, launcher, játék(!!), számológép, naptár, kb minden. A kedvencem az, ami a telefon kameráját használja. Hogyan kell elképzelni: telefon TELJESEN sötét kijelzővel marad, viszont az órán látod live-ban, hogy mit lát a telefon kamerája. Tudsz fényképezni első,hátsó kamerával, vakut ki-be kapcsolni stb. Nagyon baba szerintem, bár igazából feleslegesnek is mondhatnánk, de eyecandy, mint az egész óra... :D

[ Szerkesztve ]

• lewyy87

csendes tag

válasz #27813376 #13146 üzenetére

Gondolom éjjel is az órát nézed:D Amikor alszol csak mint normal órát lerakod az asztalra, nah ezt nem az asztalra teszed, hanem a töltőpadra:) Viszont értelmét én sem látom, csak a töltési kifogásoddal ne értek egyet:)

Új hozzászólás Aktív témák