Hirdetés
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bllo
tag
Hmm, jó írás, bár nekem kicsit sok a menüpontok felsorolása, és kevés a júzerikszpíriensz...
Illetve még az xScope-ról szívesen olvastam volna, egykezes böngészésre nagyon korrekt megoldás! -
_András_
tag
szerintem is a gyári 2.2 a legjobb de nekem 1 bajom van vele nem ismeri fel a telenoros 3g-t így csak wifi-vel lehet használni
amúgy a 3g re feltettem a firefoxot ami jó is lenne ha kezelné a flash-t meg lenne olyan gyors mint a gyári -
Destr4ct
aktív tag
Annyit tennék hozzá, hogy Opera Mobile-ban lehetséges a gyorsítótár SD kártyára helyezése.
A címsorba be kell írni:
opera:config
(Egyébként itt még rengeteg más beállítási lehetőség is van)A cache elérési útjának megváltoztatásához az User Prefs szekciót kell lenyitni, és itt a Cache Directory-t megkeresni.
Ide írhatjuk be az elérési utat. pl:
/sdcard/.opera/cache/Én a mappát előre létrehoztam az SD kártyán, nem tudom hogy magától megteszi-e.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
cousin333
addikt
Az Opera Mobile jelenleg erősen béta, gyakorlatilag azért jelent meg, hogy legyen. Nincs benne JIT, amitől a JavaScript sebessége 2-4x lassabb, mint lehetne, nincs benne HW-es grafikus gyorsítás, amitől meg a böngészés (görgetés, nagyítás...) lehetne gyorsabb. Szóval ilyen szempontból csalódás.
Másrészt viszont örülök, hogy van, a Speed Dial és a Link életmentő, főleg, ha az ember PC-n is Operát használ.
"We spared no expense"
-
MODERÁTOR
Ez a cikk igazán 2.2 alatt igaz maradéktalanul. 2.2-vel pedig fordul az egész, mert a gyári böngészővel nem nagyon versenyképes egyik sem - legalább is nekem ez a tapasztalatom. Opera Mobile-t próbáltam, amennyire jó alternatívát jelentett Windows Mobile alatt, addig a gyári Android böngésző messze veri sebességben, és nem elhanyagolható számomra a Flash megjelenítés sem.
Skyfire - csak a bosszúságot okozta a lassúságával, meg a szerver oldali tömörítgetéssel - főleg mióta az iPhoneon is megjelent. . a videókba nem tudtam beletekerni, de legalább egy rakás idő volt, mire átkonvertálta H.264 stream-é. . . szóval nekem nagyon nem jött be.
Dolphin lenne az egyetlen értelmes alternatíva, főleg hogy az engine abszolút a gyári böngészőből van, de annyira meg nem izgat egy böngésző skinezgetése, ha jól használható a gyári is, és nem foglal plusz helyet a kevés program memóriában.
Szóval nekem ennyi. A cikk ettől függetlenül jó, főleg ha Optimusra van kihegyezve - ahogy a cím állítja
cousin333:
Alfa fázisban próbáltam, hát egy sok helyet foglaló bug halom. Egyszerűen használhatatlan volt.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
cousin333
addikt
Egész jó kis teszt lett, egy Firefox Mobile talán még belefért volna...
Az Opera Mobile-nál nem működött a pinch to zoom (kétujjas nagyítás)?
"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest