- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CTDPeti
csendes tag
válasz
SanyiSay #1960 üzenetére
Nem hiszem hogy elégedetlen lennék, és szerintem nem nagy elvárás egy telefontól, hogy beszélgetés után üzemszerűen tudjam bontani a hívást. Egyenlőre ezt teljes bizonyossággal még a jelenlegi Andrea ROM-mal sem lehet. Nagy elvárás?
Minden mással meg vagyok békélve és barátkozva.
Nem értek a számítógép iparhoz, így nem is tudok és akarok jobban belemenni, de a nagy számok törvénye biztos hogy belejátszik... A Motorola mennyi MB525 és 526-ot eladott?? (csak nekem 4 darabot) nem is volt csoda, hogy minden héten kijött egy egy új rom, legyen az nightly jordan, euroskank vagy cyanogenmod vagy akármi más.
Nem tudom, számszakileg mennyi S750 lehet egész Európában, de beszédes lehet, hogy Itt meg a custom ROM-okon kívül ez a szerencsétlen Andrea gyerek, aki egyáltalán fejleszt valamit a cuccra... Pedig szerintem még van benne fantázia hardverileg.
Ezért írtam, hogy ha tudom, hogy elesek, leülök előtte, ergo ha jövőbe látok, akkor 820-at rendelek, nem 750-et, azt Cappa komolyan felkarolta...Fólia:
Egyébként én is fóliás gyerek vagyok, de nekem a fólia ellenére is egy helyen meg van pattanva a plekó. Nem zavaró, nem is látszik. De már mintha a plexi is mozogna kicsit a kasztniban, így nem vagyok a vízállóságáról teljesen meggyőződve. Kipróbálni nem fogom.... Ráadásul tuti hogy nehezebb hozzá egy akksit, plexit, digitizert etc felhajtani, mint a Defy-hez. Az nekem masszívabbnak is tűnt. Dacára, hogy a 4-ből 2-t összetörtem, 2 pedig beázott (ebből egyik az én hibám volt), de hát ez a strpatelók sorsa
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest