- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
de azért mégis
amúgy nincs MAC a seggem alatt, csak melóhelyen, és egyetlen 3 órás bannomat azért kaptam, meg leszóltam a MAC életstílus, életforma- beírást
már sokszor mondtam, több csaontra-fagyást láttam eddig 3 év alatt 2 MAC-en, mint 20 db XP-s home made PC-n
nem vagyok mac-fan
az os/x tetszik, nem kicsit, nagyon
ennyi -
rii
nagyúr
öncélúlúan általnosítasz drága
azt kellene mondanod, hogy a win karbantartásda terén béna lúzer vagy.
ez már jobb egy fokkal
de még ez sem az igazi, mer ha adminként vagy fent, és van is valami védelmed, akkor is tele lesz a gép spy-okkaleddig csak 10-20 gépen láttam hogy ez van
és szintén 20-30-on, hogy más, ha csökentett jogú user-el használja az emberja de hogy ez is egy szakmai morzsa, amit egy rendszergzdától szedegettem össze?
-
rii
nagyúr
nekem egy feltétel van az elején, de azt nem kell észrevenni
de tudom, te szeretsz, és azért találtál meg engem most is
én is imádlak hidd elamúgy milyen lenne, ha bemennék egy topicba, és bénázok, és a fejemhez basszák egyből., hogy béna lúzer?????????
egy számtechnek kb 10 része is lehet, amivel foglalkoznom kell hirtelen
videovágás, vízhűtés
OS/X
mac
ps
id
illu
ect.és eddig sehol nem azzal kezdték, hogy le béna lúzereznek bárkit is
csak a hőn istenített moonman teheti ezt meg -
rii
nagyúr
miért szükségszerű, hogy winesedjen?
ahogy megírták rá a q3-at
megírhatnák a többi hiányzó progranot
corel, 3dmax, ps, illu, indesigne, acorbatez nem winesedés
egy linuxosnak se fájna ha lenne rá több programa topikban senki nem akarja, hogy beleforgassanak bármit is
ez csupán a már meglévő linuxosok kifogása -
rii
nagyúr
" ... -- nem kéne állandóan azon nyomulni, hogy van egy (szerintem ótvaros) oprendszer, meg van egy (szerintem jó), akkor hordjuk már át az ótvart a jóba, hogy maradjon két ótvaros meg ne maradjon jó. ...."
számomra ez új
aszittem megírják az OS-re az adott progit, oszt szevasz -
rii
nagyúr
" ... hanem attól, ha a teljes grafikus alrendszert beleerőszakolod a kernelbe ... "
ezt én sem akarhatom
amitlátni szeretn ék: 95-1.5 (%) helyett mondjuk 70-25 (%)
és erre csak a linuxnak van esélye a PC OS-ek terén---------------------
(#171) Lenry: ".... én mezei felhasználóként kattintgatni szeretek..... "
kocsiba is kell olajt cserélni, a számítógé velejárója., hogy érteni is kellene hozzá
(#163) Lenry: OS/X PC-re
-
rii
nagyúr
te mindenkire ráhúzod a vérpistike jelzőt, aki jelenleg nem, de talán használna Linux-ot?
" ... A linuxosok egy jelentős részét nem érdekli, hogy a linux megfelelő lesz-e játékosoknak, én meg kifejezetten örülök neki, hogy nem. ... "
a.) akkor legyen egy fákin-bloodpeter Linux edition.
b.) neked a jelenleg fennálló rend is megfelel, ami az OS piacon való részesedésben jelen van? csak mert a versenyhezet mindenhol jó (kivéve otthon) -
rii
nagyúr
" ... miért nem lehet írni egy open source op.rendszert, ami mi úgy néz ki, mint a Windows, úgy működik, mint a Windows, úgy kell használni, mint a Windowst, és kompatibilis is a Windows-zal. ... "
ha valamivel kompatibils akarsz lenni, akkor azt ismerned kell
namármost az MS legféltettbb titka a linux elől a programok futtatásának mikéntje.
szerintem sokan próbálták már megfejteni16 bites progikra: wine
de elég lenne, ha a soft gyártók nem csak 2-felé (win, mac) dolgoznának, hanem 3 (win mac linux), szóval valamilyen szinten a orogramfejlesztők alakítják az ms monopol helyzetét az os piacon
utolsó 3 bekezdés: szerintem is
-
rii
nagyúr
" ... Én pl. kizárólag olyan problémákkal szoktam összefutni, amit winen nem, vagy csak nehézkesen tudok megoldani. .... "
programok vs (linux vs win) szempontjából 4-féle felhasználó van, ha azt nézzük ki tud, és nem tud linux-ot használni szándéktól függően persze
amin területen dolgoznak, mint Te is, a Linux jobb választás, mint a win
gamerek: akik az összes game-t vagy annak nagy részét kötelező jeleggel végigtolják
koca-kockák:msn, chat, web, mail, akiknwek tök mindegy milyen os
és azok akiknek tök mindegy lenne milyen os, de a program választék (és végül is ez (is) tartja az ms-t monopol helyzetben) miatt win-t kell használjanakpld van linuxon maya, de 3dmax nincs. sztem simán fél év, mire átáll valaki, ha át bír
szóval általánosságban el lehet mondani: jó lenne, ha a win-es prog-ok meg lennének írva linux-ra is. Aki ezt ellenzi, az önző, és megnyugodhat, mert ezen nem is fog változni semmi.
-
rii
nagyúr
" .... Kicsit ebbe a faramuci elképzelésbe hajszolják a felhasználókat, hogy a wines programok nélkülözhetetlenek. ...."
ha egyszer cvsak win-re van megírva
és ne jöjjön senki nekem, hogy van alternatíva
péld, aki tudja kezelni az illu-t, az kb egy év alatt tud átálni coreldraw-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged