Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
rendesadam #992 üzenetére
Azért mert nem gondolkodtam túl sokat mit vegyek meg, és így utólag visszatekintve, ha türelmesebb lettem volna a próba verziókkal, lehet hogy van amit kihagyhattam volna.
Apex-szel az volt a baj, hogy a minideal-es semmit nem csinált, se frissíteni, se lecserélni nem lehetett egykönnyen.
Az ingyenes verzió is teljesen használható. A Next az más tészta, ott az ingyenes szinte használhatatlan, a fizetős meg elég drága, valami 3500 fofó. Csak hát milyen szép márNehéz lenne összehasonlítani, mert az ADW-t, Novát, Go-t nem- vagy csak felületesen ismerem.
Ami miatt nekem személy szerint bejött a next, az a nagymértékű testreszabhatóság, az Apex-szel ellentétben lehet mappát létrehozni a drawerben, bárhol lehet ikon nemcsak a rácspontokon, a widgetek és az ikonok tetszőlegesen nagyíthatók, tologathatók, a megjelenítési- áttűnési effektusok nagyon szépek és simák, a gyári widgetek jobbak (switch, kontakt), és van egy 3D megjelenítési módja ami eléggé egyedülálló.
Most ez a teló bírja a sok effektet, lehet hogy a 2 év múlva kijövő cuccokhoz kevés lesz.
Ami érdekes, hogy sokkal több memóriát eszik mint az Apex (40-50 mega vs. 10-15), mégis jobban bírja az aksi a Next-tel. Nem sokkal, de érzékelhetően több a szufla benne estére.Egyszóval ha egy kis memóriaigényű normális, nem annyira csillivilli launcher kell, akkor az Apex jó, más kérdés hogy amit Apeelme írt amiatt abban a formában ahogy valószínűleg mindannyian kaptuk a telót kicsit vakvágány. Ha azt kiirtod és felteszel egy ingyeneset, teljesen használható.
Cappa írt még pár kis erőforrás igényű launchert nemrég, de azokat nem ismerem. Ami számít még, hogy ha valaki szeret témákkal meg ikonokkal variálni, annak a Go lehet a nyerő, mert ahhoz sokkal többféle tuning cucc van mint bármelyik másikhoz, és az ingyenes verzió abból is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia