- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Mivel elég sok volt a fény, így az ISO-t a legalacsonyabb, 50-es szintre kellett állítani, a záridőt pedig maximum 1/8 másodpercre lehetett beállítani, az ennél kevesebb érték (például 1/15) esetén viszont már túl sok fényt eresztett be a lencse, így azok használhatatlanok lettek.
Némi zavart érzek az erőben. 1/8 után 1/15-nél kevesebb fény jutott volna be.
(#10) Stauffenberg
Ott valamit egyértelműen kisiklott. Érthetetlen az a kép.
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
no more
veterán
B*ssza meg LG, ezt aztán összehoztátok!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Kékes525
félisten
Szép képek, de nincs lényegi különbség például az S6-hoz képest.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
S e t h
nagyúr
Megfelelő beállításokkal a felhős rész jól kihangsúlyozható
Elképzelhető, de hogy ez a kép nem ezt reprezentálja az biztos.A retinámat égeti ki annyira be van égve.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Urmy
tag
Jó képek bár a vár inkább művészi lett
Egyébként tök jo dolog ez a sok beállíthatóság de azért állványról ritkán mókol az ember telefonnal, így a hosszú záridő se feltétlen túl életszerű.
Szerintem az igazi erő akkor derül ki amikor előkapod a telót és lősz vele egy fotot..
Jó a g4 nehéz eldönteni ez vagy az s6 jobb de talán nem is kell, lényeg hobbi célra mindkettő már tökéletesen elég, szépen megörökít 1-1 emléket.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Simi87
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #4 üzenetére
5.hsz.-ben leírta a kolléga a lényeget. A társaság egyik fele almás, másik Samsung-os.
-
snorbi82
senior tag
válasz Stauffenberg #20 üzenetére
Én is pont az EXIF adatokat kerestem, szerintem le lett rontva a kép minősége tárhely spórolásból. Eddig amiket láttam fotókat és nem volt módosítva mind 6000 kB környéki méret volt, hol ez olyan 3200 kB körül van...
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Luser2000
addikt
válasz Stauffenberg #10 üzenetére
Egyetértek, az a kép a Várról rettenetes. De vélhetően csak pillanatnyi elmezavar a G4 részéről, mert ennél már a G3 is ügyesebb volt.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
sixpak
nagyúr
Nem rossz kép, de ezek a közeliek nem igazán alkalmasak arra, hogy véleményt alkossunk a kameráról...mondhatnám úgy is, hogy a legtöbb kamera remekel ilyen helyzetekben.
Ezeket pár éve csináltam, egy G Pro-val...
....a közeliek jók, de a többinél vannak gondok.
Dobj fel több képet.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
Bodagreg
csendes tag
Boldog tulajdonosa vagyok én is egy G4-nek, a kameráját imádom. Eddig ez a kedvenc képem amit készítettem vele:
Èrdemes zoomolni!
[ Szerkesztve ]
LG V30, LG G Pad 8.3, LG 65UF850V Xbox One X - BodaGreg, PS4 PRO - Bodager
-
doooo
veterán
Nem tudom, lehet, hogy csak az én szememmel van a probléma, de egyáltalán nem hibátlan, és pláne nem kiemelkedő minőségű képeket készít a G4. És nem, nem egy DSLR-hez hasonlítom, de szerintem pl. a zaj nagyon szembetűnő egyes helyeken, egyedül a színekre lehet azt mondani, hogy megfelelőek.
-
Gregor1985
újonc
Helló.Vettem LG G4 Čierny magamnak. Mit is mondhatnék, jó gép. A kamera nagyon jó.
-
Stauffenberg
nagyúr
A Budai várról készült fotó felett nem tudok nyugovóra térni, mert egyszerűen olyan, mint egy impresszionista festmény. A Mobilaréna korábbi és jelenlegi tesztfotói is bizonyítják, hogy nem ilyen hányadék a kamera, de az a fotó nagyon el lett szúrva.
-
Lacee1986
senior tag
Szerintem is baromi jól néznek ki ezek a képek. Nem tudnám megmondani, hogy mobillal készült.
-
Legendd
senior tag
válasz bozarjoska #6 üzenetére
Lesz külön poszt a hosszú záridőről.
(#5) snorbi82: ugyanezt tudom válaszolni
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
bozarjoska
őstag
Egy éjszakai is jöhetett volna 32 másodpercre állítva a záridőt!
-
snorbi82
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Szerintem lassan oda érünk, hogy ízlések és pofonok. Kinek melyik szín világ tetszik jobban. Nekem valahogy a G4 képei valósághűbb képei jobban tetszenek. Samsung túl színes, ettől függetlenül jó képeket csinál. Kíváncsi lennék a raw mentésekre, hogy azok milyenek lettek!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Beri78
őstag
Teljesen jó, vállalható képek!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Ryser
csendes tag
lehet én vagyok a gagyi kamerámhoz szokva ,de ezek hihetetlen jó képek nekem
iPhone 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest