- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
extasymajom #54 üzenetére
Eddig a 13.kerben vettem egy csókától, de most már nincs neki, úgyhogy most ebay-ről angliából (gyorsan itt van relatíve olcsó és eredeti)
Vigyázzatok mert ebay-en sok utángyártott van ami gagyibb.Eddig mindegyiket betörtem. Hát ez van
van hozzá 5 féle tokom is csak az a gáz, hogy aktív tartóm van a kocsiban és a tokkal nem lehet belerakni, de lusta vagyok mindig felrakni és levenni... ez az ára.
amúgy most vettem hozzá egy vízhatlan tokot is fürdőzésekhez, 2e körül volt és teljesen jó. telefolnálni nem lehet vele ha a tokban van, de arra ott a vízhatlan sztereo fülesem.
-
sgery
őstag
Tegnap megint betört, jön a 4. kijelző a telefonba
-
sgery
őstag
1.5órás városi vezetés alapján azt tudom mondani hogy jobb lett, rögtön talált jelet és mindig fixen tartotta, sokkal pontosabban mint eddig.
A papír csodája
köszönöm a megoldást -
sgery
őstag
válasz
extasymajom #49 üzenetére
Beraktam a videó szerint, kíváncsi leszek javul-e.
mióta felraktam a cm 12.1-et most egész jól működik a gps -
sgery
őstag
válasz
katalin888 #47 üzenetére
csak simán a hátlap és a nyáklap közé rakom?
-
sgery
őstag
Tegnap elpattant az agyam mikor már alig kapcsolt be a kijelzője és a gps is alig ment, irányba is vettem a MM-ot hogy cseréljek. Végignéztem mindent és semmi sem fogott meg, pedig nem volt pénzügyi keret megszabva. Egyszerűen nincs ma még egy olyan telefon ami nem nagyobb de ekkora kijelzőt tettek bele? Botrány.
Hát felmentem az ebay-re és rendeltem egy új g2-őt 45e ft-értEl sem hittem milyen olcsó pedig eredeti.
Jó lesz ez még két évig, csak kitkaton kell futtatni... -
sgery
őstag
Én 3x cseréltem már az enyémen, szóval van rutin
Mondjuk az utolsó csere már nem ment jól, valami csati nem örült a sok leszedésnek és néha csak úgy kel életre a kijelző, ha hátul egy ponton megnyomom a burkolatot.
A gps is rosszalkodik, néha meg néha alig.
És hiába nézem mire cseréljem le a G2-őt, nincs mire. A kijelző mérete tökéletes, ebben a kategóriában pedig semmi értelmes áron lévő telefon nincs, arról nem is szólva, hogy semmiben sem tudna nála többet.
Szóval inkább együtt élek a gps hibávalfőleg ha már vettem hozzá 20e-ért! aktív autós tartót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest