- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #11 üzenetére
Nem sokkal vagyunk a megjelenés után, ilyenkor is jóval többen veszik, mint csak úgy évközben. 80 millió pedig sok, nem lesz ebből általános hiány ha azt tartják szerintem, talán a népszerűbb modell/szín/tárhely összeállítások fogynak ki átmenetileg.
-
k-adi
nagyúr
én azért nem sajnálom őket... biztos vagyok benne hogy el fogják passzolni azt a 80milliot is a 90 helyett...
-
hunluki
senior tag
Gondolkodtam hogy jövőre cserélem a pici SE-t, de igazából ráér. Nabumm, akkor nem jövőre veszek hanem 2-3 év múlva. Jelenleg legfrissebb OS van rajta, szerintem pár évig még el lesz látva secu updatekkel.
-
Necroman_Mk2
őstag
-
törölt tag
Én se fogok beszarni attól, hogy három hónap alatt nem 90, hanem 80 milliót szállítanak le. Szétnézve itthon ezer féle kapható egyébként raktárról, Media Markt webáruházban a 13 Pro kisebb tárhelyű verzióit nem láttam csak. Gondolom, azok lehetnek talán a legnépszerűbbek.
-
kacsyx
aktív tag
Nálunk biztos lesz pár rohadt alma a fa alatt.
-
PuMbA
titán
Nem baj. Nem életbevágóan szükséges termék
-
mAtech
aktív tag
Étel legyen a fa alatt, annak haszna is van.
Főleg bejgli -
Úgy izgulok.
-
törölt tag
Kicsit olyan lesz ez is, mint nálunk a liszt és az élesztő hiány volt a COVID elején. Azért nincs, mert az ilyen hírek pánikot és felvásárlást generálnak. Szerintem ami most az angoloknál van, legalább húsz-harminc százalékban ugyan erről szól.
-
Pro Koryak
addikt
Kezdődik...
Majd az lesz ezzel is, mint 2 éve az rtx30xx szériával. Azt a pár darab valahonnan "kikukázott" készüléket 800-900e-ért majd meg lehet venni itt az aprón jófej nepperektől. -
janeszgol
félisten
-
kraftxld
félisten
Szerencsére nálunk tuti nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Kés topik
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest