Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Mivel elég sok volt a fény, így az ISO-t a legalacsonyabb, 50-es szintre kellett állítani, a záridőt pedig maximum 1/8 másodpercre lehetett beállítani, az ennél kevesebb érték (például 1/15) esetén viszont már túl sok fényt eresztett be a lencse, így azok használhatatlanok lettek.
Némi zavart érzek az erőben. 1/8 után 1/15-nél kevesebb fény jutott volna be.
(#10) Stauffenberg
Ott valamit egyértelműen kisiklott. Érthetetlen az a kép.
-
no more
veterán
B*ssza meg LG, ezt aztán összehoztátok!
-
Kékes525
félisten
Szép képek, de nincs lényegi különbség például az S6-hoz képest.
-
S e t h
nagyúr
Megfelelő beállításokkal a felhős rész jól kihangsúlyozható
Elképzelhető, de hogy ez a kép nem ezt reprezentálja az biztos.A retinámat égeti ki annyira be van égve. -
Urmy
tag
Jó képek bár a vár inkább művészi lett
Egyébként tök jo dolog ez a sok beállíthatóság de azért állványról ritkán mókol az ember telefonnal, így a hosszú záridő se feltétlen túl életszerű.
Szerintem az igazi erő akkor derül ki amikor előkapod a telót és lősz vele egy fotot..
Jó a g4 nehéz eldönteni ez vagy az s6 jobbde talán nem is kell, lényeg hobbi célra mindkettő már tökéletesen elég, szépen megörökít 1-1 emléket.
-
Simi87
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #4 üzenetére
5.hsz.-ben leírta a kolléga a lényeget. A társaság egyik fele almás, másik Samsung-os.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
Én is pont az EXIF adatokat kerestem, szerintem le lett rontva a kép minősége tárhely spórolásból. Eddig amiket láttam fotókat és nem volt módosítva mind 6000 kB környéki méret volt, hol ez olyan 3200 kB körül van...
-
Luser2000
addikt
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Egyetértek, az a kép a Várról rettenetes. De vélhetően csak pillanatnyi elmezavar a G4 részéről, mert ennél már a G3 is ügyesebb volt.
-
sixpak
nagyúr
Nem rossz kép, de ezek a közeliek nem igazán alkalmasak arra, hogy véleményt alkossunk a kameráról...mondhatnám úgy is, hogy a legtöbb kamera remekel ilyen helyzetekben.
Ezeket pár éve csináltam, egy G Pro-val...
....a közeliek jók, de a többinél vannak gondok.
Dobj fel több képet. -
-
Bodagreg
csendes tag
Boldog tulajdonosa vagyok én is egy G4-nek, a kameráját imádom. Eddig ez a kedvenc képem amit készítettem vele:
Èrdemes zoomolni!
-
doooo
veterán
Nem tudom, lehet, hogy csak az én szememmel van a probléma, de egyáltalán nem hibátlan, és pláne nem kiemelkedő minőségű képeket készít a G4. És nem, nem egy DSLR-hez hasonlítom, de szerintem pl. a zaj nagyon szembetűnő egyes helyeken, egyedül a színekre lehet azt mondani, hogy megfelelőek.
-
Gregor1985
újonc
Helló.Vettem LG G4 Čierny magamnak. Mit is mondhatnék, jó gép. A kamera nagyon jó.
-
Stauffenberg
nagyúr
A Budai várról készült fotó felett nem tudok nyugovóra térni, mert egyszerűen olyan, mint egy impresszionista festmény. A Mobilaréna korábbi és jelenlegi tesztfotói is bizonyítják, hogy nem ilyen hányadék a kamera, de az a fotó nagyon el lett szúrva.
-
Lacee1986
senior tag
Szerintem is baromi jól néznek ki ezek a képek. Nem tudnám megmondani, hogy mobillal készült.
-
Legendd
senior tag
válasz
bozarjoska #6 üzenetére
Lesz külön poszt a hosszú záridőről.
(#5) snorbi82: ugyanezt tudom válaszolni
-
bozarjoska
őstag
Egy éjszakai is jöhetett volna 32 másodpercre állítva a záridőt!
-
snorbi82
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Szerintem lassan oda érünk, hogy ízlések és pofonok. Kinek melyik szín világ tetszik jobban. Nekem valahogy a G4 képei valósághűbb képei jobban tetszenek. Samsung túl színes, ettől függetlenül jó képeket csinál. Kíváncsi lennék a raw mentésekre, hogy azok milyenek lettek!
-
Beri78
őstag
Teljesen jó, vállalható képek!
-
Ryser
csendes tag
lehet én vagyok a gagyi kamerámhoz szokva ,de ezek hihetetlen jó képek nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG-vel egy kellemes délelőttöt töltöttünk el, ahol szinte minden helyzetben kipróbálhattuk az aktuális zászlóshajó kamerájának képességeit.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest