- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én nem rég használtam az Opera-t fő böngészőként pár hétig, sokat változott róla a véleményem, főleg pozitív irányba de számomra a Firefox sokkal "fejlettebb
" maradt. Na most akkor melyiküknek van igaza? Melyik a "legfejlettebb" böngésző? Nyilván mindenkinek más, ha ezt a tényt el tudod fogadni akkor rendben vagyunk.
-
R a y
senior tag
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Nekem nem volt nehéz használni, amikor mindenki IE6al nyomult. Sokan még a tabos böngészésről nem is hallottak
-
WonderCSabo
félisten
Igen? És akkor miért nem voltak benne kiegek? Miért volt tele reklámmal? Ez is fejlettséget jelent? Miért volt túlságosan komplex és nehéz a használata?
Nincs értelme ilyen szövegeket nyomni. Az Opera egy jó kis böngésző most is, valóban sok újdonságot hozott a webböngészők világába, amit sokan átvettek. Ő is vett át sok dolgot. Ilyet nem lehet kijelenteni, hogy sokkal fejlettebb volt, mint a többi.
silver star: Amint fentebb említettem, ilyet az Opera topikban sem lehet mondani. Mert egyszerűen nem igaz, trollkodás.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #43 üzenetére
Nekem is köszöni szépen megvan, eddig talán 1-2 szer omlott össze a béta de az se mostanában volt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bikerider #42 üzenetére
Hogy a többi Flash tartalom meghal, az még rendben is lenne, de hogy meghal az egész böngésző... Nekem még sosem halt be honfoglalótól, amint említettem, 1 hónapja semmitől.
R a y: Nem tanulsz, pedig már egy modi is szólt Neked. Ma már az összes böngésző átvett a másiktól vmit, felesleges ezt pedzegetni.
-
Bikerider
aktív tag
válasz
WonderCSabo #39 üzenetére
Feltettem és utána újraindítottama a FF-ot és még a gépet is mert telepítettem utána mást is(nem böngészőhöz kapcsolódó dolgot).
Amúgy honfoglaló volt. Tesóm játszott rajta, aztán kidobta a lego-t és kiírta hogy a flash összeomlott.
(nem simán kidobott a honfoglaló vagy valami)Az érdekes az, hogy nem csak az éppen aktuális oldal halt meg, hanem a többi megnyitott lapon lévő flash tartalom is, aztán az egész böngésző lefagyott.
Mondom eddig ilyen soha nem fordult elő.
-
R a y
senior tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
Abból is kiindulhatunk, hogy az ff az egy nagy opera copy
-
Bikerider
aktív tag
Az új Firefox azt ígéri, hogy a program ellenáll az Adobe Flash, az Apple Quicktime és a Microsoft Silverlight plug-inek okozta összeomlásoknak, de emellett gyakorlatilag csak biztonsági javításokat tartalmaz.
eddig soha nem omlott össze a flash, de miután feltettem azt az újat máris összeomlott.
Na erről ennyit -
törölt tag
Hogy visszatérjünk az offból és trollból, emlékezzünk meg a Thunderbird 3.1 RC-ről is. Felraktam és teljesen jól szuperál, mindössze a Lighting hiányzik mellé (magyar nyelven). Viszont, aki használja ezt, annak javaslom az 1.0b2pre verziót.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
nem erre gondoltam egyáltalán, csak azt írtam le, hogy ilyenek máshol is vannak, és ettől pont semennyire nem lesz különlegesebb péládul az opera. ráadásul ezek pont nem is olyan életbevágó funkciók, a pluginkezelés sokkal lényegesebb újítás.
-
törölt tag
válasz
HelloWorld #18 üzenetére
ezek a dolgok alapból megvannak a chrome(-ium)ban is...
-
Sanyix
őstag
ezt a mozillát megvehetné az apple. Az ff-ben is olyan "forradalmi újdonságok" vannak mint az apple cuccokban
-
R a y
senior tag
válasz
WonderCSabo #26 üzenetére
Ez csak hír, nem a hivatalos topicaja. És nem vicceskedtem
-
R a y
senior tag
válasz
WonderCSabo #22 üzenetére
Csak nem fáj az igazság?
-
ntomka
nagyúr
válasz
HelloWorld #18 üzenetére
-
R a y
senior tag
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
es erre a nagy ffék 2 évet vártak! szep teljesítmeny! hajra
-
Narxis
nagyúr
válasz
HelloWorld #18 üzenetére
Igen unalmas, mert teljesen más a 2 böngésző, máshogy képzelik el az egész koncepciót. Opera egy all-in-1 böngésző akar lenni, Firefox pedig egy minimalista amit a kiegészítők ezreivel saját szokásaidhoz szabhatsz.
Mondom ezt úgy, hogy nem rég szabadultam meg az Opera 10.53-tól, jó böngésző, nagyon gyors, de sok minden hiányzik belőle számomra és a userJS-ek egy lapon se említhetőek a kiegészítőkkel.
Ha már Linkification....én inkább a FastestFox-ot ajánlom, abban benne van ez is és még jó pár kényelmi funkció amit én roppant hasznosnak találtam.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HelloWorld #18 üzenetére
ha kijelölsz egy szöveges webcímet akkor jobb egérrel rá kattintva megjelenik az Open link menüpont amivel azonnal megnyitható cím.
A Linkification kieg ennél sokkal kényelmesebb. Az ilyen szövegeket kattintható linkké alakítja, így elég csak bal gombbal rá kattintani, nem kell jobb gombos menüvel szórakozni.
-
HelloWorld
tag
ha kijelölsz egy szöveges webcímet akkor jobb egérrel rá kattintva megjelenik az Open link menüpont amivel azonnal megnyitható cím.
Gondolom mondanom sem kell, hogy ez a funkció Operában jelent meg először...
A tabok elhelyezhetők már a címsor felett is...
És biztos unalmas ez a szöveg is már, de Operában ez az alapértelmezett...
A szövegbox (ahová a hozzászólást írod) tetszőleges méretre nagyítható, illetve kicsinyíthető.
Operában erre van UserJS (gondolom Fx alatt is volt eddig rá kiegészítő).
-
Viktor77
titán
"azon kívül ha kijelölsz egy szöveges webcímet akkor jobb egérrel rá kattintva megjelenik az Open link menüpont amivel azonnal megnyitható cím." Quickdrag. Szerintem az általad leírtnál kényelmesebb is (nem kell jobb gombolni, meg menüből választani, csak kijelölöd és elrántod).
-
=Mentor=
őstag
Jó ez az újítás de én már hardcore user mintájára a Firefox 3.7 pre alpha 5-öt nyüstölöm, hát mit mondjak már most nagyon üt! Gyorsabb sokkal az előző verzióknál, azon kívül ha kijelölsz egy szöveges webcímet akkor jobb egérrel rá kattintva megjelenik az Open link menüpont amivel azonnal megnyitható cím. A szövegbox (ahová a hozzászólást írod) tetszőleges méretre nagyítható, illetve kicsinyíthető. A tabok elhelyezhetők már a címsor felett is...
-
lorenzen
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
Azért a FF 3.6.4 elég nagy újítása az, hogy a pluginek külön processzben futnak
Eddig azzal küzdöttem, hogy időnként összeomlott a Firefox.
Ráadásul több gépen is elkezdte ezt a játékot.Most feltettem a bétát egy gépre. Eddig nem dobta fel a talpát.
Ideje volt meglépni ezt az újítást. -
^Clown
addikt
Na akkor kipróbálom, mert az utóbbi 1-2 hétben rászoktam a Chrome-ra, de az rendszeresen összeomlik a flash-től meg a shockwave-től, idegesítő...
-
WonderCSabo
félisten
Azért a FF 3.6.4 elég nagy újítása az, hogy a pluginek külön processzben futnak, azaz az OOPP. És ennek nem az a következménye, hogy kevesebbszer omlanak össze, nem. Az a következménye, ha összeomlanak, nem rántják magukkal a böngészőt, simán újraindítódnak csak a pluginok.
-
ntomka
nagyúr
Nem foglalkozunk vele...
-
Killing
addikt
Leszedjük, megnézzük, használjuk, frissítünk
-
Leszedjük, megnézzük, és használjuk...
-
Narxis
nagyúr
Megnézzük.
-
aram01
nagyúr
leszedjük
-
törölt tag
Nekem már egy jó ideje 3.6.4-esem van .(béta természetesen) Bár általában nem a FF az első rendű böngészőm jó úton haladnak ez az új számomra határozottan tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest