Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Már hogyne érteném? Viszont ez a saját döntésem, nem kötelez rá senki, ráadásul nem is az oktatással van bajom, hanem azokkal a gyerekekkel akik többségében oda járnak. Zavarják azokat akik tanulni szeretnének. Az egészségügy megint más dolog, mert odáig oké hogy fizetem a tb - t, de ha mondjuk a gyerek hirtelen beteg lesz nem fogok várni még két napot sem hogy megnézessem. Külön angolra nem járatom őket, mivel azt én is meg tudom oldani könnyedén, minden egyebet pedig állok nekik (amiket felsoroltál azokat is). Ugye nem várod azt el hogy a szülő csak megcsinálja a gyereket a többi meg legyen az állam dolga?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS4 Pro /1TB/ 7016B
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest