Hirdetés

LG blog: Új LG modellek és némi sör

Kedves LG blog olvasók, úgy döntöttünk, hogy összetrombitáljuk a népet egy laza, kötetlen, esti kis sörözésre, amelyet az LG is szponzorál. Egyrészt elhozzák azokat a készülékeket, amelyeket a CES alkalmával jelentettek be (többek között a Tegra2 alapú LG Optimus 2X is ott lesz), amiket szabadon nyomkodhatnak az érdeklődők. Természetesen az LG részéről technikai jellegű kérdésekre is felkészült kollegák is eljönnek, így aztán mindenki érdeklődhet bátran az ilyen jellegű dolgok kapcsán, valamint - ha már így alakult - mindenkinek az első sörét az LG állja.

Tehát összefoglalva: ingyen sör, még sehol sem kapható, friss és ropogós LG telefonok, illetve technikai szakértelem gyűlik össze egy helyen.

A helyszín Budapest, a VIII. kerületi Szentkirályi utca 23-ban található Vaskapu Taverna. Az időpont január 25. este 6 óra. Mivel ez tényleg csak egy könnyed sörözés, ezért különösebb regisztrációs procedúrán ezúttal nem kell túlesni, csupán arra kérnénk az esetleges érdeklődőket, hogy a fórumban jelezzék, hogy jönnek, így tudunk kalkulálni asztalfoglalás kapcsán. Természetesen mi is ott leszünk, várjuk a tisztelt LG fanokat egy sörre és egy jó hangulatú eszmecserére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés