- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Radványi #441 üzenetére
Igen, köszönöm, pont a funkcióvesztésre, az általam megszokott kinézet/menü sokszor logikátlan szétbarmolására gondolok..Akkor marad a dokumentáció átolvasása, de bosszantó, hogy még az is olykor előfordul, hogy valóban kikerül olyan dolog, ami megemlítés szintjén sincs benne. Eléggé bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatban már egy jó ideje...
A DTS dolgot elég jól kicseleztem eddig is: Van egy pár db 4K Bluray lemezem van, a legtöbb külföldi kiadványon legtöbbször az angol hangsáv csak DTS formátumban elérhető, de szerencsére a XSX átkonvertálja, eddig nem volt vele gondom....
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi #325 üzenetére
Igen, az a terv, hogy visszarakosgatom a pénzt, amit elvettem a megtakarításból a TV-re és a PS5-re, hogy nyugodt legyek, aztán jöhet a kalibrálás
.
A monitorom is kalibrálva van, csak az 150 000 Ft volt + a kalibráció egy 10-es körül, már nem emlékszem pontosan. Ez most kicsit jobban zsebbenyúlós volt, de egyetértek veled, egy percig sem bántam meg, nagyon jó TV.
Remélem elmegy pár évig "beégés" nélkül és akkor teljesen elégedett leszek -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Radványi #322 üzenetére
Örömmel olvasom, hogy szeptember óta is adja neked, mert akkor még nekem is sok idő, míg "megszokom / megunom"
.
A kalibrálás nekem is tervben van, de elég nagy kiadást jelentett nekem a TV (de éppen megőrült a teljes világ és úgy voltam vele, hogy lehet, hogy 1-2 év múlva már nem is élek, szóval megvettem), szóval nem mostanában lesz kalibrálva. Talán majd Karácsonyra meglepem magam egy kalibrálással... -
alaves
addikt
válasz
Radványi #247 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sok értékes filmet BD és UHD BD minőségben sem adtak ki nálunk (illetve nem ezekhez a verziókhoz készült szinkron), ezért 'streaming' szolgáltatónál sem érhető el. A sztrímingesek nem fogják soha 'rábuherálni' a magyar szinkront. Ezek a filmek nagy felbontásban továbbra is csak a magyar rilízek munkájának köszönhetően érhetők el magyar szinkronnal.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Radványi #245 üzenetére
Ha lesz végre disney meg netflix meg HBO akkor már majdnem érvényét is veszti a NAS otthon
Akkor hasonló borítóképes médiatárra ne nagyon számoljak? Megleszek szerintem nélküle, csak az úgy tetszett, szépen rendezve volt.
Ezek a streaming szolgáltatók gondlom ki tudják használni a tv adottságait szépen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest