Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
Összes beállítás - általános - csatornák - csatornakezelő - összes program szerkesztése - csatornaszámok (kék gomb).
-
Quentaro
tag
Amióta megjelent, szemezek vele, év végére TV vásárlást terveztem. Néztem, olvastam komolyabb teszteket is (és kevésbé komolyakat), egyre inkább megerősödött bennem, hogy ez kell nekem. Csak sajna magyar átlagbérből működő versenyzőként magas volt az árazás.
Valamelyik teszter mondta, hogy optimalizálják a gyártást, és a konkurencia is beindul, így lehet árcsökkenés.
Nos lett: Black Friday akcióban vettem 360e-ért, ami azt gondolom korrekt ár, és így nem volt fájdalmas.
A médialejátszóját szidták, mint a bokrot, ahogy látom fentebb is. De erre konzolt, vagy számítógépet használok (DLNA Server). Nekem az újdonságok is kelleni fognak (pl. 120 Hz VRR), szóval szerintem ez nagyon megérte!
(Persze legtöbb ember nem 2 évente vesz tévét, így akinek C9 van, az se bánkódjék, az is nagyon jó TV. Nálam egy 11 éves plazmát vált.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest