- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
wwenigma #448 üzenetére
Ja értem az eddig nonpluszüber folyamatos 60 fps helyett ,dx12ben hirtelen a 20-30 (se) márajó. Ok értem....
Ez a kvantum problem game sokkal fosabb techben mint a Batman AK amit visszavontak majd fél évre.Itt nyilván nem lesz ilyen mert szerencsére pcre a kutya se veszi meg
-
Crytek
nagyúr
Ezt már mikor mondtam , hogy a DX12 nem lesz semmiféle csoda. Már akkor kérdeztem, hogy vajon mivel fogják indokolni a dx12 alatti nevetséges lassúságot és epic fail teljesítményt amit akkor a DX11 limitációinak mondtak.
Na tessék most a fő fő császár MS-től kapjuk arcunkba az optimalizálatlan nyomorultságokat.Most mi limitál vajon?
-
Crytek
nagyúr
válasz
joysefke #439 üzenetére
Valamit csak elbaszarint ha 2-ből 2 SAJÁT AAA játékok epic mega failal nyit nem?
Rettentő sokat játszok. Amíg vin 7-en csapattam MINDEN ment nem voltak bugok (....) erre itt a Win 10 (ami rendszerileg stabilabb szerintem) és a játékokban amik win 7-en suhantak elindultak mentek hibamentesen , soha nem látott bugok jönnek elő és nagyon sok szimplán nem indul.
Szóval csak van valami gáz a win 10-el (most a dx12-nem nézve).... -
Crytek
nagyúr
Nesze neked Dx12 ilyen könnyű sosem volt még a portolás szlogen.
Májkrofos 2-ből semmi. Kvantum probléma is szépen leszerepelt.
Vajon az MS meddig húzza még? Ezek után törölném el őket a föld színéről is.Ha már a saját szarjukat se képesek értelmese portolni a szar rendszerükre. Pfej köpedelem
Amikor az ember azt hinné a játékiparban nincs lejebb ,valaki mindig megmutatja hogy DE! -
Crytek
nagyúr
Azt ne mondjátok, hogy ennyien megvettétek ezt a szart
-
Crytek
nagyúr
A Hitmanbe legalább rendesen kijön hogy csira procival bődületesen gyorsabb dx12-ben mint dx11-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest