- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk én azért kíváncsi vagyok a végeredményre. pontosabban arra, hogy meghallgatásra talál-e Dél-Koreában (vagy ahol erről döntenek) az itteni eredmény!
-
Racecam
nagyúr
Ok, akkor most mindenki nyugodjon meg egy kicsit, és számoljon el 10-ig, és ha nem lenne elég, akkor 10 millióig...
A kérdés túl lett ragozva. Egy nem megfelelően megfogalmazott kritika, utána egy kicsit talán eltúlzott ban, ennyi a történet. Most már jó lenne mindenkinek túllépni rajta. Ezt a témát itt mindkét fél részéről zárjuk is le. (Ha privátban, e-mailben, SMS-ben, vagy mit tudom én milyen módon továbbra is megy az észosztás az már nem érdekel, nem tartozik a fórumra.)
-
MrSealRD
veterán
Na figyelj, egyszer mondom el. Én is.
Senki sem azért haragudott rád, mert jelezted a problémát. Hanem azért, ahogyan tetted. Ha ez egészen mostanáig nem jutott el az agyadig, arról nem mi tehetünk.
Nos, igen. Ezt már az első hozzászólás után tudtam. Csak erről a témáról pont, hogy nem én nem tudtam leakadni sokáig. Legközelebb majd mézes-mázasan fogok fogalmazni. Ha ez kell...
Szerinted az személyeskedés, ha leírom, hogy vannak hülyék? Innentől kezdve viszont a tisztességgel kapcsolatos célozgatásod már vidáman ki is meríti a személyeskedés fogalmát (mivel egy konkrét személyre vonatkozott), úgyhogy akár ki is vághatnálak megint egy körre.
Azért itt konkrét célzás volt a "lehülyézés". Mindenki tudta kire/kikre gondol az illető. DE oké már vágom az itteni szabályokat.
Elolvastuk. Majd akkor csinálunk ilyen játékot legközelebb, ha lesz megint kedvünk hadakozni olyan korrekt, tisztességes és kedves emberekkel, akik az élő fába is belekötnek, ha pedig egy hét helyett két hét múlva indul el a szavazás, mert az LG-vel egyeztettünk a háttérben, akkor külön hisztit is rendeznek emiatt. Köszi, köszi, tényleg megéri nekünk ebbe energiát fektetni.
Bocs, de én nem tudtam mi van a háttérben. Nem volt tájékoztatás. Ha tudtam volna nem háborgok itt össze-vissza. Ezt most komolyan mondom.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Na, figyelj, egyszer mondom el.
dedike: Szerinted melyik előremutatóbb? Ha a felmerülő hibákat észrevételeket közöljük, hogy a jövőben ne kövessék el, vagy ha bedobjuk a "csak így tovább, királyok vagytok" dumát még ha nincs is így?
Senki sem azért haragudott rád, mert jelezted a problémát. Hanem azért, ahogyan tetted. Ha ez egészen mostanáig nem jutott el az agyadig, arról nem mi tehetünk.
Bocha: Ahhoz képest, hogy az előző hozzászólásokban az egyik luser-ezett, a másik meg retartáldnak nevezett pár embert, ami a személyeskedést nem kicsit kimeríti, és az alapelveket megszegi, most valahogy mégsem sietsz moderálni...
Kezdem érteni mit is jelent számodra a tisztesség.Szerinted az személyeskedés, ha leírom, hogy vannak hülyék?
Innentől kezdve viszont a tisztességgel kapcsolatos célozgatásod már vidáman ki is meríti a személyeskedés fogalmát (mivel egy konkrét személyre vonatkozott), úgyhogy akár ki is vághatnálak megint egy körre.
Talán valaki ezen sorokat is elolvassa:
Jó, hogy volt ez a játék. Az is jó lenne ha a jövőben is lennének ilyenek. Az pedig kiemelten jó lenne, ha szabályozott és egyértelműen megfogalmazott elvárások, már az elején tisztázva lennének.Elolvastuk. Majd akkor csinálunk ilyen játékot legközelebb, ha lesz megint kedvünk hadakozni olyan korrekt, tisztességes és kedves emberekkel, akik az élő fába is belekötnek, ha pedig egy hét helyett két hét múlva indul el a szavazás, mert az LG-vel egyeztettünk a háttérben, akkor külön hisztit is rendeznek emiatt. Köszi, köszi, tényleg megéri nekünk ebbe energiát fektetni.
-
balintXD
tag
Jajjj anyám... Egyeseket egyszerűen nem tudok megérteni.
Itt volt a lehetőség játszani egy jót, vagy nyerni valamit. Én is írtam neveket, nem kerültek be. A bekerült nevek közül egyébként a spirit a legjobb
Na most erre föl hogy volt egy lehetőség jót játszani, mikor végéhez közeledik a játék, akkor egyesek késztetést éreznek arra hogy belekössenek valamibe.
Mi van ha nem 5 név hanem 10? Mi van ha nem egy hetet kellet várni hanem 2-őt? Nem halt bele senki. Ezek olyan bosszantóak, mind a szerkesztőknek, mind pedig azoknak (pl. nekem) akik olvasni szeretnének egy olyan fórumot ahol senki nem kritizál ilyen nyíltan senkit. A Mobilaréna véleményem szerint az egyik legnaprakészebb mobilos oldal M.O.-n. Dicséret illeti mind a szerkeszőket, mind az Lg embereit. THX a játékotÉn Bocha helyében nem 24 órára tiltanák el néhány embert.
Most velem is lehet vitázni...
-
Forceman
tag
Elég fantáziátlan nevek :/. lehetett volna Immortal vagy Incredible. De azért a Tutee udavág
-
-
leilen
csendes tag
Tudom, hogy lekéstem az 1. fordulót, de ezek tényleg olyan gagyi nevek, nem lehetne néhány újjal nevezni, +egy LG ajándékcsomagnak is örülnék
Ötleteim:
-LG Lego vagy LG LeGo
-LG Egg (olyan kis tojás szerű a GS290)
-LG Bar
-LG Cake
-LG Flash
-LG Splashvagy mivel úgyis a tárgyfelvétellel szarakodok:
-LG Neptun -
MrSealRD
veterán
dedike: Szerinted melyik előremutatóbb? Ha a felmerülő hibákat észrevételeket közöljük, hogy a jövőben ne kövessék el, vagy ha bedobjuk a "csak így tovább, királyok vagytok" dumát még ha nincs is így?
Bocha: Ahhoz képest, hogy az előző hozzászólásokban az egyik luser-ezett, a másik meg retartáldnak nevezett pár embert, ami a személyeskedést nem kicsit kimeríti, és az alapelveket megszegi, most valahogy mégsem sietsz moderálni...
Kezdem érteni mit is jelent számodra a tisztesség.Talán valaki ezen sorokat is elolvassa:
Jó, hogy volt ez a játék. Az is jó lenne ha a jövőben is lennének ilyenek. Az pedig kiemelten jó lenne, ha szabályozott és egyértelműen megfogalmazott elvárások, már az elején tisztázva lennének. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Barthezz2 #63 üzenetére
Nem gond, igazatok van: közel 1000 ember szavazott de kb. 3-nak van problémája. Mindenesetre idegesít az ilyesmi, főleg azért, mert nem jellemző ez a fajta felesleges kötekedés nálunk (le is kopogom
).
Barthezz2: nem is neked írtam, amit írtam, a szmájli miatt azt nem vettem rossz néven, nyugi!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Szerintem pár retardált miatt nem kellene legközelebbi szavazás ötletét elvetni, elég lenne az idióta hozzászólásokat törölni.
Nehéz kérdés mi lehetne a neve, én is törtem rajta a nevem, talán LG Fancy, vagy LG Trust, hogy megmutassa az LG, hogy már jóval megbízhatóbbak a telefonjaik. Vagy esetleg Trusty ugyanazt jelenti.
-
Bocsánat, csak halkan szeretném megjegyezni, hogy véleményem szerint Bocha igen kedves volt veled! Lehet másnál ez a néhány írás sokkal, de sokkal jobban kiverte volna a biztosítékot! de ez itt részemről nagyon off!
Bocha:
Ugye nem akarod azt mondani, hogy néhány "nekem fejtetőre állhattok, akkor is belekötök" és "dögöljön meg a szomszéd tehene is" (l)user miatt nem lesz ilyen ötletelős/fejtörős játék?
Sokaknak:
(ahelyett, hogy előremutató dolgok/hozzászólások születnének részünkről, sokan csak kritizálni tudnak! Természetesen, akinek nem inge...
)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
RaveForce #59 üzenetére
Nyilván nem véletlenül hagyta benne az LG, talán egy fiataloknak szóló érintőkijelzős telefon nem konkurenciája egy prémium ütésálló telefonnak, amit Magyarországon hivatalosan nem forgalmaznak... de örülök, hogy mindenki ennyire ért hozzá. Ilyen játék sem lesz többet, az biztos. Epic fail, ja.
-
kangool
tag
Ha már van spirit elnevezésű telefon, akkor nagy valószínűség szerint nem lehet majd az a neve?! Tehát kb. 200 ember hiába szavazott arra?
-
MrSealRD
veterán
Köszönöm a BAN-t, mert ezzel gyakorlatilag elismerted, hogy igazam van. Ha nem így lett volna nem bannolsz, hanem tényekkel és érvekkel alátámasztva leírod miért is vagyok "hülye". De ez így egyszerűbb volt.
Csak a tisztánlátás végett én nem kértem számon senkit és semmit.
Ahogy fogalmaztam hozzászólásomban ezek szerintem "bakik".Ennyit erről, részemről le van zárva a téma.
ui: Remélem megfelelőnek találod az üzenet hangnemét és nem kapok megint 24-et csak mert leírtam ezzel kapcsolatos véleményem.
-
Tomajdon
aktív tag
nekem a legjobban az LG Move tetszik
-
Amúgy van már spirit nevű telefon, sőt, mobilszolgáltató is
-
zsigus
őstag
tényleg mi lesz akkor ha holtverseny a vége? megkapja egyszerre a 2őt?
-
Zolesz007
őstag
Megmondom a tuti-t, tuti, hogy a Tutee-re szavazok
-
zsigus
őstag
Lesz dolgunk utána is örülj
Ez valóban igaz, de te azt mondtad, hogy a Cookie is megmarad ez nem igaz!
Egyébként meg utána azért egyszerűbb pl. 1-2 stb. nem muszáj konkrét nevet adni minden készüléknek persze nincs kizárva az sem.Egy kicsit sz*rul fogalmaztam az imént de azt hiszem érthető még ha nehezen is
-
zsigus
őstag
Nem hiszem el, hogy az én javaslatom is bekerült
De nem reklámozom az nem lenne fer bár nem hinném, hogy olyan sokan szeretnekRám szavazók között kisorsolok egy kiselejtezett de még működő 12cm-es rendszerhűtő ventillátort
Arra lehet javaslatokat tenni mit kapjon a nyertes?
pl. Plazma TV
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
chevvalier69 #31 üzenetére
Én egyet értek veled, de az LG global részéről már valószínűleg az is elég érthetetlen, hogy miért kell más név a telefonnak, amikor a világon mindenhol jó a Cookie. Meg van kötve a magyar LG keze, mi meg aztán tényleg nem vagyunk döntéshozók, ez van, próbáljuk meg kihozni a legjobb nevet. Szerintem így is klassz, hogy a Cookie készülékek itthon más néven fognak futni, mint máshol a világban, ráadásul az egyik olvasónk nyerhet is.
-
Wyll
őstag
válasz
chevvalier69 #31 üzenetére
Az komondor, nem?! Amúgy egyetértek. Bár szerintem azért a Betyar túlzás lett volna
Jóhogynem LG Kolbász vagy Zsír
Hirtelen ami eszembe jut: LG Szimpla, LG Süti, LG Gyémánt, LG Mosoly, LG Sólyom
Amúgy: forszírozod a magyart, közben meg helyesírásból 1-es ....
-
kmarkk22
aktív tag
Szerintem a Like illik hozzá a legjobban. elvégre ha ez is néptelefon lesz akk lájkolni kell, és úgyis a célcsoport a like-ot szeretné a legjobban hiszen ők éjjel-nappal facebookolnak, sőt máér minden oldalon lehet lájkolni, pl itt is mobilarénán. egyszóval Like!
-
RepeatSector
senior tag
very very CUTE
miért pont a spirit???
a cute jobban illik rá -
chevvalier69
csendes tag
Ne ertsetek ferre de ha mar magyarorszagban vagyis magyar emberek valaszak ki a telo nevet miert nem lehetne egy magyaros nev? most en csak hulyesegbol amoan pl mondok : Lg Betyar vagy Vitez
esetleg Lg Puli vagy Kommodor akarmi
) lenyeg az h monthasuk azt na igen ez egy magyar model nev magyar embereknek ...
mondom csak pl voltak amiket fent irtam
-
KennyONE
aktív tag
Nekem a spirit tetszik a legjobban,mert már elegem van ez LG által készített "cukcsi" rózsaszín vackokból,és már jöhetne egy letisztult elegáns jól felszerelt fém készülék is ami lehetőleg ezt a nevet hordozza.Ja,és természetesen fekete vagy szürke színvilággal.Mert a Cookie is feketén indult aztán látták hogy mennyien veszik így lett belőle egy szánalmas tömegtelefon ami a szivárvány összes színében megtalálható....(de ez csak a magánvéleményem!!)
-
Megtettem voksom. Bár utólag nézve nem a nyerő névre tettem, de majd kiderül
Egyébként halkan megjegyzem én is, hogy szerintem voltak jobb nevek is a topicban.. persze ízlések és pofonok..
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Te milyen alapon is kérsz BÁRMIT számon rajtunk vagy az LG-n egy INGYENES játékkal kapcsolatban, amin NEM KÖTELEZŐ a részvétel? Kevésen múlt, hogy most nem raktalak pihenőre, legközelebb vegyél három mély levegőt, mielőtt írsz.
Szerkesztés: tudod mit, mégis kiraklak. Nyilván azért indult egy hét csúszással a játék, hogy veled és az összes olvasóval kicsesszünk... hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, már megbocsáss. 24 óra múlva várunk vissza.
-
"barátságos, izgalmas és szórakoztató"
tudom, angol nyelvterületen előszeretettel alkalmazzák bármire az exciting kifejezést, na de ne erőltessük már itt is ezt. egy hullámvasút vagy egy focimeccs lehet izgalmas, de egy márkanév nem az!
egyébként szerintem az LG Like a legjobb, mert ott tovább lehet fűzni, hogy mit "lájkol" a kedves user, és aszerint osztani a neveket a termékcsaládban.
de a jelenleg vezető Spirit is jó név. hangzatos, megjegyezhető. -
Mondjátok miért kell reklamálni, hogy ki, miért meg minek és miért ezt? Ott a lehetőség! Lehet választani X közül. Vagy kattintani tovább, aztán kész!
-
Tutee
-
törölt tag
eléggé szórnak a szavazatok. nekem ez az eldzsí szpirit kicsit elcsépeltnek tűnik.
azt meg szabad kérdezni, hogy mi alapján választottátok ki ezeket a neveket? -
BloodRay
veterán
Lettek jó opciók szerintem. Mondjuk a Boogie és a Tutee kicsit bárgyú számomra. A többi teljesen vállalható az alul felsorolt elvárások mellett.
sutszi neked csak gratulálni tudok...
-
MrSealRD
veterán
Akkor csak azt áruld el, nekem mi közöm a Bikicsunájhoz? Utaltam talán valamivel arra, hogy az ilyen jellegű neveket részesítettem előnyben? Ha már beszóltál, legalább utánnanézhettél volna. Pont az ilyen és ehhez hasonló agymenéseket szóltam le mint a Bikicsunáj.
Hogy mi vállalható és mi nem az más kérdés. A stílusom a felháborodottságom tükrözi a játék lebonyolításával kacsolatban. Semmilyen szabályozott kerete nem volt. Ha már "ekkora cég" néhány triviális baki ami talán szintén nem engedhet meg magának:
1. Először arról volt szó, hogy 5 név lesz kiválasztva, most minden magyarázat nélkül itt van 10?
2. A névgyűjtés lezárásakor "várhatóan" 1 hét múlva indult volna a szavazás, ami ma vagyis 2! héttel később indult.
3. al Gibson egy hozzászólásában mondta, idézem :
"van még 2 napunk gyűjtögetni.
Jó lenne, ha több magyar elnevezést találnátok ki, ilyenek iránt is nyitott az LG."
Ebből én minden nagyobb kombinálási szándék nélkül azt nem értem, ezt miért nem lehetett
az elején közölni. Most akkor milyen nevet is akart az LG a magyar piacra, angolt vagy magyart? Mert amellett, hogy kreatív és ötletelő verseny volt, frankón így van fogalmazva mindenhol, hogy az LG ezt meg azt akarja. Akkor tessék leírni világosan mit is akar, de az elején ám.Az már talán ennek szervezetlenségnek az eredménye, hogy egyes emberek ágyúval lőttek verébre, és közelítettek egy kisebb zsebszótárt...
-
Valzor
aktív tag
Nem tudom, hogy ki, hogy van ezzel, de én személy szerint már nem tudok nevetni a bikicsunájon. Minden csoda három napig tart. Vagy még addig se...
-
blueMerle
veterán
...és beépített Bikicsunáj csunááááj csunáj csengőhanggal valamit Kaptál egy CSUNÁJT SMS jelzőhangal
A helyzet az hogy nagyon-nagyon sok múlik a márkanéven. Kiváncsi lennék ha az iPhone-t mondjuk XTD150-nek hívnák akkor is ennyire sikeres lenne?
Bár ezt sosem tudjuk meg.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha feltűnt volna, hogy véletlenül 12-t írtunk, nyilván javítottuk volna, nem gondolod..?
Azért kösz, hogy szóltál, de kevésbé fellengzős stílusban is megtehetted volna. Nyilván csak az hibázik, aki dolgozik, ugyebár.
A véleményed meglehet a nevekről, de gondolom nem kell magyaráznom, hogy egy ekkora cég a "Bikicsunáj"-hoz hasonló kaliberű nevekkel nem állhat elő. Ezek egytől egyig vállalható nevek, ezért ezek lettek kiválasztva.
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Egyrészt senkinek nem tűnik fel, hogy a szövegben 12 nevet említenek a szavazható nevek száma pedig csak 10?!?!
Másrészt ezen nevektől és a névadós topicba benyomottak 95%-ától is a belem is kifordult.
Szerintem szar nekeveket választottak ki.
Lehet beszólogatni is, de mivel ez a szubjektív véleményem, nincs értelme.További szép napot!
-
Ezek közül egyik sem tetszik, de ha már, akkor... legyen tuti biztos a név
-
Wyll
őstag
válasz
BloodyEddie #9 üzenetére
Nem is írtam, hogy ősi magyar. Csak így kicsit a miénk lenne.
Mondjuk a névválasztással már eleve jobban a miénk, ez igaz, de azért ez nagy poén lenne. Mindegy, majd a nép úgyis megmondja. -
BloodyEddie
őstag
Nemhinném hogy ez ősi magyar szó lenne
Ráadásul kezdődne elölről a névvel való poénkodás, tutikukival és társaival.
(#8) sheratan: akkor átfogalmazom: a névadó topik alapján sokkal rosszabbakra számítottam
Pl Cinnamonnak meg Világegyetemnek sose hívnék egy telefont, meg ilyen borzasztó nevek voltak. Ehhez képest egész emberi lett a választék.
-
törölt tag
válasz
BloodyEddie #5 üzenetére
és a Csáknorrisz?
egyébként elég vacak nevek. illetve vannak értelmesek, de azok nem illenek az ilyen kuki-muki termékvonalba. biztos nagyon sok embernek bejönnek ezek a "kis aranyos" nevek, de számomra nagyon taszító. mindegy, hát ezt a vonalat választották.
-
Wyll
őstag
A Tutee mekkora poén már!! Emberek, fogjunk össze, ebben tökre benne vagyunk mi magyarok, a magyar nyelv határtalansága, és hogy ez nem egy "sima" készülék valami sokat(nem)mondó marketingköpennyel, ezt mi nevezhettük el magunknak! Legjobb lenne!
-
peugeotmate
addikt
Hát ez nagyon Tutee!
-
BloodyEddie
őstag
Hol van a Bikicsunáj? o_0
Ha a Tutee nyer, soha többé nem veszek LG-t. De amúgy jó nevek vannak
-
hemaka
nagyúr
Like, ha már a fészbukon is menő a lájk.
-
RepeatSector
senior tag
a cute a jó név lehet valami aranyos de közben idióta
-
Norb0
tag
LG Cookie Boogie? (kuki-bugi)
Amúgy nem azért, de ennél voltak sokkal jobbak is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest