Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz Csataril #41369 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy mennyire zavar, ill. tudsz-e vele együtt élni. Amíg nem az alaplap régiójának megfelelő szoftver van rajta, jelentkezni fog minden bekapcsolásnál az üzenet. Ha akarsz vele foglalkozni, keress a lenti weboldalon egy tajvani .kdz-t, rakd fel, remélhetőleg lesz benne magyar nyelv is, akkor tuti eltűnik az üzenet.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani, hogy mi a jelenleg elérhető legfrissebb LG G3 szoftver? Itt néztem őket, de van többféle verzió is. Ezek közül melyiket érdemes felrakni?
-
David3
őstag
Sziasztok! Elhagyom én is a topikot G4-re váltás miatt. Köszönöm az eddigi infókat és segítséget mindenkinek!
-
David3
őstag
Rákeresek a V30F-re és kidobja a lehetőségeket. Vagy lejjebb mész az oldalon Görögország (Greece) részhez, és ott kiválasztod.
-
David3
őstag
válasz SkyLine3000 #34540 üzenetére
Az eddigiekhez képest (V20T, V20W, V30B/C) "elképesztő". Egy nap alatt 5-10%-ot merült úgy, hogy mobilnet be volt kapcsolva, itthon mondjuk csak WiFi volt. Egy kis telefonálás, picit nyomkodtam. Éjjel nem is merült 1%-ot se. Bár annyira nem szoktam kímélni, meg nézegetni a fogyasztás, úgy vagyok ezzel, hogy ő van értem... de most ez meglepően jól sikerült kiadás lett.
Aryon87: Én a KDZ-s módszerrel raktam fel LG Flashtool-lal.
-
David3
őstag
válasz Mr.Franczy #33992 üzenetére
Nálam ritkán szokta megjeleníteni az értesítéseket, csak ha feloldom a kijelzőt. A GMail, Messenger, Viber, Soundcloud értesítések rendben megjönnek, a Facebook-értesítést pedig csak a TeslaUnread szokta jelezni.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy sokan kínlódtatok a KDZ frissítéssel LG Flashtool alatt. Nekem úgy ment végig a frissítés, ha lecsatlakoztattam az internetet. Valamiért szerintem a netről akart szedni a fájlokat, és nem a tallózott KDZ-t akarta használni.
Nálam egyébként sem az újraindítás, driverek újratelepítése és a kompatibilitási mód sem segített.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Ilyen műszerfallal rendelkező autó esetén milyen autós telefontartót tudtok ajánlani? Ami lehetőleg még lehetővé is teszi a szivargyújtós töltést...?
(Ford Focus 1.8di | 2000-es évjárat)Van ebben valakinek tapasztalata ilyen autónál?
-
David3
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit régebbi hibával fordulnék hozzátok. Van-e itt olyan, akinek másodjára is elrepedt a telefon alja a mikrofon résznél? Én még tavalyelőtt télen csináltattam meg, azóta semmi gondom nem volt vele, de most a napokban észrevettem, hogy megint elrepedt (hajszálrepedésről van szó ugyan, de akkor is...).
Érdemes szerintetek ezzel szervizbe menni? Elvileg van rá még garancia, de nem tudom, hogy ér-e annyit az egész...
-
David3
őstag
válasz Sziszifeca #31001 üzenetére
Beállítások - Hang és értesítés - Értesítési Led: itt legyen bekapcsolva. : )
-
David3
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez eszköz-specifikus dolog-e, de mostanában olyat produkál a G3, hogy Windows intézőből a zenéket átnevezve lefagy, és csak a telefon eltávolításával tudom megszüntetni a jelenséget (USB kábel segítségével).
Ami furcsa az egészben, hogy nem csak átnevezésnél, hanem a fájlok áthelyezésénél is vannak gondok, ott is ugyanúgy lefagy a Windows intéző. Ez vajon a laptop vagy a telefon sara lehet? A laptopon egy Dell Inspiron 3537, Win10 64bit fut alatta, bár szerintem ennek nem sok köze van hozzá.
-
David3
őstag
válasz vatomi #30563 üzenetére
Akkumulátort még nem, csak egy kamera körüli lencsét, de ezzel be is fürödtem, mert nem lett jó (nem passzoltak a gombok, nem reagáltak a lenyomásra). AliExpress-szen jobb vigyázni ezekkel a kiegészítőkkel.
-
David3
őstag
Sziasztok!
1-2 napja használom 6.0-ás Androiddal a telefont, eddig különösebb probléma nélkül szerencsére. Viszont a Facebook-os ismerősöket nem tudom szinkronizálni a névjegyzékkel. Minden mást (Whatsapp, Viber, Google) szinkronizál, de a Facebook-ot nem. Az engedélyeknél minden engedélyeztem (névjegyzék, sms, hely, stb.), de valamiért mégsem látja.
5.0 alatt simán magától kidobta a névjegyet, ha újat akartam létrehozni, és már össze is kapcsolta a Facebook-os fiókkal. Valaki tud erre megoldást?
-
David3
őstag
Ide is került fel egy 6.0-ás KDZ (V30B)
Egészen pontosan: D855 16GB/32GB v30B KDZ
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Felraktam ma a V21a szoftvert (V21A KDZ), nagyon meg vagyok elégedve vele. Amit észrevettem a V20W-hez képest, az szerintem mindenképp a gyorsaság, mintha a beállításokat is gyorsabban nyitná meg, illetve gyorsabban reagál az érintésekre...
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz eladogeppc #28261 üzenetére
Azt szabad tudni, hogy melyik Androidon alapszik? 5.0 még?
-
David3
őstag
válasz DomToretto #28129 üzenetére
Szia!
Az elérhető legfrissebb szoftverek közül a v20W jelűt használom, mindenféle akadás nélkül használom már lassan egy hónapja.
-
David3
őstag
Valaki látta már a V21a jelzésű szoftvert? Milyen Android verziószámú lehet ez már vajon? Egyébként Red Bull Mobile Poland szolgáltatóhoz érkezett...
Itt a listában most a második épp.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete arra, hogy az automatikus szinkronizálás be- és kikapcsolása után hogyan lehet eltüntetni ezt a felugró ablakot? Olyan, mintha most húztam volna újra a szoftvert, és ilyen tippként szeretné megmutatni nekem, hogy mi a teendő.
-
David3
őstag
Na, hát ma feltettem én is a V20W-s szoftvert, eddig szerencsére minden jól megy. Nem tudom, hogy a szoftvernek köszönhető-e, de az akkumulátor infókat mintha gyorsabban és pontosabban írná ki...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Szóval eddig QuickCircle tokban hordtam a telefont, és így a kamera körüli kis keret eléggé megkopott, így néztem lehetőségeket, hogy miként lehet ezt cserélni. Szerencsére nem túl bonyolult (itt egy kis videós segítség, két csavar tartja).
AliExpress-szen találtam megfelelő keretet (8 dollárért), remélem jó lesz bele, amint megjön már megy is a csere.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Múlt héten kedden rendeltem az Aliexpress-szen keresztül egy Pierre Cardin bőr tokot, ezzel kapcsolatban szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Hét munkanap alatt ért ide, 18 dollár volt, tapintásra nagyon jó érzetet nyújt. Egy QuickCircle tokot váltott le, eléggé ajánlott dolog!
-
David3
őstag
Sziasztok!
Mik ezek az új szoftverek az LG-Phone-Firmware.com-on? Van köztük V20S, V20V, V20U, V20i... ezek melyik Android-ot futtatják? 5.1.1 lenne talán mindegyik?
-
-
David3
őstag
válasz wertigo1984 #21211 üzenetére
Ha a hangfalamra kötöm rá a gépet, akkor ezt az ikont rakja ki nálam is, fülhallgatónál pedig egyszerűen a fejhallgató ikon dobja ki. Nekem ezzel még nem volt problémám.
-
David3
őstag
válasz netdevil666 #20608 üzenetére
Én is Nexus 4-et használtam a G3 előtt, de ilyet nem tapasztaltam. Amit ajánlhatok, az egy rendszer-visszaállítás (előtte ments le mindent), vagy végső esetben a KDZ frissítés, amivel egy szűz rendszert kapsz kézhez.
-
David3
őstag
válasz deathszens #19220 üzenetére
Üdv a csapatban!
Szerintem a V20H-t fogja felajánlani, szerintem érdemes frissíteni.
-
David3
őstag
válasz Eddiey #18842 üzenetére
Nem tudom válaszoltak-e, de aliexpress.com-on elég sok tokot találsz. Onnan rendeltem én is kettőt, igaz látszik, hogy kínai, de minőségére nem volt panasz.
Egyébként a hardveraprón is sok tokot árulnak G3-hoz, illetve az egyik fórumtárs írt ezekről egy szösszenetet is: [link].
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz mzsolty #18637 üzenetére
Nekem akad egy a kezeim között.
Viccet félretéve, elég gyakran előkerülő téma ez, de leginkább megjelenés után voltak ilyen problémái a G3-nak. Én már eleve 5.0-ával jutottam hozzá, ezzel a rendszerrel (V20H) még egyszer sem tapasztaltam volna, hogy hosszasabban elgondolkodott volna egy-egy műveleten.
-
David3
őstag
válasz wertigo1984 #18544 üzenetére
Ment pü.
-
David3
őstag
válasz wertigo1984 #18528 üzenetére
Én ilyet rendeltem magamnak (Aliexpress), de nagyon bumpszli lett tőle a telefonom, így nem is használom inkább.
-
David3
őstag
válasz krisztyann #17785 üzenetére
Igen, nekem is felrakta. Egyszerűen nem használom.
-
David3
őstag
Tegnap felraktam a T-s telómra (V20e) a legfrissebb független ROM-ot (V20H), mert már nem bírtam várni tovább. Eddig mintha fürgébb lett volna tőle a telefon, megjelent a beállítások között valami T-Action, megjelentek a Lollipop-os ikonok a navigációs sávban meg mintha a boot képernyő is lecserélődött volna (talán azért, mert nem a T-s szoftver van rajta).
Eddig a tapasztalataim pozitívak, bár már V20e-vel is teljesen meg voltam elégedve vele. Már csak azt nem értem, hogy miért nem az 5.0.2-re frissít most az LG.
-
David3
őstag
Nem tudom szoktátok-e nézni, de szépen lassan kerülnek fel az LG G3 Firmware List oldalára a V20H-s szoftverek: [link]
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz ::Trunks:: #17079 üzenetére
Szerintem akkor semmi félnivalód nincsen.
-
David3
őstag
válasz ::Trunks:: #17077 üzenetére
Igen, a kijelzőt mindenképp, a repedéseket a telefon alján és tetején, illetve, hogy előfizetéses-e a letiltás végett (bár írtad, hogy ismerősödtől lesz, talán nem kell ilyentől félned).
Ha 79 ezerre gondoltál, akkor azért jó vétel. 16/2-es vagy 32/3-as verzió?
-
David3
őstag
válasz estikornel #16582 üzenetére
Sziasztok!
Erre a V20H-ra tudna valaki adni egy .kdz linket?
-
David3
őstag
válasz Earl_Muttley #16076 üzenetére
Nekem nem tartozékcsere volt, hanem a kijelzőt és a körötte lévő keretet cserélték (repedés miatt).
-
David3
őstag
válasz Earl_Muttley #16059 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy LG márkaszervizzel jobban jársz. Először én is a Telekomhoz vittem be, ott mondta is a srác, hogy mivel postán küldik, sokkal lassabb lesz (1 hetet mondott csak arra, hogy felküldik és bevizsgálják). LG szervizben nekem egy délután alatt megcsinálták a telómat (keret-csere).
-
David3
őstag
válasz storm3 #15476 üzenetére
Quick Circle tokom van, és csak akkor megy bele a telefon, ha kipattintom a dokkolóból azt a kis műanyag részt (nem tudom pontosan hogyan hívják), de legalább így belemegy tokkal-vonóval. : ) Ha lesz egy kis időm, írok róla röviden.
anevemearl: Nem tudom mennyire teszi ducivá a telefont egy ilyen szilikon tok, de nekem a QuickCircle tokkal belemegy (persze, ha ki van véve az a kis műanyag rész, majd lefotózom).
-
David3
őstag
Sziasztok!
Na, ma megjött a szervizbe az alkatrész (keddet beszéltem meg a sráccal, szerencsére be is jött a tippje), mentem is beadni a telefont, délután már mentem vissza érte. Ki lett cserélve az egész kijelző (a kerettel együtt), így most már a repedések sem látszódnak (ugye alul és felül is megjelentek a hajszálrepedések).
Garanciában javították, úgyhogy még egy fillérembe se került szerencsére.
-
David3
őstag
válasz H.Bencike #14733 üzenetére
Élveztem a Nexus 4 minden előnyét, a mai napig az egyik legjobb telefon (szerintem), elég, ha csak az ár-érték arányát nézed. Lépnem kellett már, hiszen egy 2 éves telefonról van szó (2 évente cserélek telefont), mondjuk nálam csak 1 évet volt... ezzel most ellent is mondtam magamnak. : ) Egy szónak is száz a vége, nagyon szerettem, de hát nem tudtam ellenállni a G3-nak. : ) Egyszer talán lesz újra Nexusom, persze, ha nem 6"-os lesz az épp aktuális zászlóshajó. : )
[ Szerkesztve ]
-
-
David3
őstag
válasz ßrainiac #14720 üzenetére
Ha ez megnyugtat, most vittem a héten szervizbe én is a telót, ugyanezzel a problémával. Az enyém T-s (2014 szeptemberi), de azt mondta az LG-s srác, hogy ilyen problémával még nem fordultak hozzájuk, viszont természetesen cserélik garanciában. Jövő héten viszem is be, és cserélik a teljes keretet...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Az LG gyári launcher-ében miként lehet a menüben mappát létrehozni? Eljutottam addig, hogy a menüben jobb felül rábökök a beállításokra, ott van, hogy alkalmazások szerkesztése, és jön ez az üzenet: Jelölje ki a 'felhasználói beállítás' menüpontot az 'Alkalmazások megtekintése' alatt az alkalmazások átrendezése vagy mappa létrehozása érdekében.
Na, de ezt hol találom?
G3 előtt N4-en Nova Launchert (megvásárolva) használtam, ott ugye egyértelmű volt a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Használ közületek valaki PlayerPro-t? Még Nexus 4 alatt vettem meg a teljes verziót, ott még volt egy külön "beállítások" ikon, amivel többek között ki tudtam lépni a programból és be tudtam állítani a DSP pack-et. Nos, most ez nincs ott G3 alatt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Ja, és boldog új évet!
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Sziasztok!
Na, a frissítéssel már végeztem... jelenleg V20e van fent. Ez a legfrissebb?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha repedt a készülék, azt cserélik garanciában? A szokásos helyeken látszik a repedés...
A harmadik pedig, hogy a gyári alkalmazásokat miként lehet eltávolítani? Gondolok itt az LG Health-re és társaira...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Van egy Telekom függő 16 GB-os LG G3 (D855) készülékem. Tudná nekem linkelni az ehhez való legújabb (és lehetőleg legstabilabb) KDZ-t? Itt az XDA-n egyszerűen nem találom, illetve a kereső se nagyon segített...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest