- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Bár másoknak annyira egyértelmű, hogy 6 jegyű a kód és Bocha is ezt írja, de nekem mégsem az, az alábbiak szerint:
"aki az utolsó (negyedik) rejtvény fórumtopikjába először beírja a helyes kódot."
"Hogy hány digit hosszúságú a kód, azt már leírtam, nem írom le újra."
"Maga a kód egyébként a Windows Phone rendszerben négy digites, de mi a játék kedvéért plusz kettőt belerakunk. Az utolsó feladvány egy dupla (kétjegyű) számot rejteni"
Ha 4 napos a verseny, és csak az utolsó napon lesz dupla számjegy a megoldás, akkor az nem azt jelenti, hogy 5 hosszú számsort keresünk: 1+1+1+2?
-
rizso
addikt
Hát lehetne még egy olyan feltétel is, hogy csak azoknak a felhasználóknak a megoldását fogadod el, akiknek a felhasználóneve tartalmazza pontosan ezt a kifejezést: "rizso"
Vagy mondjuk lehetne azt is, hogy az első 5-10 pü-ben érkező helyes válasz közül kerül ki a nyertes - ez mondjuk kitolás az elsővel, viszont esély lehet további pár rendesen megfejtőnek -
rizso
addikt
Kösz a játékot!
"...egy ilyen drága készüléket nem akartam úgy odaadni, hogy a szerencsén vagy a gyorsaságon múljon..."
Azért így is ezen a 2 dolgon múlik. Lehet van valaki, aki pikk-pakk megoldaná az utolsó feladatot, de pont nem tud netközelben lenni...Vagy akinek nincs jobb dolga, mint a fórumot nézegetni, alapba jobb eséllyel indul.
Mindegy, örülök, hogy legalább van játék, és némi esély a megnyerésére! -
Shad0w
senior tag
Sztm a legjobb megoldás az lenne ha a megfejtést az utolsó rejtvény topikjába kéne írni, átláthatóbb is lenne.
szerk.: csak akkor az ilyen szabálymódosításokat bekéne írni a maradék rejtvényekhez is, mert sokan már nem fogják az erdeti kiírást elolvasni. Egyébként meg nagyon jó ötletnek tartom ezt a nyereményjátékot, bár az első feladványhoz csak egy nagyon triviális megoldásom van, sztm túl triviális...
-
Nordic
Közösségépítő
Azért az idő is számítani fog, mivel ha a saját szemszögemből nézem, ha 22-én illetve 23-án délután fog felkerülni az utolsó 2 részlet, akkor mindkét nap csak este 11 körül lesz lehetőségem megnézni, és így vajmi kevés esélyem marad
. De a pogácsa is megmondta annak idején...Próba, kemence!
+1 fi:zi'k felvetésére...így nőne az esélyem. Mondjuk 24-én lenne a sorsolás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest