- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Találtam ilyet a fiókban anno szereztem egyet, működik is csak így az LG TV hangerő szabályozóval nem lehet a hangerőt állítani csak a UPC/Voda box hangerőt vagy ha a TV hangszórója is él + hangfal akkor borzalmas a hangzás és szellemhangos.
Lesz beszerezve egy soundbar csak utána kell járjak mi a legjobb meogldás valahol ~100K körül.
-
Kartács
aktív tag
Szép napot!
TV vásárlás előtt állok és OLED65C1_ -et néztem ki (kritériumok: OLED 65" | 4K@120Hz) de ahogy látom már nem nagyon kapni 1-1 helyen láttam.
Kényelem szempontjából jó lenne a rajta lévő jack, mert egy 2.1-es hangfalszettem van amit rákötnék, de ha más nincs váltok valami másra... soundbar? (mivel a C2-n már nincs jack).Ami még szóba jöhet így az OLED65C2_ de úgy hallottam/olvastam nem annyira éri meg a felárat.
Tudtok bármi mást ajánlani esetleg ezekkel a tulajdonságokkal hasonló ársávban?
Ha tud valaki elérhető C1-et akár outletes, sérült dobozos és hasonlót akkor privátba jöhet infó.Köszi
#filmezés és ps5 gaming
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest