Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

Hehe
    Tudom minket nem érint, és amúgy is ezt eddig is tudta mindenki... De azért nem semmi :D

• Dany007

veterán

válasz #49036288 #10 üzenetére

De igen, de akkor az értelmesebb bejegyzéseit se látom az illetőknek.
    Mert ugye ez ilyen vegyes volt. Havonta volt 1-2 érdekesség, másik 100 hülyeség mellett.

És egyébként tényleg furcsa, hogy átlagban 25+-os ismerőseim voltak fenn. Páran külföldön dolgoznak, páran mérnökök, meg volt pár szoftverfejlesztő is, tehát nem az a rajos tinis csőcselék. Ennek ellenére tele volt hülyeségekkel a fal. Ami persze lehet, hogy csak nekem volt hülyeség másoknak nem : )

Egyébként könnyen mondja mindenki, hogy csak az "olyan" embereket kell bejelölni, akárkit nem... Na de ha jön egy régi oszt. társ akivel 4 évig együtt jártunk suliba, akkor elég nagy bunkóság lenne tőlem, ha egyszerűen visszautasítanám.
    + azért volt 4-5 ismerős, akik azért ha postoltak, akkor tényleg csak érdekes, értelmes dolgokat tettek ki. Viszont ez meg olyan 3-4 heti egyszeri - tehát ritka - alkalom volt.

Egyébként adatvédelem szempontjából tényleg jól skálázható. Viszont azt nem lehetett beállítani, hogy senki nem jelölhet be, csak az akit én bejelöltem már. Legalább ismerősök ismerősei mindenképp bejelölhettek.

• Dany007

veterán

Én január elején regisztráltam. Aztán valamikor ~ 1 hete inaktiváltam magam. Mert a törlés gombot tényleg nem találni. Állítólag valahogy lehet törölni is, de eléggé komplikált.
    Ezalatt a majd fél év alatt megismertem a "rendszert" :) És rájöttem, hogy számomra nemsok haszna van. Eleinte még naponta többször néztem.
    Érdekes volt, hogy a sok ismerős mit rak ki az üzenőfalra. Aztán már csak naponta néztem. A végén meg teljesen el is felejtettem. Egy idő után teljesen unalmassá vált a sok hülyeség. Ezzel szemben viszont egy idő után egyre idegesítőbb lett a sok marhaság amit az emberek kitettek. Volt pár értelmes is, de a nagyrésze hülyeség, fölösleges dolgok.
    Na, majd meglátod te is :)

Persze ez csak magánvélemény. Szerintem én már a magam 27 évével kiöregedtem ebből stílusból. Én leszarom, hogy mi történik a haverjaimmal, mivel ha fontos dolog és rámtartozik úgyis megtudom. És nem élvezek arra, hogy megosszam mindenkivel mekkorát szartam reggel.
    Persze ettől függetlenül lehet, hogy van aki megtalálja benne a számításait. Van jó oldala is.
    Azt viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy mennyire megossza az embereket. Hiszen elég sokan vannak mellette, és ellene is. Nyilván mindegyik okkal.
    Amúgy a legjobb módszer, oszd meg és uralkodj :)

Új hozzászólás Aktív témák