Új hozzászólás Aktív témák

• Snowy_owl

őstag

válasz alfa20 #462 üzenetére

Megoldás lehet, mert ilyennel én is szívtam. Megvettem a telót, és egyből lefrissítettem, majd feltűnt, hogy ha használom meleg, és merül mint állat. A 240-es végű romra külföldi fórumokon is panaszkodnak, overheating probléma jött elő.

Előző S218.as verziójú rom visszarakásának metódusa,:
    FONTOS: Csak erre a modellre: Z90a40 és ez egy International gyári rom.
    1. Töltsd le ezt a fájlt, és csomagold ki: [link]
    2. A Kicsomagolt mappában lévő sdfuse mappát másold fel egy külső microsSD gyökér könyvtárába. Min.: 2,5Giga szabad hely kell rajta!
    FONTOS: Belső SD-re hiába másolod nem fogja megtalálni.
    3. Kapcsold be a telefont a következőképpen: Nyomd meg a hangerő- gombot és közben tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, majd a telefon rezzenése után addig tartsd a hangerő- gombot, amíg be nem jön egy engineering modenak nevezett menü. Itt van jó pár lehetőség, de nekünk csak egy kell:
    0. Board Test
    1. Current Test
    .
    .
    .
    5. SD Update <----EZ AZ AMIT KI KELL VÁLASZTANI, MIUTÁN A HANGERŐ GOMBOKKAL A KURZORT ERRE A PONTRA VISSZÜK. Entert kell nyomni.
    4.Keresni kezdi a mappát, és a benne lévő fájlt, és ha találat van ennek kell szerepelnie a kijelzőn:
    SD Update
    DEV: External sdcard
    Version:
    Z90a40_S218_150908_ROW
    ENTER BACK

Enter megnyomásával elindítható a folyamat.
    FONTOS: Előtte mentsünk, mert ez a lépés a folyamatban visszavonhatatlanul töröl mindent a telefonról, kivéve a külső microSD kártyát.
    5.Ha végzett kiírja, hogy rebootolhatod, nyomj rá, várd meg míg betölt, és használd a régi romot.

A leírtakért semmilyen felelősséget nem vállalok, pillanatnyilag azt sem tudom segít-e, erről később beszámolok. ha valami nem megy, akkor pedig írjatok, megpróbálok segíteni. :)

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

Új hozzászólás Aktív témák