-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz Biggeszkij #6653 üzenetére
Szerintem a 3T-t is veri... XDA-n olvasottak alapján biztosan.
Amúgy a Pro3 arany színe valóban arany, ellentétben az 1S-sel. Nekem jobban bejön legalábbis. -
MDMogyi19
csendes tag
válasz Biggeszkij #6651 üzenetére
Hidd el, jó váltás lesz, a Pro3 valami eszméletlen királyság
Várunk abban a topikban is -
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6218 üzenetére
Ez most akkor a gyári 019S? volt 18 is? mert én a 17ről tudok mint utolsó hivatalos.
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz lkksioskdl3 #6206 üzenetére
hm. az miért lehet h nekem nem mutatja? már a legutóbbit is manuálisan kellett feltennem...
-
MDMogyi19
csendes tag
Theme store-ba betévedtem. Viszont csak regisztrálva lehet letölteni. Valaki be tudott regisztrálni mert ahogy nézem telefonszám is kell de csak pár régiót enged... Ki lehet ezt valahogy játszani?
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz JohnDoeHun #6060 üzenetére
Jelentkezem. 015S és 016S alatt nem ment a trémobilos sim de a 017S-sel minden teljesen rendben megy (x500)
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6011 üzenetére
működik, látja a simet
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6007 üzenetére
https://www.skyneel.com/marshmallow-leeco-le-1s-eco-eui-5-8-017s-stock-rom
itt a 017S
-
MDMogyi19
csendes tag
oh értem...
[ Szerkesztve ]
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6005 üzenetére
valamiért ota-n nem lát frisset. most teszem épp át a 16S-t.
Viszont ami az összefoglalóban van link a legfrissebb szoftverre ott nekem egy fórumbejegyzés jön be a 17S-ről de letöltőlinket nem találok sehol.... -
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6003 üzenetére
Jól értem h a gyárival bukó a helyzet? 013S-t vissza lehet pakolni?
-
MDMogyi19
csendes tag
Sziasztok!
most tettem fel a gyári 015S-t és nem látja az 1-es slotban lévő T-mobile-os sim kártyámat. Van erre valami megoldás? -
MDMogyi19
csendes tag
sziasztok! kéne egy kis segítség. ha két simet használok hol tudok beállítani külön csengőhangot a két kártyához? sima gyári ROM-ot használok. köszi!
-
MDMogyi19
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem valami frankó telefon applikációt ajánlani? A gyári annyira nem jön be... Lényeg a dual sim support meg a hívásidők nyomonkövetése.
Ki mit használ?
Köszi -
MDMogyi19
csendes tag
válasz Biggeszkij #1918 üzenetére
Nagyon király ez a Launchy köszi a javaslatot
Viszont segítsetek: hogy tudom beállítani hogy a gyári browser helyett a Chrome legyen az alapértelmezett? Nem sikerült megtalálnom még a módját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest