Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Megoldás lehet, mert ilyennel én is szívtam. Megvettem a telót, és egyből lefrissítettem, majd feltűnt, hogy ha használom meleg, és merül mint állat. A 240-es végű romra külföldi fórumokon is panaszkodnak, overheating probléma jött elő.
Előző S218.as verziójú rom visszarakásának metódusa,:
FONTOS: Csak erre a modellre: Z90a40 és ez egy International gyári rom.
1. Töltsd le ezt a fájlt, és csomagold ki: [link]
2. A Kicsomagolt mappában lévő sdfuse mappát másold fel egy külső microsSD gyökér könyvtárába. Min.: 2,5Giga szabad hely kell rajta!
FONTOS: Belső SD-re hiába másolod nem fogja megtalálni.
3. Kapcsold be a telefont a következőképpen: Nyomd meg a hangerő- gombot és közben tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, majd a telefon rezzenése után addig tartsd a hangerő- gombot, amíg be nem jön egy engineering modenak nevezett menü. Itt van jó pár lehetőség, de nekünk csak egy kell:
0. Board Test
1. Current Test
.
.
.
5. SD Update <----EZ AZ AMIT KI KELL VÁLASZTANI, MIUTÁN A HANGERŐ GOMBOKKAL A KURZORT ERRE A PONTRA VISSZÜK. Entert kell nyomni.
4.Keresni kezdi a mappát, és a benne lévő fájlt, és ha találat van ennek kell szerepelnie a kijelzőn:
SD Update
DEV: External sdcard
Version:
Z90a40_S218_150908_ROW
ENTER BACKEnter megnyomásával elindítható a folyamat.
FONTOS: Előtte mentsünk, mert ez a lépés a folyamatban visszavonhatatlanul töröl mindent a telefonról, kivéve a külső microSD kártyát.
5.Ha végzett kiírja, hogy rebootolhatod, nyomj rá, várd meg míg betölt, és használd a régi romot.A leírtakért semmilyen felelősséget nem vállalok, pillanatnyilag azt sem tudom segít-e, erről később beszámolok. ha valami nem megy, akkor pedig írjatok, megpróbálok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A három ledes vakuval felvértezett Lenovo kameratelefon kompakt méretben ígér jó fotós élményt, emellett hardveresen és küllemben is imponál.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest