Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
lehetséges, hogy a nex4 már megbízható, viszont én az lg cuccokról semmi jót nem hallottam...több ismerősöm mobilja kikapcsolt, és többé nem kapcsolt be, anyám 2 monitort kellett kidobjon, a dvd írókról is rémhíreket hallok...samsungra meg senki nem panaszkodik, a spicám anno rengeteg zuhanást kibírt, megjárta a fürdőkádat...ezért vettem később sgs-t...a monitoromat 5 éve nyúzom, a mikrómat szintén...és most készülök a jó öreg hp noteszt samura cserélni...márkafan azért nem vagyok, elnéznék a galaxy cuccokon jobb minőségű anyagokat, viszont az amoledért rajongok...az is igaz, az iphone 4 kijelzőjét az lg szálítja, amire senki nem panaszkodik...
-
jjeahh
nagyúr
Elférne egy 64gigás verzió a polcokon, de a 8asban is van üzlet...pl én nem játszom, nem videózok, és zenét sem mobilon hallgatok...na és nehogy a fejemhez vágja valaki, hogy akkor minek nekem okostelefon...
Én inkább azon gyötrődöm, hogy mire váltsam a jó öreg sgs-t januárban? Galaxy nexusra, vagy nexus 4re? 2 mag+amoled, és megbízható márka, vagy 4mag, nincs amoled, megbízhatatlan márka? na meg drágábban... -
jjeahh
nagyúr
szeretem, hogy ez egy túlzások nélküli reklám, sőt a konkurenseket sem járatják le benne, egyszerűen az van benne, amire élőben is ugyanúgy képes...nem kell sok marketing neki, hogy vigyék mint a cukorkát...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalos reklámfilmeken szerepel az LG által gyártott Nexus telefon.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest