Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Bocha írta...: (hangsúlyozottan nem karácsonyra, az egy külön nyereményjáték lesz!)
Ez a játék mikor lesz és milyen jellegű lesz?
Ilyen mint ez?
Mert az jó lenne... -
t.mate.t
csendes tag
827895
-
Thome
veterán
Az van a szövegben, hogy az utolsó (4.) rejtvénybe kell beírni a kódot. Na már most, nem arról volt szó, hogy 6 szám lesz? Vagy lesz olyan, ahol egyszerre 2 lesz? Ezt így nem igazán értem.
-
vita
csendes tag
-
lcee79
addikt
Ma nem lesz játék?
Jó lenne tudni...
-
vita
csendes tag
-
Hennet
aktív tag
Csak kíváncsiságból hány JMF ez a teló?
-
vita
csendes tag
Aki esetleg nagyon szeret hasonló rejtvényeket fejtegetni, vagy csak gyakorolni szeretne, annak addig is javaslom ezt az oldalt.
Nem reklám, csak egyből ez jutott eszembe a feladványokról.Szerk.: helyesírás
-
lcee79
addikt
Következő kérdés holnap lesz, vagy csak úgy random vmikor?
Mert az van kiírva hogy 23-ig, ha minden nap lesz, akkor nem kell 23-ig várni...
Mondjuk én örülnék neki, ha ezen a héten lemenne a 4 kérdés, és kész... -
joey04
titán
Bocha!
Lehetne egy olyan kérésem, hogy az utolsó feladvány olyan formátumban érkezzen, amit a legtöbb mobil is képes lejátszani? tehát ha a videó, akkor mp4, ha a hang, akkor meg mp3? A kép az ugye tiszta ügy.
-
Dorica
csendes tag
a második feladvány nagyon tetszett, végre egy kis sikerélmény. várom a harmadikat, addig is agyalok az elsőn
-
lcee79
addikt
Remélem mostanság...(pl pár percen belül...
) jön a következő feladat is....
-
Shad0w
senior tag
Ezért részben én vagyok a bűnös, én (is) piszkáltam bochát az eredeti kiírással, hogy a tippelősöknek ne legyen sok esélyük. Gondolom volt vmi igazság abban amit mondtam (vagy többen is mondtak neki), mert megváltoztak/kiegészültek a szabályok. Gondolom a következő feladványnál meg lesznek említve a változások és akkor mindenkinek egyértelmű lesz.
-
icemad
nagyúr
Jó ötlet ez a játék. Tetszik. Lehetne hasonló: Ki tud többet a Mobilarénáról? címmel. És lehetne nyerni egy arénás lg gt540-et... Mit szóltok hozzá? Vagy lehetne gyakrabban hasonló játék, kis nyereményekkel. Pl. ajándékutalvány 5000ft értékben, Mobilarénás bögre, kulcstartó, telefontok... stb.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PowerBuldog #122 üzenetére
Pedig már épp javasolni akartam Bochanak, hogy ilyen játék lehetne gyakrabban(havonta) akár apróságokért is.
#Kumite
Heló hasonmás -
PowerBuldog
veterán
Komolyan mondom, nem csodálkoznék, ha a jövőben már semmilyen játék nem lenne. Mit nem lehet felfogni elsőre? xxxx-xx formában lesz egy 6 jegyű szám a megoldás. a játék 23.-ig tart, addig lesznek feladványok. Egy feladványra meg nincs kikötve, hogy csak 1 szám lehet a megfejtés...
-
hofeju
csendes tag
Na igen erre már én is felfigyeltem ...
Akkor most 5 vagy 6 számjegyű a megoldás ??????? -
Kumite
aktív tag
Valamint az sem, hogy akkor most hova írja az ember?
Forumban az van, hogy ennek a kiírásnak a forumába kell, kiírásban meg az, hogy az utolsó feladványéba.Írjátok már bele az összes feladvány és a versenykiírás cikkébe is utólag, hogy akkor most melyik az igaz, mert ez így nagyon nem konzisztens...
-
Kumite
aktív tag
Bár másoknak annyira egyértelmű, hogy 6 jegyű a kód és Bocha is ezt írja, de nekem mégsem az, az alábbiak szerint:
"aki az utolsó (negyedik) rejtvény fórumtopikjába először beírja a helyes kódot."
"Hogy hány digit hosszúságú a kód, azt már leírtam, nem írom le újra."
"Maga a kód egyébként a Windows Phone rendszerben négy digites, de mi a játék kedvéért plusz kettőt belerakunk. Az utolsó feladvány egy dupla (kétjegyű) számot rejteni"
Ha 4 napos a verseny, és csak az utolsó napon lesz dupla számjegy a megoldás, akkor az nem azt jelenti, hogy 5 hosszú számsort keresünk: 1+1+1+2?
-
rizso
addikt
válasz
PowerBuldog #115 üzenetére
Na jó, csak ha az első 5-10 közül lenne sorsolás, akkor a megoldást pü-ben kellene jelezni, és ha beért az 5-10. jó válasz, akkor írni a fórumba, hogy megvannak a jelöltek...
oO7: szerintem ne támogasd PowerBuldog ötletét...Szerintem arra gondolt a "senior tag" rang felett, hogy "őstag"-tól felfelé
-
oO7
őstag
válasz
PowerBuldog #115 üzenetére
támogatom az ötletet
-
rizso
addikt
Hát lehetne még egy olyan feltétel is, hogy csak azoknak a felhasználóknak a megoldását fogadod el, akiknek a felhasználóneve tartalmazza pontosan ezt a kifejezést: "rizso"
Vagy mondjuk lehetne azt is, hogy az első 5-10 pü-ben érkező helyes válasz közül kerül ki a nyertes - ez mondjuk kitolás az elsővel, viszont esély lehet további pár rendesen megfejtőnek -
karodon
csendes tag
Sztem naon cool ez a nyeremény játék.Győzzőn a legjobb!!!
-
rizso
addikt
Kösz a játékot!
"...egy ilyen drága készüléket nem akartam úgy odaadni, hogy a szerencsén vagy a gyorsaságon múljon..."
Azért így is ezen a 2 dolgon múlik. Lehet van valaki, aki pikk-pakk megoldaná az utolsó feladatot, de pont nem tud netközelben lenni...Vagy akinek nincs jobb dolga, mint a fórumot nézegetni, alapba jobb eséllyel indul.
Mindegy, örülök, hogy legalább van játék, és némi esély a megnyerésére! -
beamen
tag
Annyi segítség sincs, hogy az utolsón kívül melyik lesz még kétjegyű? Vagy az utolsó pluszban számít, tehát 5. feladvány lesz?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Próbálom teljesen egyértelművé tenni a játékot, de (már bocsánat) annyit nyafogtok, hogy az hihetetlen.
Szerintem már az elején is minden egyértelmű volt, de ne aggódj, mindent beleírok, mindenkire odafigyelek, senki nem fog a szabályok érthetetlensége miatt rosszul járni.
-
Shad0w
senior tag
Sztm a legjobb megoldás az lenne ha a megfejtést az utolsó rejtvény topikjába kéne írni, átláthatóbb is lenne.
szerk.: csak akkor az ilyen szabálymódosításokat bekéne írni a maradék rejtvényekhez is, mert sokan már nem fogják az erdeti kiírást elolvasni. Egyébként meg nagyon jó ötletnek tartom ezt a nyereményjátékot, bár az első feladványhoz csak egy nagyon triviális megoldásom van, sztm túl triviális...
-
tikshow
addikt
lesz, mindennap egy szám vagy két naponta 1 szám aztán 23.án kettő egyszerre, vagy egy szám két nap kombinációjával alakul ki, mondjuk egyik nap kijön, hogy 1, másik nap, meg, hogy adj hozzá 3at, aztán vonj ki 1-et mariska néni születésnapjának napi számából, megint adj hozzá 3at, lehet ezt bonyolítani
-
lcee79
addikt
Igazából tényleg egyértelmű a válasz...
-
-
-
a.sebi
őstag
2325 a megoldás! Remélem ide kellett bekuldeni
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Két perc múlva megy az első feladvány. Azért írom be, mert úgysem nyer vele senki semmit, ha ezt most előre tudja. Hajrá és kérlek, ne utáljatok, egy ilyen drága készüléket nem akartam úgy odaadni, hogy a szerencsén vagy a gyorsaságon múljon! Tényleg meg kell érte dolgoztatni az agyat.
-
lcee79
addikt
Akkor jöjjön egy kérdés, hogy lássuk mennyire nehéz...Meg hogy elkezdődjön...
Nehogy aztán olyan nehéz legyen, hogy senki se fejtse meg... -
-
-
Воланд
titán
Ez kemény lesz. Hajrá mindenkinek, de főleg nekem!
-
lcee79
addikt
Nekem este nem olyan jó, inkább napközben
Hogy legyen ellenvélemény is.Mi van ha..
Ha 2 ember egyszerre kezdi el írni, de az egyik gyorsabban befejezi, és 1 másodperccel előbb végez, akkor így lemarad mint a futóversenyen vagy a forma 1-en? -
HXY
addikt
Ebben a játékban akkor csak annak lesz esélye, aki egész nap az F5-öt fogja nyomkodni...
Vagy ez nem olyan lesz, mint az LG Facebook oldalán?
-
saiyajin
senior tag
Ez nagyon jól hangzik, nem is akármilyen nyereménnyel!
Kiváncsian várom a feladványokat!
-
csabbymtc
tag
regisztráció megvolt, várom az első részleteket
már úgyis rég volt részem ilyen jó kis agytornában -
moonman
titán
"Az a játékos nyer, aki ennek a bejegyzésnek a fórumtopikjába először beírja a helyes kódot."
az ilyet nem sorsolni szokták?
-
Wyll
őstag
Nem kicsit továbbfejlesztett puzzle
Ilyenekre simán lehet számítani, mint pl egy exif infoban elhelyezett webcímen lévő oldal forráskódjában lévő megjegyzésben lévő utalás.... vagy ha átnevezed a .zip-et png-re, kiderül, hogy ez egy kép, aminek ha feltolod pl a kontrasztját, akkor a bal alsó sarokban észrevehető egy szám fejjel lefelé... vagy akár csak egy random kép, és asszociálni kell valamire.... nem egyszer komoly szakmai feladatok is voltak benne. határokat csak a képzelet szab
mondjuk a qpán szintek voltak, akárhányszor próbálhattad beírni a jó választ, és onnan tudtad, hogy a jót adtad meg, hogy válaszként már a következő feladat (szint) állt előtted.
esetünkben ettől eltérően csak egy szint lesz majd, plusz jól ismert a megoldás formátuma, így gondolom hosszú út vezet majd a megoldáshoz, ezért úgy kell legyen megcsinálva a feladat, hogy az ember érezze, hogy a jó úton jár
-
Wyll
őstag
Bocha, ezt a játékot úgy hívják, hogy Riddle, nem?
Schönherz qpázók előnyben!
-
-
MerLinh
senior tag
hóhó várjuk szeretettel, ha megnyerem nem kell minden rendszert megnézni a hd2ömön, lehet a memóriakártya is tovább bírja..muhaha =)))
-
-
sbazsi
veterán
hajrá!!!
-
darál0w
Jómunkásember
ez jo.
megnyerem. eladom. és veszek az árábol egy normális androidos telot
-
Mint pl én sem tudok meló közben nagyon neten pötyögni
Mondjuk rajtam az sem segítene, ha mindig este lenne, mert a vége felé meg pont akkor nem lesz jó. De sok bajom van, tudom
Mindegy, ha erről le is maradok, a karácsonyi nyereményjáték remélem a hagyományos lesz, és abban akkor lehet esély
Bár azért ezt is szívesen hazahoznám
-
biomassza
tag
Kíváncsi vagyok
No: győzzön a legjobb, sok szerencsét mindenkinek
-
Nordic
Közösségépítő
-
szerintem se, mert nem biztos, hogy örülne a főnökség, ha egész nap a Mobilarénát frissítgetném...
szóval annyi infót jó lenne kapni, hogy egyes kérdések mikor várhatók.
vagy ha ezt nem, akkor mondjuk mindig esténként jöjjenek a kérdések.szóval, hogy minél többeknek legyen esélye
-
jooker82
nagyúr
Én amúgy az egészet nem értem...a fájlokból kell majd kiszedni a betűket , számokat
amúgy köszönjük a játéklehetőséget.... -
Gengi
senior tag
Igen.. Mivel akkor lesz vége ,amikor meg lesz az első megfejtés ,de hogy mikor érkeznek meg a feladványok azt nem tudja senki.
Fentebb is írtam ,hogy kódrészletekkel nem lehet nyerni... Egy kódot kell kitalálni ,ami feloldja a telefont és csak egy életed van
. (majd ráhelyeselnek a szervezők)
49# Szóljon hát a kőzuhatag! Örülj neki ,hogy egyáltalán van lehetőséged ilyet játszani... Itt csak nyerhetsz veszteni nincs mit.
-
szilagyiv
senior tag
Stét kívánok kéremszépen!
Ez a kedves nyereményjáték vett rá, hogy most regisztráljak, pedig már régóta olvasom az oldal híreit. Nagyon pozitív, hogy nem FactBook-on kell "követni" a játék lépéseit - mer' oda nem regisztrálnék akkorse! -
Agyasima
őstag
Ne legyen igazam, de ilyen előjelekkel ez a "játék" a banda java részének egy óriási csalódás lesz. Lehet kövezni.
-
oO7
őstag
"A játék 2010.12.13-án indul és 2010.12.23-a előtt véget fog érni; hogy pontosan mikor, azt nyilván nem árulhatjuk el, mivel a gyorsaság is fontos szerepet fog játszani a vetélkedőben"
Most akkor jól értem, hogy igazából a gyorsaságnak csak a legutolsó feladványnál lesz valójában szerepe és akkor végülis majd csak egyetlen megoldást kell postolni - a teljes kódot ?
-
gidion90
tag
és hogy lehet játszani? melyik topicban?
)
-
BloodRay
veterán
Kíváncsi leszek a játékra, már csak a rejtvények miatt is.
Az szerintem is jobb lenne, ha sorsolásos lenne. Ugye vannak akik estig dolgoznak... -
Nordic
Közösségépítő
Azért az idő is számítani fog, mivel ha a saját szemszögemből nézem, ha 22-én illetve 23-án délután fog felkerülni az utolsó 2 részlet, akkor mindkét nap csak este 11 körül lesz lehetőségem megnézni, és így vajmi kevés esélyem marad
. De a pogácsa is megmondta annak idején...Próba, kemence!
+1 fi:zi'k felvetésére...így nőne az esélyem. Mondjuk 24-én lenne a sorsolás.
-
-
Ipath
csendes tag
Regelés meg volt, várom a feladványt
-
Tetszik, de mivel a gyorsaság is fontos szerepet játszik, valószínűleg én le fogok maradni róla, mert sajna nem mindig tudok itt lenni
Mindenesetre hajrá mindenki
-
gybazsi
senior tag
Már várom a rejtvényeket. El tudnék képzelni magamnak 1 ilyen telót. XD De ha nem nyerek, legalább a játék miatt is megérte, izgalmasnak hangzik.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Maga a kód egyébként a Windows Phone rendszerben négy digites, de mi a játék kedvéért plusz kettőt belerakunk. Az utolsó feladvány egy dupla (kétjegyű) számot rejteni, így zárjuk ki a tippelgetés lehetőségét.
-
oO7
őstag
na ez jól hangzik, ha tudok jövök
amúgy így van a szabályzat:
•A játék folyamán mindenféle fájlokat fogunk publikálni az LG Mobile blogba, melyek a Mobilarena címlapján is megjelennek majd. Ezekből valamilyen úton-módon ki lehet majd szedni a megfejtést jelentő kód egy-egy részletét.
•Az a játékos nyer, aki ennek a bejegyzésnek a fórumtopikjába először beírja a helyes kódot...Mostakkor részletenként kell fejtegetni vagy majd a végén egyben egyetlen megoldást írni ?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Srácok, mindenkinek szólok, hogy ez a játék minden idők legnehezebbje lesz itt a Mobilarenán, a lap történetét taglaló kvíz ehhez képest semmiség volt. Már az elején is nehéz lesz, hogy senkinek ne legyenek illúziói, itt nem lesz elég a technikai tudás vagy a Google ismerete, durva kreativitás kell majd. Nem lehetetlen, de más jellegű lesz, mint amit eddig bárhol láthattatok. Készüljetek!
-
Nordic
Közösségépítő
Juhúúú de jó lenne nyerni! Csak azt sajnálom, hogy jövőhéten délután dolgozom, így elég kevés esélyem lesz a jövőheti képek/infók időben való megtekintésére.
Azért bepróbálom!Egy kérdés Bocha: Gondolom teljesen véletlenszerű időpontba fognak felkerülni a blogbejegyzések? Vagy lesz egy meghatározott időszak?(pl. délelőtt/délután/este)
-
Morden24
nagyúr
KéneKéneKéne!
Szóval jövök kreatívoskodni
-
joey04
titán
Érdekes játék, a wp7 érdekel, ha választani kéne, egy wp7eset akkor tuti az LG-t venném. szóval tökéletes nyeremény lenne
-
total90
veterán
Határon kívülről is lehet tolni?
-
Probber
őstag
Na ez érdekes lesz, én biztos nekidurálom magam.
-
vallas
őstag
bookmarked!
pedig most váltottam androidra bb-ről, de max átállok win7phonera
-
gygabor
csendes tag
pont ma próbáltam ki a speedshopba a windows phone 7-et és nagyon meggyőzött, jól haználtató
ezek után én is örülnék egy ilyen telefonnak -
amanoba
őstag
egyelőre nem túl tiszta a kép, de mindenképp figyelek, és játszani is fogok!
-
legiaap
félisten
Jöhetnek a megfejtendő cuccok.
-
draco31
veterán
Jól hangzik, rá is próbálok hátha hátha.
-
talamasca
senior tag
Itt a nyitókód: ****
Ez könnyű volt, mindenkinek ez a PIN kódja! -
^Clown
addikt
Érdekesen hangzik!
-
plus44
veterán
Épp wp7 kellene, de nem adjátok könnyen.
Hajrá mindenkinek
-
westcoastog
veterán
megpróbálkozok vele, szívesen lecserélném rá a kp500-at.
-
madstunt
addikt
én már tudom
aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska -
bobace
addikt
I'll be there for it, huhuhuhu
-
AkosL
aktív tag
Pont most nézegettem wp7-es telókat és beszerzésüket.
Kezdődjön a verseny. -
kutkut
addikt
SGS-em van, de ez jól hangzik.
-
farkasbalint
csendes tag
jajj de jó lenne egy Optimus 7!!
bármit megteszek érte esküszöm!!
-
hemaka
nagyúr
Ez jól hangzik, végre nem guglis játék lesz.
-
Inarus
addikt
Hujjujujjujuj!!!
Jól hangzik.
-
Bavid
senior tag
Huhú ez izgi!
-
AXisBOLD
addikt
jó lesz ez
-
Z-o-t-y
tag
kicsit még ködös de nagyon jól hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest