Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Legyszi magyarazd meg, hogy akkor miert idezted tolem amit, ha nem azt vitatod.
Amugy viszonylag egyertelmu, hogy ez a CAD 99% a P7xx-re is igaz, megis adnak ki P9xx-et is. Szoval lehet, hogy a piac tobbi resze szerinted nem szamit, de Lenovo, Dell, HP, SM szerint igen. Intel gepekkel legalabbis el van arasztva.
-
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Ha nem azt akartad volna sugallni, hogy de bizony ezzel fedik a piacot, akkor minek irtad volna? Nyilvan ha be is idezted amit en irtam, akkor szerinted nincs igazam, hiszen 99%-ot fednek. Hat nem hinnem.
Mar vagy 3 eve van TR, biztos jo, ha meg mindig csak elso termek van ra, Xeon Scalable is azota van, azzal mar mindenfele termek van. Pontosan ez a problemam. -
lenox
veterán
A legalább 7-et javítsd magadban maximum 7-re (ATX szabvány).
Dellbol, Lenovobol van 8, Supermicrobol 11, nekem egyik use case-re 7 kell (masikra 11), szoval nem, a legalabb 7 a jo. Persze, van alaplap, szamitogep, amiben kevesebb slot van, csak nem ez a kerdes.
A TR procik hatalmas felületűek, ott van még a 8 RAM foglalat, nem kevés VRM kell egy 64 magig bővíthető gépbe, M.2 bővítőhelyek, satöbbi.
Egy Z8-ban 24 ram foglalat van, es ket proci. Es megis elfer 7 slot.Mellesleg a 10Gbps USB-k nagyrészt nem oldják meg a belső slotok kiváltását?
Fibre channel, 40 Gb ethernet, 8k vagy 2x4k video i/o, uncompressed video ezeket mind nem oldjak meg kartya nelkul.Szerintem tobben felreertitek amit mondok. Termeszetesen van use case kisebb workstationokre. Mondjuk HP-bol z2, z4, z6. De intelbol minden le van fedve, ha valakinek eleg 4 slotos, akkor van olyan, ha nekem 7-11 slotos kell olyan is van. AMD-bol nincs. Nekem kene 7-11 slotos. Prociban TR is jo, de ha Epyc vagy dual Epyc az is jo. Csak legyen eleg slot benne. Ertem, hogy ezt megint nem nekem csinaltak, egy slot hianyzott hozza. Szerintem kar erte, elvileg az amd prociban lekorozte az intelt, csak a valosagban a raepulo termekek nem nagyon fedik le a piacot.
-
lenox
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Egyreszt igen, de kozben odaszabtak egy W cpu-t, keves memsavszellel, meg max magszammal, keves pcie lane-nel, csillagaszati aron. Vagy dual intelnek, vagy akkor mar ha akkora amd baratok epycnek kene lennie, szoval az sincs rendben. De kartyaknak tobb hely van, bar ugye nem lehet mindent beletenni.
-
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Eloszor is nem mondtam, hogy tobbnek kell lenni, eleg, ha annyi. ATX szabvanyban 7 van, HP Z800/820/840/8 mind 7 slotos. Persze, vannak gepek, amikben kevesebb van, nem is kell szabvanyos legyen, de nekem mondjuk pont 7 slot kene, nem veletlenul van ez kitalalva es nem veletlenul gyartanak masok olyat.
Amugy naluk is van P920 tobb slottal. De miert nincs amd-s? Csinalja az amd a jo procikat, de meg mindig nincs egy ertelmes gep, ami kivaltana egy z8-at. Szerintem elvesztegetett lehetoseg. Ettol meg biztos sok mindenre jo, en csak sajnalom, hogy nekem nem.
-
lenox
veterán
Vajon miert csak 6 slotnyi kartyanak van benne hely? Meg a P720-ban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Subaru topik
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.