- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Jó kis cucc, de nekem túl nagy és itthon valószínű túl drága is lesz. (100k felett elsz biztosan, de talán nem 150k)
Ezen a készüléken egyébként elérhető az a funkció, hogy két párhuzamos alkalmazást lehet futattni egyszerre, egyiket a képernyő felső mig a másikat az alsó félében? Például skype és böngésző.
Note 2nél elérhető ez ha jól tudom. Ha azonos áron lehetne kapni amúgy note2-t és Nexus 4-et én előbbit választanám, lenne akkor már egy mini tabletem legalább és aksiügyileg is jobban el van eresztve, igaz nagyobb a kijelzője is. -
fornettisuti
veterán
iphone 4 kijelzőjét az lg szálítja
lg-n kivül inkább samsung a helyes megfejtés + sharp is
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
jjeahh
nagyúr
lehetséges, hogy a nex4 már megbízható, viszont én az lg cuccokról semmi jót nem hallottam...több ismerősöm mobilja kikapcsolt, és többé nem kapcsolt be, anyám 2 monitort kellett kidobjon, a dvd írókról is rémhíreket hallok...samsungra meg senki nem panaszkodik, a spicám anno rengeteg zuhanást kibírt, megjárta a fürdőkádat...ezért vettem később sgs-t...a monitoromat 5 éve nyúzom, a mikrómat szintén...és most készülök a jó öreg hp noteszt samura cserélni...márkafan azért nem vagyok, elnéznék a galaxy cuccokon jobb minőségű anyagokat, viszont az amoledért rajongok...az is igaz, az iphone 4 kijelzőjét az lg szálítja, amire senki nem panaszkodik...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
Nem feltétlen gagyi a műanyag. Azért a N4-nél ott van bennem, hogy óvatosan kell bánni vele, mert mégis üveg. Fej vagy vállmagasságból ejtésnél már törik, és amíg mondjuk egy S3 műanyag hátlapját kicserélem mondjuk egy ezresből, addig ezt nem egészen ilyen egyszerű, és főleg nem olcsó.
-
jjeahh
nagyúr
Elférne egy 64gigás verzió a polcokon, de a 8asban is van üzlet...pl én nem játszom, nem videózok, és zenét sem mobilon hallgatok...na és nehogy a fejemhez vágja valaki, hogy akkor minek nekem okostelefon...
Én inkább azon gyötrődöm, hogy mire váltsam a jó öreg sgs-t januárban? Galaxy nexusra, vagy nexus 4re? 2 mag+amoled, és megbízható márka, vagy 4mag, nincs amoled, megbízhatatlan márka? na meg drágábban...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Prof01
veterán
válasz Mr President #47 üzenetére
Kb. 10-15$.
Legalábbis ennyi az iPhone 5 16-32-64GB gyártási költsége közti különbség, gondolom más gyártónál is hasonló.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
FragMaster
addikt
válasz Mr President #47 üzenetére
Ezt tippelem, legkésőbb nyárig én is.
Amúgy az igazán érthetetlen dolog számomra az otg funkció kihagyása."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Mr President
senior tag
Szerintem itt is meglépik azt amit a nexus 7nél. Jön a 32es megy a 8as. Viszont azt tényleg nem értem miért nem lehetett alapból 16 32vel nyitni. Valaki aki jártasabb az alkatrészek árával kapcsolatban, mondja már el nekem. Mennyibe kerülnek ezek?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Prof01
veterán
Én se értem értem a Google-t. Az android pont a szabadságról szól a nyitott rendszerével, ezzel viszont nagyon lekorlátozzák, teljesen érthetetlen módon.
Igen, az ára meg a másik dolog. Majd ha nálunk is megrendelhető lesz a Google Play store-ból, (közel azonos áron) mint pár nagyobb EU országban, akkor oké, de így szürke importtal nagyon drága.De nem csak a Google-nél megy ez, az Apple se sokkal jobb:
Igaz az iPhone-nál legalább 16GB az alapmodell, és van 64GB is, akinek nem elég, viszont nagyon húzós áron.
Nekik is illene lépni, hogy az alapmodell kezdődjön legalább 32Gb-nél. Lassan 2013-ban vagyunk, folyamatosan nőnek az app méretek, de a tárhelyek még mindig a 2-3 évvel ezelőttiek szintjén vannak. Igazán észrevehetnék magukat.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
zack
nagyúr
Ennyi. Pont ezzel akartam nyitni én is. Egy jó telefon, de korlátozott tárhellyel.
A mai világban elég gáz egy csúcsmobilnál. 16Gb a max. Hamar ki lehet pukkantani ezt a méretet HD tartalmakkal. Note 2 esetében ott tartok, hogy még nincs belakva teljesen, de már 6GB-ot elfogyasztottam a belső tárhelyből. Főleg ilyen 2Gb méretű játékokkal, filmekkel, Lossless zenével, készített 1080p videókkal baromi kevés ez a 16GB.
Arról nem is beszélve, hogy milyen áron lesz. A GSM bolti garis 8GB verzió ára jelenleg 129k. Ez 16GB bolti garival legalább 145-150k lesz. Gyári garival +10-15k tehát ott tartunk, hogy 165k, számla nélkül.
Nagyon sok. Nem ér ennyit. Igazából ha 100k lenne se venném meg, mert ha kevés a 16GB akkor kevés.
Nem értem mi értelme így ennek a Nexus koncepciónak, azon túl, hogy a support szinten elsődlegesen kapja meg a frissítéseket.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Prof01
veterán
Jó telefon lenne miscroSd bővíthetőség esetén, így viszont hiába olcsó, nekem nem kéne...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
őstag
Ilyen rosszul a piacra dobott/bevezetett telót a WP-s telók indulásánál tapasztaltam ezen kívül.
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem kell egy ilyen!Hiába LG!
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
uki
aktív tag
válasz #16820480 #37 üzenetére
Ezek szerint érdemes a bankunkkal előtte beszélni, hogy ne parázzák túl ha jön egy ilyen esemény. Egyébként azt gondolnám, hogy az eleve netes kártyák (neten csak ilyet használok) kevésbé érzékenyek az ilyen vásárlásokra. (más policy van rajtuk vagy mi lehet a neve ennek a bankos IT zsargonban :-))
Még annyi, hogy lehet nekem volt szerencsém, de nekem az 5-6 hét szállítási idő ellenére másnap postázták a telefont.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
Zirowe
nagyúr
Igen, a google adja "nyomott" áron (ez nem nyomott ár, hanem a tényleges/valós ár, amennyit ezek érhetnek, és nem az számít normálisnak, amit a nem nexusokért szoktak elkérni), viszont ahol nincs play áruház, ott az lg értékesíti a saját árán, mint ahogy fentebb is linkeltem.
Magyar garancia/nem magyar garancia: eu-n belül vásárolt termékeket minden tagországban azonos feltételek mellett szervizelik.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
embe
nagyúr
Angliát és Ausztriát szokták példának felhozni.
De pl. a MobilArena tesztjében is ez van:
" Az igazi nagy dobást azonban a Google azzal éri el, hogy meglepően mérsékelt áron dob(at)ják piacra ezeket a masinákat, így külföldön úgy viszik őket, mint a cukrot.""Tőlünk nyugatra viszont több helyen is kaphatók a készülék, átszámolva pedig a számjegyek is ugyanezek, csak más sorrendben, hiszen nagyjából 105 ezer forint környékén lehet hozzájutni az újdonsághoz, ami azért jelentős különbség. Magyarországi vásárlás esetén persze elvileg hazai garanciát is kap az ember, de a kategóriában átlagosnak mondható 150 ezer akkor is 45 ezerrel több, ami egy fájó dolog. "
-
Zirowe
nagyúr
Igen, mert kint kolbászból van a kerítés.
Olaszországban pl: 549 és 599€, ez az ár szerintem elfogadhatatlan, és a kinti embereknek sem tetszik.
Ott nem a play-en keresztül, hanem lg a saját csatornáin keresztül fogja értékesíteni, de ez az ár teljesen abszurd.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rocki15
tag
Pár hónappal a Nexus 7 megjelenése után elégé elfogatható ára lett, reméljük a Nexus 4-el is így lesz.
-
twine
veterán
válasz dreamdancer #28 üzenetére
"unibody, üveg hátlap stb. - ezt nem tudják bármelyik sanghaji garázsban összerakni."
-
dreamdancer
őstag
Nem hinném, hogy a Google/LG direkt ki akar b@szni a világ nagyobbik részével, gondolom, egyszerűen ennyit tud a gyártókapacitás, unibody, üveg hátlap stb. - ezt nem tudják bármelyik sanghaji garázsban összerakni.
Nem a lényeg a fontos.
-
njnl
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Angliában vajon üzletekben kapható, vagy csak a Play-en keresztül? Illetve az, hogy működik? Angliából megrendelik angliai címre?Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
petisan
csendes tag
Mi értelme reklámozni, ha sehol nem lehet kapni? Az Usában heteket kell várni rá, mindenhol máshol pedig nincs készleten. Itt UKban 1,5 hete még 5-6 hét átfutással lehetett rendelni, de már azóta ismét semmi.
-
AnonyX
tag
Mi kell ahhoz hogy legyen Magyarországon is teljes értékű Play Store? Gyűjtsünk aláírást? Lassan a kisóvodásoknak is Androidos telefonjuk van biztos lenne üzlet az eladott alkalmazásokban, eladott Nexus készülékekben.
-
hunter84
aktív tag
Engem is felb@sz már a gondolat is, hogy megint megszopatják a világ többi részét az árazással, ezzel úgymond kétfelé választva az embereket: felsőbb- és alsóbbrendűek. Gusztustalan és felháborító.
Figyeljétek meg, hamarosan jön a mosdató cikk a techplus-on, pont mint a Nexus 7 esetében, bár ott még nem is lóg ki annyira a lóláb.
-
Zirowe
nagyúr
Persze, mert erről nem szívesen szólnak, sőt, nem is beszél róla egyáltalán az lg.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
jjeahh
nagyúr
szeretem, hogy ez egy túlzások nélküli reklám, sőt a konkurenseket sem járatják le benne, egyszerűen az van benne, amire élőben is ugyanúgy képes...nem kell sok marketing neki, hogy vigyék mint a cukorkát...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mr President
senior tag
Szerintem esélytelen a magyarországi vásárlás. Az ára tuti 150k körül lesz. Annyiért meg a hülyének sem éri meg. Engem ami jobban érdekel az a garancia. Pl az angliai playben vásárolt telót teljeskörűen garizzák itthon vagy sem?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
guest666
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki hogy USÁ-ban lehet kapni mostanában gond nélkül ezt a telót ? (elvielg Google Play-en rendelve 300 dollár)
Mert januárban lesz valaki, aki tudna nekem hozni egyet, annyiért megérné szerintem, ha lehet kinnt kapni. -
Zirowe
nagyúr
Címnek inkább ez kéne: Reflektorfényben az Lg nyerészkedése.
-
fornettisuti
veterán
akik üzleti céllal, busás haszon reményében elhordták a készleteket a megjelenéskor, azok árulják drágán ebayen.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kengyel
nagyúr
Ez már azért gyönyörű Nagyon bejövős minden tekintetben .
kengyel
-
csabám
addikt
válasz csatakacsa #5 üzenetére
Én nem reménykedem a jó árazásban sajnos De ne legyen igazam. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
embe
nagyúr
Jó kis teló. Tetszik. Kár azért a fránya memória bővíthetőség hiánya miatt.
-
arn
félisten
ennek az egesznek igy inkabb reklamerteke van, mintsem reszesedest szereznek vele... en szivesen vennek, de ha nincs hol? a nemet hatartol kb 10kmre lakom, de az eredmeny ugyanaz.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
válasz dreamdancer #8 üzenetére
szerintem nem lehet majd később sem, ahogy a play store nagyobbik része nem működik nálunk, szerintem a készülékeket sem fogják még beindítani. bár jó lenne, ha mégis.
-
FragMaster
addikt
válasz dreamdancer #8 üzenetére
Remélem szolgáltatóknál is lesz, valahol a kártyafüggetlen és a play ár között max fél úton.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
BDave
őstag
Még több ilyen telefont! Az én asztalomon is itt hagyhatná valamelyik!
-
törölt tag
válasz dreamdancer #6 üzenetére
nem lehet magyar címre rendelni, sőt, elvileg magyar kártyával is nehézkes.
-
dreamdancer
őstag
Ez a "Magyarországon is lehet kapni" azt jelenti, hogy magyar szállítási címre lehet rendelni a Google Play-ből? Mert akkor nem kellene bejátszani a magasabb ÁFÁ-nak, az Amazon.uk-ről rendelve is minden ugyanannyi, mint a helyiknek, csak a szállítási díj magasabb valamivel.
Nem a lényeg a fontos.
-
csatakacsa
tag
Uuuutálom az LG-t, de ezért a telót a fél kezemet odaadnám. Nagyon jol sikerült reméljük az árazása is úgy fog.
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
Pistiboy88
aktív tag
Csak jelenjen már meg itthon is. Angliából akartam haverral hozatni, de a fájdalomért nem bírt venni... :/ Pedig azért az árért tényleg nyerő...
-
csongeee6
csendes tag
Egyébként amig nem jelenik meg itthon, honnan es hogyan lehet beszerezni?
-
poncso6
tag
A hazai siker kérdése úgyis csak az ár lesz semmi más, ami sajnos messze lesz valószínűleg az amerikaitól. De reménykedni lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest