Új hozzászólás Aktív témák

• CTDPeti

csendes tag

válasz SanyiSay #1960 üzenetére

Nem hiszem hogy elégedetlen lennék, és szerintem nem nagy elvárás egy telefontól, hogy beszélgetés után üzemszerűen tudjam bontani a hívást. Egyenlőre ezt teljes bizonyossággal még a jelenlegi Andrea ROM-mal sem lehet. Nagy elvárás? :) Minden mással meg vagyok békélve és barátkozva.

Nem értek a számítógép iparhoz, így nem is tudok és akarok jobban belemenni, de a nagy számok törvénye biztos hogy belejátszik... A Motorola mennyi MB525 és 526-ot eladott?? (csak nekem 4 darabot) nem is volt csoda, hogy minden héten kijött egy egy új rom, legyen az nightly jordan, euroskank vagy cyanogenmod vagy akármi más.
    Nem tudom, számszakileg mennyi S750 lehet egész Európában, de beszédes lehet, hogy Itt meg a custom ROM-okon kívül ez a szerencsétlen Andrea gyerek, aki egyáltalán fejleszt valamit a cuccra... Pedig szerintem még van benne fantázia hardverileg.
    Ezért írtam, hogy ha tudom, hogy elesek, leülök előtte, ergo ha jövőbe látok, akkor 820-at rendelek, nem 750-et, azt Cappa komolyan felkarolta...

Fólia:
    Egyébként én is fóliás gyerek vagyok, de nekem a fólia ellenére is egy helyen meg van pattanva a plekó. Nem zavaró, nem is látszik. De már mintha a plexi is mozogna kicsit a kasztniban, így nem vagyok a vízállóságáról teljesen meggyőződve. Kipróbálni nem fogom.... Ráadásul tuti hogy nehezebb hozzá egy akksit, plexit, digitizert etc felhajtani, mint a Defy-hez. Az nekem masszívabbnak is tűnt. Dacára, hogy a 4-ből 2-t összetörtem, 2 pedig beázott (ebből egyik az én hibám volt), de hát ez a strpatelók sorsa :)

Új hozzászólás Aktív témák