-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ensolid #9437 üzenetére
Annak idején én ezt a rom-ot tettem fel és ehhez kellett a 4.4 miatt az újrafelosztás. Azt pedig a rom oldalán is megtalálható Proton_KK_Repart_Tool_v1.0 (859 dls) programmal végeztem el. Innentől kezdve már nem kellett partícionálást végeznem. Felment az összes MIUI. Viszont amit most szeretnél, abban nincs magyar nyelv.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
ensolid #9434 üzenetére
Nálam ez van fent ez egy 4.4-es ROM ezért kezeli az okos eszközöket is.
De nálad a kép lehet azért is rossz mert valaki összetapicskolta a kamera lencséjét, legalábbis nagyon úgy néz ki mintha nem volna tiszta az üveg.
[Proton ROM] -
Toth_Jani
őstag
válasz
ensolid #9431 üzenetére
Bár már lecseréltem K3 note-ra de azért megvan, az utolsó amit felraktam az a ProtonKernel ROM, szerintem nem csinál rossz képeket, de..... kell neki a napfény, sötétben a nagy testvére is ronda képet csinál.
A Kamera alkalmazásokat érdemes próbálgatni mert igenis van különbség, én most az Open Camera alkalmazást használom, elég fény mellett szépek a képei.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest