- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Telepítés után aktiváltam a leírt módon."
Itt a topikban írtál már róla? Nem igazán értem...Ha eredeti jogtiszta példányod van és OEM esetén a mellékelt COA matricán található serial-lal aktiváltad és mindezek ennek ellenére jött elő a jelenség, akkor kell írni az MS-nek.
-
1. A lónak is négy lába van mégis megbotlik...
2. A tegnapi "kirohanásom" a "magasan képzet" ilyen-olyan végzettséggel kapcsolatban természetesen nem volt véletlen. Most értem haza...
Egy 25 gépes hálózatot kellett rendbe vágni reggelig, hívtam az "Admint" (mellettem állt a főnöke amúgy), hogy hát jó lenne ha tiszteletét tenné, 2-en hamarabb végeznénk, arról nem is beszélve, hogy a telepítőmédiákat sem találom, vagy kulcsokat. Erre az volt a válasz, hogy az Ő munkaköri leírásában nem szerepel az, hogy munkaidőn túl is lenne kötelezettsége, a telepítőmédiákat amúgy sem lenne felhatalmazása átadni. Mondom, de itt áll mellettem a főnököd, meg van a meghatalmazás, erre hogy adjam a főnököt, nem tudom miről beszéltek a "főnökkel", mert az nem szólt semmit, majd letette a telefont.
Kérdem, most akkor mi van? Válasz: Hát nem jön be, de híjuk az xy-t ő is itt dolgozik, ő majd bejön. Mondom ok, hívom is, egy álmos hang a telefon túlvégén, mondom mit akarok, azt mondja, rendben, felöltözik, beül a kocsiba és kb 40 perc és itt lesz...
Kérdem miért ennyi idő? Hát mert én vidékről járok be dolgozni, 40 kilométerről...Na itt elpukkant az agyam, mondom a főnöknek, majd reggel 8-kor elbeszélgetek az Adminnal egy kicsit, ha nem bánja. Válasz: Hát igen, már mások is mondták, hogy ideje volna helyre tenni, örülne is neki, ha beszélnék a fejével, de ő (mármint az admin) 10-nél előbb nem szokott bejönni.. Mondom MI VAN? Na itt értem el a kritikus tömeget...
Amúgy a hálózat romokban, a gépekkel együtt és ez a xarkupac, magát adminnak nevező valaki, mindezért nettó 400k közelében keres...
Mondtam a főnöknek, hogy nyugodtan rúgja ki, valószínűleg az a srác, aki első szóra, 40 kilométerről beautózik késő este, az sokkal érdemesebb lenne a feladatra...
Mint az ki is derült, informatikus a srác és teljesen korrekt, hozzáértő emberke, zökkenőmentesen össze tudtunk dolgozni vele...Reggel bejött 8-ra a főnök, mondtam neki, hogy kirúgás megerősítve, itt van az embere, akire szüksége van...
No most pedig, még pár hsz-t megválaszolok, meg mail-t, aztán mivel egész reggelig "bóbita, bóbita épít" volt, most "bóbita, bóbita álmos" van
-
válasz
#41133696 #463 üzenetére
1-2. Én 1x válaszoltam (FSCD - Excel) kapásból lett 2 csillagom...
3. Sehol nem lengetik be Hack Tool-ként, csak mint írtam, van egy-két IT Impotens emberke, aki képtelen megbírkozni egy ilyen feladattal. Olvastam, amit írtál, pontosabban, amit linkeltél(pörfect inglis
) ott azt írja az impotens, hogy ha ilyen külső tools-al integrálod az SP1-et, akkor az SP2-öt(majd valamikor) már nem tudod... No comment.
4. Ezt nem tudom, miért nekem írtad...
5. Az EULA nem tér ki arra, hogy utólag a hivatalos SP csomaggal mit kezdjél... Senkit nem kötelez arra(pl engem, aki megvette a BOX Ultimate x64-et), hogy nem integrálhatom, az amúgy is ingyenes szervízcsomagot... Ez csak mesebeszéd, sokan ezzel riogatják a tapasztalatlan user-eket...
6. De tartalmaz (bár nem mindenki számára) fontos infót, csak azt "read-only" módban nem éred el(általában, pont ezért fizetsz), csak ha van előfizetésed, akkor viszont a füleden folyik ki az infó, annyit érsz el (ami nem is publikus sok esetben).
7. Kellemetlen, pont az írják le, hogy rt7 "izével" hogy kell integrálni az SP1-et...
8. Ööö, ezt megint nem értem, hogy számomra miért írtad...
9. Erre meg mit mondjak? Inkább semmit...
-
válasz
#41133696 #427 üzenetére
Ebben mi a hivatalos? Az, hogy egy IT impotens képtelen megoldani egy feladatot?
Én kiheréltem az SP1 offline telepítőjét és azzal rt7 izével tettem használhatóvá...Te tudod, hogy az egy MS alkalmazott? (min rendszerprogramozó nem pedig PR-os)
Nem mellesleg a PC World is leközölt egy cikket, hogy hogy kell integrálni az SP1-et, na melyik szoftvert javasolta?
Azért mert valamelyik agyoniskolázott SocialAnnswer, annyira "okos", hogy ilyen faxságokat leír, attól még nem kell elhinni, majd ha a Roger_C ezt írja nekem(volt szerencsém együtt dolgozni vele, egész más projecten), neki elhiszem... (kernel guru MS)
Addig is nyugodtan használd azt az rt7 akármit...
UI: Minden tiszteletem azoknak az embereknek, akik időt (és nem utolsó sorban pénzt ) áldoztak/áldoznak arra, hogy az MS "bugyraiban" elmerüljenek. DE, annyi zsírosseggű, csak a fizetésért dolgozó, level nullás pinokkióval hoz össze a sors(most szeretnék elnézést kérni, minden szakmabeli, hozzáértő emberkétől
, "akinek nem inge, ne vegye magára"), hogy az hihetetlen. Dől belőlük a faxság. Engem az ismert körökben Admin Terminator-nak becéznek... Nem véletlenül, szétrúgom (szó szerint) a zsíros potrohokat, avagy lábbal fogok kezet...
-
válasz
Oliverda #414 üzenetére
Miért ne gondoltam volna komolyan?
A kiadott SP1 alapban tartalmazza azt a frissítést, ami a W7 eredetiségét ellenőrzi (rossz nyelvek szerint nem csak azt)
. Ez az eszköz 90 naponként végignézi a rendszert.
GoodSpeed
Nem foglalkozik ilyennel az MS... Ha eredeti W7-be az eredeti SP1-et integrálod a progival, avval semmi gondja nincs. (Én már megtettem, úgy hogy egy pár felesleges frissítést kiheréltem az SP1-ből, semmi gond nincs vele) -
válasz
Brutális eb #404 üzenetére
Pedig mostantól 90 naponta fog keresgélni "barkácseszközök" után a rendszer, amiről nem fog tájékoztatni...
-
-
2-3 hete 1 hét alatt pár darab híján 200 gépet pakoltunk össze és muszáj volt a remote install, igaz kb a fele ilyen, meg a másik fele olyan cucc volt, de legalább "2-ből" meg lehetett oldani. (amíg az első 20 gépet összerakták, addig megcsináltam a telepítőket)
(1 hét alatt szinte a telepítésekkel sem végeztünk volna(w7 + alaplapi driverek)) -
-
Nagy élmény 16.-án sem volt, mivel leszedtem a Technet fiókomból. Kb 3-4 perc alatt felpakolta azokat a plussz dolgokat, amik addig nem voltak telepítve WU-ról(azóta kiheréltem belőle, az értelmetlen dolgokat)
Nem akkora "pukkanás" mint pl a Vista SP1 volt annó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest