-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
son007
tag
Ejj most meg szívat a paypal...
Valakinek tapasztalat, hogy új kártya hozzáadása esetén mennyi ideg tart a megerősítés? Sajnos régen használtam és az akkor megadott kártyám már nem él.We made a small charge to your credit card. The charge created a 4-digit code that can be found on your card statement.
To begin using your card with PayPal, please enter the 4-digit code we sent to your credit card below.
-
son007
tag
Na végig olvastam az xda fórumot is.
Ezek szerint a 1621-ről valóban megy a frissítés a 1625-re. Bár igazából nem értem miért jobb így frissíteni ahelyett, hogy eleve a 1625-t flashelni. Viszont nem ajánlják pl 5.0.2-ről egyből a 6.0.1-re való flashelést. Előbb egy 5.1.1 kínai és utána 1621/1625 (persze még nem tudom "gyárilag" mivel jön, de gyanítom hogy 5.0.x) -
son007
tag
válasz
mikrofon #1075 üzenetére
Ez az infó ebből a topicból való, ezért tettem fel itt a kérdést, hogy akinek volt ilyen problémája az mit tapasztalt, melyik rommal, mire jutott vele. pl: (#777 mobilizmo). Persze azóta már javíthatták ezeket a bugokat. Telefonra nem szokásom 50k felett költeni, és mivel ez a lenovo méretben és formavilágban is olyan amilyet szeretnék, kintről rendelve pedig az ára is rendben van, így minden tapasztatra kíváncsi voltam mielőtt megrendelem.
Itt valóban javítva lett az autofocus
VIBEUI_V3.1_1625_5.396.1_ST_Z90-7:
UPDATE 24.08.2016: I've noticed that secondary bootloader (sbl) in previous version caused some issues with camera autofocus –stock sbl is used now and autofocus is working correctly. -
son007
tag
válasz
mobilizmo #1070 üzenetére
Köszi, akkor szerintem én is azt dobom fel első körben. Igazából engem nem érdekel az android verzió sem, csak legyen stabil és kész. Max valahogy blokkolom a frissítés értesítését.
Ahogy látom egyénenként eltér, hogy mi vált be. s240/s363/VIBEUI_V3.1_1625 van itt minden. -
son007
tag
Ha valaki tervezi még a beszerzést akkor most van német raktáron a tinydeal-en.
Valakinek van valami fejlemény a kamerát tekintve? MM alatt mindegyik jelenleg elérhető rom esetében rosszabb mint mondjuk az S240 rom esetén? Teszem hozzá bármennyire is kamera telefon nekem nem ez a lényeg, persze néha jól jön ha nincs kéznél fényképező.
Nekem csak annyi a lényeg hogy stabil legyen, ne fagyjon, és bírja az aksi.
Jelenleg még egy xperia sp-t nyúzok, de már igencsak a végét járja sajnos.
Ha megjön akkor én ezzel próbálnám meg első körben: Z90a40_S363_160625 -
son007
tag
válasz
Atilla001 #998 üzenetére
(#801) mikrofon hozzászólása alapján nem megy a ráfrissítés, legalábbis én nem olvastam később ezzel kapcsolatban sikeres frissítést.
Gondolom ezért is ajánlott egy másik ROM-ot az s240 helyett (#972) mikrofon, azonban abban nincs magyar nyelv.
Írt egy kis összefoglalót is az ajánlott ROM-ról pro/kontra
Kíváncsi leszek mikor lesz rendelhető német raktárból (tinydeal), hogy én is megküzdhessek a témával.
-
son007
tag
Sziasztok!
Most tervezek egyet rendelni tinydeal-ről. Végig olvastam az eddigi véleményeket/tapasztalatokat. Ahogy látom az első dolog a rom csere lesz. Viszont #508 CippyO által megosztott leírásban egy dolog nem volt tiszta számomra, korábban már kérdezte valaki de nem találtam rá választ. A telepítés leírásában a 6. pont "After start you should run SuperSU application, wich will prompt you that binaries needs to be updated, it works as update in "normal" way (no custom recovery available yet)."
Ahogy később olvastam a SuperSU frissítés gondot okoz, de akkor a telepítéskori frissítéssel mi a helyzet?
Vagy én értettem félre a leírás ezen részét? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest