- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem tartom magam már a szó szoros értelmében fiatalnak a 32 évemmel, de én is szeretem a nagy kijelzőt, pedig nem is vagyok FB buzi. Meg mióta szentírás, hogy egy telefont csak 1 kézzel lehet használni?
Egérmozi? Egész sorozatévadokat élvezek 5"-on egy S4 jóvoltából, semmi bajom vele
Pedig itt figyel a 17-es lapos, meg a 27-es monitor.
Kb. minden extrémebb készülék topikjában van, aki megmondja a tutit, hogy mi az ideális, minden más meg felesleges szemét. Elismerem, ez tényleg extrém kategória, de nyilván nem csak úgy deficitet termelni dobták ki, max nem te vagy a célközönség. BTW szvsz az okostelefon 5" alatt már használhatatlan. Na bumm, neked meg az a kényelmes.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
SkyLine3000 #19 üzenetére
Pont 4 hsz-al feletted írtam meg egyfajta választ.
Nem öltönyzsebből előkapkodható telefonnak, hanem multimédiás mindenesnek szánják, ahol a tartalomfogyasztás az elsődleges, nem a telefonfunkció. Ez egyfajta lehetőség, amennyiben csak egy kütyüt akarsz magadnál. Nekem pl. már kicsi az 5,2", a 10,1" sok volt, így nekem 6-8" között van az ideál. Néztem egy ideig a 6,4"-os Sonykat, de sztem maradok a 6" Nexusnál, de ettől még más vágyhat nagyobbra.
Anno ugye 3,5" volt a szentírás, most meg...
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy szinttel lehetne bikább a hardver, de amúgy tetszik. Helyén kell kezelni: ez egy telefonálásra is alkalmas kis mindenes tablet. Annak meg kiváló minőségű, a leírás szerint. Biztosan lesz ennek is piaca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged