- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Na figyelj, egyszer mondom el. Én is.
Senki sem azért haragudott rád, mert jelezted a problémát. Hanem azért, ahogyan tetted. Ha ez egészen mostanáig nem jutott el az agyadig, arról nem mi tehetünk.
Nos, igen. Ezt már az első hozzászólás után tudtam. Csak erről a témáról pont, hogy nem én nem tudtam leakadni sokáig. Legközelebb majd mézes-mázasan fogok fogalmazni. Ha ez kell...
Szerinted az személyeskedés, ha leírom, hogy vannak hülyék? Innentől kezdve viszont a tisztességgel kapcsolatos célozgatásod már vidáman ki is meríti a személyeskedés fogalmát (mivel egy konkrét személyre vonatkozott), úgyhogy akár ki is vághatnálak megint egy körre.
Azért itt konkrét célzás volt a "lehülyézés". Mindenki tudta kire/kikre gondol az illető. DE oké már vágom az itteni szabályokat.
Elolvastuk. Majd akkor csinálunk ilyen játékot legközelebb, ha lesz megint kedvünk hadakozni olyan korrekt, tisztességes és kedves emberekkel, akik az élő fába is belekötnek, ha pedig egy hét helyett két hét múlva indul el a szavazás, mert az LG-vel egyeztettünk a háttérben, akkor külön hisztit is rendeznek emiatt. Köszi, köszi, tényleg megéri nekünk ebbe energiát fektetni.
Bocs, de én nem tudtam mi van a háttérben. Nem volt tájékoztatás. Ha tudtam volna nem háborgok itt össze-vissza. Ezt most komolyan mondom.
-
MrSealRD
veterán
dedike: Szerinted melyik előremutatóbb? Ha a felmerülő hibákat észrevételeket közöljük, hogy a jövőben ne kövessék el, vagy ha bedobjuk a "csak így tovább, királyok vagytok" dumát még ha nincs is így?
Bocha: Ahhoz képest, hogy az előző hozzászólásokban az egyik luser-ezett, a másik meg retartáldnak nevezett pár embert, ami a személyeskedést nem kicsit kimeríti, és az alapelveket megszegi, most valahogy mégsem sietsz moderálni...
Kezdem érteni mit is jelent számodra a tisztesség.Talán valaki ezen sorokat is elolvassa:
Jó, hogy volt ez a játék. Az is jó lenne ha a jövőben is lennének ilyenek. Az pedig kiemelten jó lenne, ha szabályozott és egyértelműen megfogalmazott elvárások, már az elején tisztázva lennének. -
MrSealRD
veterán
Köszönöm a BAN-t, mert ezzel gyakorlatilag elismerted, hogy igazam van. Ha nem így lett volna nem bannolsz, hanem tényekkel és érvekkel alátámasztva leírod miért is vagyok "hülye". De ez így egyszerűbb volt.
Csak a tisztánlátás végett én nem kértem számon senkit és semmit.
Ahogy fogalmaztam hozzászólásomban ezek szerintem "bakik".Ennyit erről, részemről le van zárva a téma.
ui: Remélem megfelelőnek találod az üzenet hangnemét és nem kapok megint 24-et csak mert leírtam ezzel kapcsolatos véleményem.
-
MrSealRD
veterán
Akkor csak azt áruld el, nekem mi közöm a Bikicsunájhoz? Utaltam talán valamivel arra, hogy az ilyen jellegű neveket részesítettem előnyben? Ha már beszóltál, legalább utánnanézhettél volna. Pont az ilyen és ehhez hasonló agymenéseket szóltam le mint a Bikicsunáj.
Hogy mi vállalható és mi nem az más kérdés. A stílusom a felháborodottságom tükrözi a játék lebonyolításával kacsolatban. Semmilyen szabályozott kerete nem volt. Ha már "ekkora cég" néhány triviális baki ami talán szintén nem engedhet meg magának:
1. Először arról volt szó, hogy 5 név lesz kiválasztva, most minden magyarázat nélkül itt van 10?
2. A névgyűjtés lezárásakor "várhatóan" 1 hét múlva indult volna a szavazás, ami ma vagyis 2! héttel később indult.
3. al Gibson egy hozzászólásában mondta, idézem :
"van még 2 napunk gyűjtögetni.
Jó lenne, ha több magyar elnevezést találnátok ki, ilyenek iránt is nyitott az LG."
Ebből én minden nagyobb kombinálási szándék nélkül azt nem értem, ezt miért nem lehetett
az elején közölni. Most akkor milyen nevet is akart az LG a magyar piacra, angolt vagy magyart? Mert amellett, hogy kreatív és ötletelő verseny volt, frankón így van fogalmazva mindenhol, hogy az LG ezt meg azt akarja. Akkor tessék leírni világosan mit is akar, de az elején ám.Az már talán ennek szervezetlenségnek az eredménye, hogy egyes emberek ágyúval lőttek verébre, és közelítettek egy kisebb zsebszótárt...
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Egyrészt senkinek nem tűnik fel, hogy a szövegben 12 nevet említenek a szavazható nevek száma pedig csak 10?!?!
Másrészt ezen nevektől és a névadós topicba benyomottak 95%-ától is a belem is kifordult.
Szerintem szar nekeveket választottak ki.
Lehet beszólogatni is, de mivel ez a szubjektív véleményem, nincs értelme.További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest