Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Bog #75 üzenetére

Na figyelj, egyszer mondom el. Én is.

Senki sem azért haragudott rád, mert jelezted a problémát. Hanem azért, ahogyan tetted. Ha ez egészen mostanáig nem jutott el az agyadig, arról nem mi tehetünk.

Nos, igen. Ezt már az első hozzászólás után tudtam. Csak erről a témáról pont, hogy nem én nem tudtam leakadni sokáig. Legközelebb majd mézes-mázasan fogok fogalmazni. Ha ez kell...

Szerinted az személyeskedés, ha leírom, hogy vannak hülyék? Innentől kezdve viszont a tisztességgel kapcsolatos célozgatásod már vidáman ki is meríti a személyeskedés fogalmát (mivel egy konkrét személyre vonatkozott), úgyhogy akár ki is vághatnálak megint egy körre.

Azért itt konkrét célzás volt a "lehülyézés". Mindenki tudta kire/kikre gondol az illető. DE oké már vágom az itteni szabályokat.

Elolvastuk. Majd akkor csinálunk ilyen játékot legközelebb, ha lesz megint kedvünk hadakozni olyan korrekt, tisztességes és kedves emberekkel, akik az élő fába is belekötnek, ha pedig egy hét helyett két hét múlva indul el a szavazás, mert az LG-vel egyeztettünk a háttérben, akkor külön hisztit is rendeznek emiatt. Köszi, köszi, tényleg megéri nekünk ebbe energiát fektetni.

Bocs, de én nem tudtam mi van a háttérben. Nem volt tájékoztatás. Ha tudtam volna nem háborgok itt össze-vissza. Ezt most komolyan mondom.

• kaller1

veterán

válasz Bog #75 üzenetére

Kár ezen rágódni, majd a következő játéknál(ha lesz még) beírjátok, hogy a feltételek/kiírás/játék vége/kutyafüle előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatóak. Akkor legalább nem lesz mibe belekötni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák