Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos sajna a "Mobil SIM s más csomagjai DRÁGÁKelszakadtak a mai Hazai jövedelmektöl! Szolgáltatoknál,különbözö árakon csomagban?Korlátlan forgalmazás,bármely hazai vonlra,biz olcsobb,a Netezés telon,izlések,pofonok,pénztárca,jövedelem kérdése.Biz a DIGI-plcsobb a Telefonálási"ÁR-Érték,szerint.S ez biz kár.Az UPC-nél kevés a mai orszűgos átlag jövedelmek,ismerete?S fizetö képesség,Van még mit javitani,
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #122 üzenetére
Videózol simán lemegy. A jelenlegi 4.5-el tölt.
-
-
bas-armagnac
újonc
válasz
Feri bácsi #109 üzenetére
Ok, köszönöm a tisztázást:
"As the VAT rates and currencies vary across the EU and EEA, the European Commission publishes price caps in euro and excluding VAT. So the final prices for each country can be calculated by adding the corresponding VAT rate and converting to the currency of the country (if non-euro)."
mondjuk így is úgy is még egy évet fog ez élni. Azt sajnálom kicsit, hogy nem sikerült teljesen megszűntetni az országos piacokat, és így megmaradnak a kisdombok kiskakasokkal szinte verseny nélkül. Ahogyan valaki fentebb írta is, két hét múlva feleannyi lesz roamingolni Magyarországon, mint belföldiként telefonálni. Vicc.
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #119 üzenetére
Használtál már korlátozott mobilnettet? Nekem 30GB-s van. A 20.-nap már nem is lehet használni. Belassítják 15KB/s-re. Pedig nem nagyon torrentezek.
-
H.Istvan25
senior tag
Nekem kevés lenne még a 4 megabit is, nemhogy az 1. Inkább lenne maximum sebesség, és valami normális adatkorlát. Mondjuk 20-30 giga. De gy 10 megabites korlátlannak már nagyon tudnék örülni. Tőlem lehet benne valami 100 gigás fair use policy is, az se zavarna
-
zoli62
addikt
A UPC mobilban egyedül talán az előnyös, hogy az adatforgalmon belül VOIP is korlátlan, mert a percdíjak elég magasak.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Medocsabi #111 üzenetére
Én azért utálom őket, mert ahol van valós konkurenciájuk, ott ugyanazt a csomagot tudják 6-7 ezer Ft-ért adni, ami akciósan új vagy felfelé váltó előfizetőknek a weboldalukon bőven 10 ezer Ft felett van. Magyarul x 2 éves hűséges árral dolgoznak, így ott verik át az előfizetőiket, ahol tudják.
-
rotobot
tag
UPC nél nincs mocskosabb cég!
-
Feri bácsi
tag
válasz
bas-armagnac #53 üzenetére
Pedig ezek az új árak kb.310 Ft/EUR árfolyamon szépen ki is jönnek....már ha nem felejted ki a 27 % ÁFA-t...
-
janeszgol
félisten
Nem szeretem a flottát. A flottakezelő nélkül tojnni sem lehet. Inkább fizetek többet, de teljes mértékben én döntök az előfizum felett. (Azt meg sem említem, hogy már boldog-boldogtalan flottás és miattuk magasak az árak a nem flottásoknak.)
De bekukkantok a topicba. Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Flottákban már most is vannak korlátlan netek netto 3600-4000Ft körül. És a sebességük sem korlátos.
Ajánlom a mobilflották topikot -
[Anduriel]
aktív tag
Nekem egy fél évig a Freedom Silver csomag volt, bár én még 6000-ért kötöttem, és azt kell hogy mondjam, hogy meg voltam vele nagyon elégedve, bár én főleg böngészésre használtam, ha esetleg egy videót kellett megnézzem azzal sem volt probléma. De még a MindigTV-vel sem. Néhány hete lecseréltem egy Freedom Basic csomagra, mivel kaptam egy külföldi munkát és csak pár napot töltök egy hónapban itthon. Egyelőre még keveset használtam, de a böngészés ezzel is teljesen vállalható, bár érződik, hogy a másik csomagnál itt lassabb a sebesség. Videókat egyelőre még nem nagyon nézegettem vele.
-
törölt tag
Nekem 30 van és a 20. Nap általában már elfogyott...
Youtube + játékok frissítése nagyon eszi.
Mi 15 év után fizrünk ezért a szarért 7000-et! Hűség + platinakátya nélkül 10-en akárhány ezer.
És a vícc, hogy 10 percenként lekapcsol és vagy 2perc a visszacsatlakozás. LoL köben gyönyörű. +néha 10000 ping
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vállalat kiértékelte az elmúlt évet, levonta a tanulságokat és döntött: mostantól vezetékes szolgáltatások nélkül is jó áron adják a mobil előfizetéseket.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kutya topik
- Google Pixel topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest