- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én a hang témában nem vagyok benne, ha ezt levesszük a képletből akkor egy BX miben rosszabb mint egy CX/C1?
- Ha jól gondolom képminőségben kb. semmiben. (Azt hittem fényerőben pl. elvérzik mert azt folyamatosan javítják de elég meggyőző értékeket láttam a BX-nél is).
- Feature-ben esetleg most friss sláger a 4k/120Hz+VRR de úgy látom azt is tudja.(A hanggal kapcsolatban meg kettősen látom a dolgot. Sokaknak úgy látom fontos és igazán itt vérzik el egy rakás eszköz. Ami egyébként felháborító ahhoz képest, hogy milyen áron és milyen minőséget adnak elvben. Ha valami fejlesztésre egyre ritkábban rámozdulok akkor pont ez ami visszatart. Az árak, feature-lista papíron az egekbe szökött de amúgy mindenhol kapsz bugot, hiányzó alapvető dolgokat vagy egy kis béta tesztet jó esetben mert később kijavulnak. Mindezt lassan 2-3x árú notikban, telefonokban és ezek szerint TV-erősítő párosokban, stb... Nekem ettől ment el a kedvem (és időm), hogy küzdjek a cégek kiszolgálásért.
Másrészről meg kicsit fals is szerintem a hang téma, legalábbis egyedi. Pl. gyerekek mellett X éve örülök ha egy film végigmegy egy részletben BT fülessel, nem hangrendszeren.
De ha mehetne társasházban akkor se nyomtam neki korábban sem, hangzást ilyen tényezők mellett nehéz erőltetni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest