-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Megoldás lehet, mert ilyennel én is szívtam. Megvettem a telót, és egyből lefrissítettem, majd feltűnt, hogy ha használom meleg, és merül mint állat. A 240-es végű romra külföldi fórumokon is panaszkodnak, overheating probléma jött elő.
Előző S218.as verziójú rom visszarakásának metódusa,:
FONTOS: Csak erre a modellre: Z90a40 és ez egy International gyári rom.
1. Töltsd le ezt a fájlt, és csomagold ki: [link]
2. A Kicsomagolt mappában lévő sdfuse mappát másold fel egy külső microsSD gyökér könyvtárába. Min.: 2,5Giga szabad hely kell rajta!
FONTOS: Belső SD-re hiába másolod nem fogja megtalálni.
3. Kapcsold be a telefont a következőképpen: Nyomd meg a hangerő- gombot és közben tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, majd a telefon rezzenése után addig tartsd a hangerő- gombot, amíg be nem jön egy engineering modenak nevezett menü. Itt van jó pár lehetőség, de nekünk csak egy kell:
0. Board Test
1. Current Test
.
.
.
5. SD Update <----EZ AZ AMIT KI KELL VÁLASZTANI, MIUTÁN A HANGERŐ GOMBOKKAL A KURZORT ERRE A PONTRA VISSZÜK. Entert kell nyomni.
4.Keresni kezdi a mappát, és a benne lévő fájlt, és ha találat van ennek kell szerepelnie a kijelzőn:
SD Update
DEV: External sdcard
Version:
Z90a40_S218_150908_ROW
ENTER BACKEnter megnyomásával elindítható a folyamat.
FONTOS: Előtte mentsünk, mert ez a lépés a folyamatban visszavonhatatlanul töröl mindent a telefonról, kivéve a külső microSD kártyát.
5.Ha végzett kiírja, hogy rebootolhatod, nyomj rá, várd meg míg betölt, és használd a régi romot.A leírtakért semmilyen felelősséget nem vállalok, pillanatnyilag azt sem tudom segít-e, erről később beszámolok. ha valami nem megy, akkor pedig írjatok, megpróbálok segíteni.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest