- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
jo volt. kar hogy a nexus s-t megsem tudtak hozni. az optimus 2x mellett (ami nagyon durvan piszokgyors, quadrant ~2600 pont) handsonoltam Sheratan M9-et is, kellemes, gyors, meglepoen konnyu kis cucc, az i4 meretu+felbontasu panel nagyon franko.
keszitettem az optimus 2x-rol egy firstlook videot eleg sotot volt, es sajnos a milestone-nak nincs AF-je videozas kozben, de azert latszik a lenyeg.koszonjuk az LG-nek, es MA-nak az event-et, es az ingyensort is. bar most a csocso elmaradt (ocsem se jott) de legkozelebb potoljuk
-
rankesz
veterán
Jó volt nagyon, az LG 2x naggyon durva lesz, volt 2 is amit nyomkodtunk
A hangulat is király volt, én először nem ismertem senkit, de a sör(ök) hatására mindenki oldódótt...A szerkesztők marha jó fejek, tényleg olyanok mint a vidókban, és az írásaikban, olyan volt mintha már régóta ismerném őket. Megtudtam pár jövőbeni tervüket is, de ez titok...!
Ütős esz, az a lényeg.Jaaa és az utolsó vonatomat szerencsésen lekéstem ,pedig direkt jóval előtte elindultam... illetve mindegy volt mikor indulok, mert az utolsó nyugatiból induló vonat csak másnap reggel ért volna célba, de én ezt az event közben nem is néztem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest