- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan5
csendes tag
"Ne vidd vissza. Sőt, hagyd töltőn egész éjjel, aztán majd kelj fel arra, hogy a füst már az ágyig ér, és majd rájössz, hogy mennyire volt jó döntés ellenállni...!"
Nagyon kíváncsi lennék más telefonok meghibásodási statisztikáira, azt írták valamelyik oldalon hogy a kiszállított telefonokhoz képest a hibásak aránya kb 0.005% . Valóban reális a veszély????
Egyébként az aksit 50%-ról két óra alatt fel lehet tölteni, és még csak nem is melegszik a telefon!
Visszavehetnél kicsit az arcodból szerintem! -
istvan5
csendes tag
"Aki olyan idióta, hogy ilyen hibalehetőség esetén sem akar megválni a "szeretett, nélkülözhetetlen" tűzveszélyes telefonjától, annak úgy kell, ha a pofájába robban, vagy felgyullad a farzsebében a telefon."
Úgy látszik én is ilyen idióta vagyok, valószínűleg neked nincs ilyen telefonod, nekem van, a SAMSUNG szerint Európában nem történt ilyen eset! Szerintem nagyon túl van lihegve ez a dolog.
"Adni kéne egy végső határidőt a tulajoknak, hogy leadják, és azután, használhatatlanná tenni a telefonokat. Egyből visszamenne a hőbörgő a Samsung-hoz."
Milyen jogon tehet ilyen a SAMSUNG? Ha én vállalom, akkor legyen az én problémám, nem hiszem hogy aláírtam olyat, hogy a saját tulajdonom használatában a SAMSUNG korlátozhat a beleegyezésem nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Napelem
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest