- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Radványi
üzenetére
Igen, köszönöm, pont a funkcióvesztésre, az általam megszokott kinézet/menü sokszor logikátlan szétbarmolására gondolok..Akkor marad a dokumentáció átolvasása, de bosszantó, hogy még az is olykor előfordul, hogy valóban kikerül olyan dolog, ami megemlítés szintjén sincs benne. Eléggé bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatban már egy jó ideje...
A DTS dolgot elég jól kicseleztem eddig is: Van egy pár db 4K Bluray lemezem van, a legtöbb külföldi kiadványon legtöbbször az angol hangsáv csak DTS formátumban elérhető, de szerencsére a XSX átkonvertálja, eddig nem volt vele gondom....
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi
üzenetére
Igen, az a terv, hogy visszarakosgatom a pénzt, amit elvettem a megtakarításból a TV-re és a PS5-re, hogy nyugodt legyek, aztán jöhet a kalibrálás
.
A monitorom is kalibrálva van, csak az 150 000 Ft volt + a kalibráció egy 10-es körül, már nem emlékszem pontosan. Ez most kicsit jobban zsebbenyúlós volt, de egyetértek veled, egy percig sem bántam meg, nagyon jó TV.
Remélem elmegy pár évig "beégés" nélkül és akkor teljesen elégedett leszek
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi
üzenetére
Örömmel olvasom, hogy szeptember óta is adja neked, mert akkor még nekem is sok idő, míg "megszokom / megunom"
.
A kalibrálás nekem is tervben van, de elég nagy kiadást jelentett nekem a TV (de éppen megőrült a teljes világ és úgy voltam vele, hogy lehet, hogy 1-2 év múlva már nem is élek, szóval megvettem), szóval nem mostanában lesz kalibrálva. Talán majd Karácsonyra meglepem magam egy kalibrálással...
-
alaves
addikt
válasz
Radványi
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sok értékes filmet BD és UHD BD minőségben sem adtak ki nálunk (illetve nem ezekhez a verziókhoz készült szinkron), ezért 'streaming' szolgáltatónál sem érhető el. A sztrímingesek nem fogják soha 'rábuherálni' a magyar szinkront. Ezek a filmek nagy felbontásban továbbra is csak a magyar rilízek munkájának köszönhetően érhetők el magyar szinkronnal.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Radványi
üzenetére
Ha lesz végre disney meg netflix meg HBO akkor már majdnem érvényét is veszti a NAS otthon
Akkor hasonló borítóképes médiatárra ne nagyon számoljak? Megleszek szerintem nélküle, csak az úgy tetszett, szépen rendezve volt.
Ezek a streaming szolgáltatók gondlom ki tudják használni a tv adottságait szépen?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő