Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
Nagyon sok víznek kell még lefolynia a Dunán, hogy én még egyszer UPC mobil előfizető legyek. Pár hetet voltam csak UPC-s, de azalatt olyan megbízhatatlan volt a mobilnet, hogy rögtön visszamenekültem a konkurenciához. A Wi-Free-nek sem vettem sok hasznát. Többnyire gyenge jelerősséggel és lassú nettel találkoztam, aminél még a mobilnet is gyorsabb volt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Ez azért jó, mert az 50 MB keretet 2-3 percen belül le tudod forgalmazni.
-
kezdő
senior tag
Ami a legdurvább (én eddig ezt nem tudtam), hogy hálózaton belül ingyenes a hívás.
Vezetékes előfizetésem nem vinném át a Digitől, de most elgondolkodtam, hogy át kéne állítani a családot a mobilt illetően. -
bas-armagnac
újonc
-
matyi012345
őstag
Itt volt az ideje, hogy a Telenor/Voda/T kartell-hármasnak valaki jó alaposan belesz.rjon a levesébe. Ha lejár az előfizum már léptem is át. A kábeles szolgáltatásukkal is elégedett vagyok.
-
kcsa
veterán
válasz
#24536576 #30 üzenetére
ÁSZF-ből másoltam. Mindenki úgy ajánlja ki a tarifáit, ahogy nem szégyelli, ennyit a hivatalok impotenciájáról.
T is úgy ajánlja ki az árait, hogy megkérdezi hogy hol laksz. Ha olyan címet adsz meg, ahol van versenytárs, ott hopp, hirtelen van kedvezményes ára is, egyébként listaár.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Döglött Róka #28 üzenetére
Próbáltad a upc hivatalos facebook oldalát? ott van akik kifejezetten keresnek ilyen-olyan csomagokat!
-
Ha ez tényleg korlátlan , már még is rendeltem
@Bici: a UPC nem bereli valamelyiktol a szolgáltatást?
-
válasz
bollokcs80 #26 üzenetére
pfff, a végén kiderül, hogy csak 3 ember száméra elérhető az egész
-
Roxbury
őstag
Eddig is 4500 ft volt a Basic csomag, ha az utcarol betevedtem es csak sim kartyat akartam venni, de kozom nem volt az upchez, es mobilt sem akartam venni ott nem?
-
Döglött Róka
veterán
Tudom hogy nem illik es bocs, de költözöm és van egy felesleges UPC előfizetésem - elég kedvező konstrukcióval - ha érdekel valakit
-
darvinya
titán
Jójó, de 1Mbps/0.5Mbps kevés 4500Ft-ért, főleg azért is, mert Hálózaton kívüli hívás díjat sehol sem találom.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy 80m-t nem tudnak sehogyan áthidalni emiatt nincs kábel szolgáltatásuk, T izé miatt még tányér sem jön szóba, és ez Budapest 11. ker.-ben.Most látom területenkívüli vagyok így 6990Ft.
-
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
UPC területen kell lakni hozzá.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
Arra gondolt sztem hogy csak akkor vehetsz,ha van kiépítettség.nem kell előfizetésed legyen,de ha nincs a területen upc akkor sajna nem elérhető.
-
kcsa
veterán
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
-
qantum
senior tag
Nekem már több,mint féléve ilyen van (freedom L), nappal jó, de estére eléggé bedugul.
-
Wesder
titán
3k-val töltöm a telóm, szerintem előfizetek a Basic-re 3500-ért. Inkàbb legyen korlàtlan 1MB/s mint 1GB akàr 150Mbit/s*
-
Nem akarnak esetleg 1-2 GB-os - ugyanígy lassított - csomagot csinálni fele áron?
Arra vevő lennék. -
scbb
tag
Ezaz amire vártam, jelenleg next s előfizetésem van, az 500 mega lófing. Hiába qvagyors, ha 10 nap alatt elfogy
-
törölt tag
Szintén. Mocskos telekom van csak, illetve 1 éve Digi(be is köttettem azon nyomban), így pedig amit a Digin nyerek akár a UPCvel, akár a Tével szemben, az több, mint 1000ft(amivel drágább a vezetékessel nem rendelkezők havidíja), szóval én tuti váltok még ebben a hónapban.
-
-szp-
aktív tag
ÁSZF 3/d melléklet – jogszabályváltozás miatt módosításra kerülnek az 1-es roaming zónára (EU) vonatkozó roaming díjak az alábbiak szerint: hívásindítás 74,40 Ft/perc-ről 19,00 Ft/perc-re, hívásfogadás (hívásvégződtetés) 19,50 Ft/perc-ről 4,00 Ft/perc-re, SMS-küldés 23,50 Ft/db-ról 7,50 Ft/db-ra, adatforgalom: 78,30 Ft/MB-ról 19 Ft/MB-ra, MMS-küldés és MMS-fogadás 78,30 Ft/db-ról 19 Ft/db -ra.
Továbbá a fentiekkel összefüggésben módosításra kerül a díjzóna besorolás az alábbiak szerint: jogszabály alapján Réunion a 4-es roaming zónából az 1-es roaming zónába (EU) kerül, valamint Guadeloupe, Francia Guyana, Martinique, Saint Barthélemy, Saint Martin, az Azori-szigetek, Madeira és a Kanári-szigetek az 1-es roaming zónába (EU) kerülnek bevezetésre. -
hemaka
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Elég lassúcska, de gondolom a vérpistik miatt van, hogy ne torrentezzenek vele.
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
nem értem, hogy mi a probléma,
az első hagyományos (nagy seb de semmire se használható adatkeret),
a többi korlátlan (elfogadható seb. gyakorlatban használható)szerk.: Ja és köszi UPC csak így tovább!
mostanában lépünk át a "betárcsázós" 33 kbit/s mobilnetből, mobilos "ADSL seb" korlátlan mobilnetbe -
Laza...
addikt
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Mit hogy?
Korlátlan a forgalmazott adat, a sebesség adott...ennyi
-
törölt tag
Mi a helyzet a roamig dijakkal?
-
kcsa
veterán
"... korrekt áron elérhető a UPC szolgáltatási területén élők számára..."
A többiek meg IJ. Megint. Pedig istenuccse' lennék előfizető kábelen is, de ezért költözni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vállalat kiértékelte az elmúlt évet, levonta a tanulságokat és döntött: mostantól vezetékes szolgáltatások nélkül is jó áron adják a mobil előfizetéseket.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest