- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
Haliboy #2889 üzenetére
én nem vettem észre hogy jobban csillogna a strongphone üvege, sőt, szebbek a kijelző színei,szerintem.
nekem jobban tetszik mint az s750. a készülék nagyobb, a képátló viszont fél collal kisebb. bár ez is megszokható.
ami jelenleg nem tetszik rajta az az, hogy brutál hangosak a hangszórói (ami eddig előnynek tűnhet) de emiatt nagyon halkra állítani már nem is lehet, ha kb 10%-os hangerőt állítasz be, az már olyan ennél, mint mondjuk egy másik átlag droidos telefon fél hangerőn. Ez lehetne kicsit szofisztikáltabb. -
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #2882 üzenetére
2 db defy-m beázott, egy defy+-om összetört anno
most nem bíztam a véletlenre, evolveo strongphone q4 van, ocsmányronda az irodában, megdícséri mindenki, milyen szép utólagos tokja van, mire közlöm hogy b@szod ez maga a telefon
viszont volt már hogy pocsolyában volt fél óráig, és egyszer már kocsival is átjártam véletlenül rajta, eddig bírja -
CTDPeti
csendes tag
Priviben egy fórumtárs hamarabb bekopogtatott érte, de érzek közös halmazt, ha Neked csak kasztni kellene.... Max leboxoljátok
Pár karc van azért ezen is, eléggé kontrasztos az életmódom, a nap közbeni zakó és az esti/hétvégi műhely (hobbi) miatt, nos, az esti dolgok egy része meglátszik rajt, de egyébként vállalható szerintem.....
-
CTDPeti
csendes tag
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #2869 üzenetére
komoly vád részemről a hazai S750 tulajok tábora fele ha kijelentem hogy 2 db full brick S750-ről legalább tudok. Ha gondolod, számold az enyém mellé azt, amit pár hete az olx-en láttam
820ra be mernék nevezni, arra már az első rom tökéletesen stabil amit feltoltam rá. de a sokadik andrea rom sem tudta a proxi gondot megoldani ennél, pedig 11 hónapig küzdöttem vele.
Egy távoli motoros cimbora is 750et birtokol, bejelentkezett érte, de ha nem ér ide, akkor akksi nélkül bárkinek szívesen ingyen alkatrésznek elküldöm. (az akksi odaadnám a sógoromnak, 820-a van és jó bele) -
CTDPeti
csendes tag
akkor az enyém után itt a második full brick... én nem tom, elment a Lenovotól kedvem nagyon..
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #2805 üzenetére
érdemes ezzel foglalkozni? úgy értem, anyagilag megéri? 1 éves telefon fél éves akksival, ha a használt árakat nézem, és felmászok ebayre lehet hogy jobban járok ha külön eladom az akksit meg a fedlapot+digitizert...vagy nem is foglalkozom vele. passz
Mondjuk a proxy bug miatt nem tudtam különösen megszeretni 11 hónap alatt sem, fene tudja
-
-
CTDPeti
csendes tag
Sziasztok,
Nekem 11 hónap, nagyjából (?) boldog használat után a proximity sensor bugot leszámítva gondom nem volt a cuccal, egészen 2 héttel ezelőttig, mikor is teljesen tégla lett.
A júliusi Andrea rom volt fent rajta, nem piszkálgattam különösebben.
Az utolsó hétben egyre többször kapcsolt ki magától. Mire eljutottam volna egy flashtoolig, addigra pedig már nem is lehetett bekapcsolni, akku kb 80%-on volt. A PC sem ébreszti fel, töltést sem veszi fel, abszolute tégla lett.
(vettem helyette egy evolveo strongphone q4-et, de az is egy istenverése, ráadásul normális support sincs hozzá, magyar gari ide vagy oda- szóval már megbántam)Lenne valaki, aki életre tudná kelteni esetleg az S750et? Esetleg tipp, ötlet?
Köszönettel
Peti
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #2115 üzenetére
csak az iGo. Minden egyéb, gps-t használó progi működött (sygic, waze stb), az iGO megtalálta őket ugyan, be is zöldültek, de a térképre csak hozzávetőlegesen pakolt oda, navigálni nem lehetett vele, nem volt pontosság és gps idő.
egyébként a proxi az új andreában is bugos, visszavontam...
-
CTDPeti
csendes tag
Sziasztok,
Feltoltam én is az új Andreát, az iGO nem fixálta a műholdakat, pedig megtalálta őket, de agy iGO apk frissítés megoldotta.
BT is megy, egyenlőre jónak tűnik.
A proxy sensor is. (phone testerrel csak közelebbről, tényleg 1 cm-ről veszi a lapot, 0.13mA-t kap működés közben, 0.13 resolution, range 1.0, szerintem Andrea variált ezzel is) -
CTDPeti
csendes tag
no,
még pár nap tesztelés, de akinek andrea romos a telója, és proxi sensor problémája van hívás közben, tegnap a gyári launchert aktiváltam, leszedtem az apex-et, volt egy dalvik ürítés is, de azóta nem csinálta ezt a bosszantó dolgot... illetve egyszer, de akkor is mintha csak lassabban kapcsolta volna vissza a kijelzőt.....
kiváncsi leszek.... -
CTDPeti
csendes tag
Így van. Ezért volt kánaán amíg Defy-aim voltak
Visszasírom. Miért nem tudtak abba még kis RAM-ot, órajelet meg sim helyet pakolni
egyébként a hw felépítéssel ilyen mélységben nem vagyok tisztában, hogy mely résznek kell komolyabbnak lenni a kütyün belül, de ahogy a Defy+-on szólt egy komoly fülessel a zene, annak párjával eddig még nem találkoztam minőségben, telefonoknál. Borzasztóan hiányzik az a része..... Arra rájöttem, hogy nem ROM függő..... -
CTDPeti
csendes tag
egenn...
tudom, és olvastam alatta a hozzászólásokat is. de kicsit ráértem. így azért én kipróbáltam. fent volt kb 10 percig. vállalhatatlan szerintem, morelocale-lal sem magyarítható, sőt, normálisan nem is angolosítható, szóval hála a cwm biztonsági mentésemnek, vissza is tettem az utolsó andreát, most visszafinomítom TBP-vel és ennyi.
Már az első hívás végén úgy maradt a proximity sensor. Az elején próbáltam, akkor még jó volt. A második hívásnál mondjuk nem.
De ennyi elég is volt belőle, kerüljétek messzire -
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #1960 üzenetére
Nem hiszem hogy elégedetlen lennék, és szerintem nem nagy elvárás egy telefontól, hogy beszélgetés után üzemszerűen tudjam bontani a hívást. Egyenlőre ezt teljes bizonyossággal még a jelenlegi Andrea ROM-mal sem lehet. Nagy elvárás?
Minden mással meg vagyok békélve és barátkozva.
Nem értek a számítógép iparhoz, így nem is tudok és akarok jobban belemenni, de a nagy számok törvénye biztos hogy belejátszik... A Motorola mennyi MB525 és 526-ot eladott?? (csak nekem 4 darabot) nem is volt csoda, hogy minden héten kijött egy egy új rom, legyen az nightly jordan, euroskank vagy cyanogenmod vagy akármi más.
Nem tudom, számszakileg mennyi S750 lehet egész Európában, de beszédes lehet, hogy Itt meg a custom ROM-okon kívül ez a szerencsétlen Andrea gyerek, aki egyáltalán fejleszt valamit a cuccra... Pedig szerintem még van benne fantázia hardverileg.
Ezért írtam, hogy ha tudom, hogy elesek, leülök előtte, ergo ha jövőbe látok, akkor 820-at rendelek, nem 750-et, azt Cappa komolyan felkarolta...Fólia:
Egyébként én is fóliás gyerek vagyok, de nekem a fólia ellenére is egy helyen meg van pattanva a plekó. Nem zavaró, nem is látszik. De már mintha a plexi is mozogna kicsit a kasztniban, így nem vagyok a vízállóságáról teljesen meggyőződve. Kipróbálni nem fogom.... Ráadásul tuti hogy nehezebb hozzá egy akksit, plexit, digitizert etc felhajtani, mint a Defy-hez. Az nekem masszívabbnak is tűnt. Dacára, hogy a 4-ből 2-t összetörtem, 2 pedig beázott (ebből egyik az én hibám volt), de hát ez a strpatelók sorsa -
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #1953 üzenetére
meg b@szki, de tök bosszantó, hogy nem tökéletes a rendszer. Anno Defy-nél is kb a 20. ROM lett olyan, hogy megfelelt az elvárásaimnak, csak sajna utána jött a 2 simes időszak. Itt nem tom', mire lesz ha nem is kitkat, de egy apeelme féle rom andrea féle tárcsázóval
egyébként az evolveo q4-et nézegetem, jó lenne már egy olyan cucc, ami gyáriban is tudja legrosszabb esetben is csak egy roottal a dolgát, és nem kell ilyen bosszantó sz@rságokkal foglalkozni, de 8-4-ig öltöny, az asztalon sz@rul néz ki, esténként meg garázs és műhely, oda viszont passzolna. Ez a 750 még a kompromisszum szilikon tokkal, este bírja a motorolajat, nap közben pedig azért kinéz valahogy.
Viszont ha tudom előre tavaly, hogy ennyire keskeny a főzött rom felhozatal a 750-hez, és ennyire gáz a vakuja
(a defy-hez képest) akkor sztem egy 660 vagy egy 820 is elég lett volna. A vaku tré, az előlapi kamerát pedig 1x használtam összvissz, toltam a kislányommal egy selfie-t, azóta sem -
CTDPeti
csendes tag
kicsit utánamentem a dolgoknak, leszedtem play-ről a tasker-t, ha már nexus 5-nek dedikálta ezt a ROM-ot Andrea, beállítottam, hogy phone idle esetén dialer-t indítson, így ha minden kötél szakad, bekapcsoló gombbal le lehet tenni a telefont, ha a másik fél szakítja meg, akkor pedig dialer indul. Eddig jónak tűnik, bár most épp a sensor is....
-
CTDPeti
csendes tag
Én a 3 utolsó Andrea ROM-ot próbáltam, és néhány nap használat után mindhárom esetben ez a gond előjött.
Érdekes, hogy Apeelme ROM-jával nem volt ilyen gondom. Ez tehát nem fog megjavulni, egyébként pedig a régebbi Andrea ROM-ok is tűntek ennyire stabilnak. Ezért szerintem felesleges cserélned. Legjobb lenne az Apeelme félébe a contacts és a phone és messaging apk-kat belevarázsolni, de hát tudom, hogy nem olyan egyszerű....
Emiatt kiváncsian várom, hogy 4.4-et csinál-e rá valaki. (bár nekem úgy tűnik, hogy ez az Andrea gyerek küzd csak szorgalmasan a főzögetéssel, az övén kívül talán egy Sony klón ROm jelent meg 2014-ben rá, nem hiába, sajna nem egy gyakori cucc...)
Második gondra egy TBP nem lehet jó megoldás? -
CTDPeti
csendes tag
válasz
gegsite #1939 üzenetére
én vasárnap már a fóliát is levettem róla, egy ezrelék esélyt adván neki. (most vadászhatok újat, nem is néztem utána, itthon létezik-e hozzá)
de nem használt sajnos. Defy-re én találtam olyan romot, amivel nem volt probléma.
Sógornak 1 hónapja jött meg az A820-a, rootoltam és megkapta a legújabb ROM-ot, neki nincs ilyen problémája, pedig elvileg nagyon hasonló a két masina -
CTDPeti
csendes tag
Sziasztok,
2 év Defyzés (4 db elkoptatott MB525 és 526) után egy jó fél éve használom ezt a telót.
Miután megjött, Apeelme ROMját toltam fel, ezúton is köszönet neki, és Cappának a befektetett energiát.
Igazából az a ROM nekem stabil volt, amivel borzasztóan nem tudtam megbarátkozni, az a címjegyzék, tárcsázó és sms felület volt, semmi más okom nem volt, hogy továbblépjek. Minden működött frankón.
Kipróbáltam az XPERIA-Z ROM-ot, na, az borzasztóan idegen volt számomra, ráadásul proxy bugja is volt, így jött az Andrea féle a képbe.
Nagyon meg voltam és vagyok vele elégedve, gravityboxszal tökéletes.....DE:
Van egy x aktás gondom, még írtam az xda-developers-en egy privit is a srácnak- Andreának (mondjuk ez idáig nem válaszolt), mégpedig a proxy sensorral kapcsolatban. (Anno egyik Defymnél is rosszalkodott, de ott elég volt meghúzni az egyik csavart, és oké lett.- Ennél is meghúztam, de nem segített) Különböző sensor tester programokkal működik szépen, 100%-osan, viszont hosszabb hívásoknál mindig, rövidebb hívásoknál random hívás közben "lefagy", nem tudom bontani a hívást.
Már a második Andrea féle ROM-mal próbálom, mindig ez van, viszont Apeelme ROM-jával nem. (többször is visszaraktam, kíváncsiságból. A gyári minideales ROM-mal sem csinálta)
Cache ürítés, Dalvik ürítés, factory reset sem oldja meg a dolgot. A hibát random produkálja. Amivel 100%, hogy összefügg, az az ALS_PS Calibration a rendszerbeállítások/megjelenés alatt, ugyanis calibration failed. Minden teszter progi megtalálja a szenzort, és mindig mindegyivel működik is, viszont ez eléggé bosszantó számomra.
Tisztelettel kérdezném az Andrea féle ROM-ot használó márkatársakat, hogy működik-e nekik az als_ps calibration?Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest